Dün gece youtube'da dolanırken denk geldi hoşuma gitti kestim bu kısmını
Nordschleife Mercedes w124 drifting - YouTube
Printable View
Dün gece youtube'da dolanırken denk geldi hoşuma gitti kestim bu kısmını
Nordschleife Mercedes w124 drifting - YouTube
Dayı çözmüş işi , orjinal süspansiyon heralde mancınık gibi fırlatıyor 2. Viraja geçerken yinede çok iyi hakim olmuş.
çok iyi yaw :D
500e de değil sanırım.iyi gitmiş valla,orjinal süspansiyonla 1,5 tonu o direksiyon turu ile zaptetmek :)
Adam çılgın :D
Azıcık motoru doldurup sağlam coil ve kule gergileri ile adam şov yapar herkese :D
Konuyu bozmuş gibi oldu ama buda vardı bence deli birşey :D
[www.DRIFT.me] : Diesel Mercedes W123 + SCANIA turbine @ Eastern European Drift Championship 2010 - YouTube
300e büyük ihtimalle, kilit te var sanırım. bravo çok iyiymiş gerçekten :)
Malın belini kırmış :D
çok iyi hakimiyet helal valla :)
Aslında 124 kasalarla drift yapmak çok kolay hemen oversteerin sinyallerini veren bir araba.. Ya da ben alışkın olduğumdan bana öyle geliyor :D Videodaki de 300E bu arada :)
3 5 gün kullanın eminim az yeteneginiz varsa yaparsınız, zira ben yapardım 124 kasa yanlaması kolay toplaması yanlamasından daha kolaydır:)
Harika gerçekten. Nedendir bilmem profesyonel araçlara nazaran stock araçla yapılan drift çok fazla daha keyf veriyor bana.
W201 olsun W124 olsun çok zevk verirler :D
gayet başarılı çıkmış virajlardan..
Adamlar iyi yaşamışlar :) 300 TD ile yaşadıklarıma dayanarak yazıyorum 124 bu konuda kesinlikle harikadır :D
valla helal olsun stock olarak çok iyi suretide yüksek gibi gozukuyor
iyi takla atmamış tebrik etmek lazım arabada banada kilit var gibi geldi
araç tamamen stock gözüküyor dışardan, gerçekten başarılı
w124 coupe hastasıyım. arkadaşta vardı. 2 sene bindik. almak çok istiyorum ama çok yakıyor. acaba diesel motor uygulanabilirmi? görselliğini yaşasam hemde fazla yakmasa.
ne varsa eskilerde var:
300e sanirim