sunucu arkadaşımın bu hafta ki incelediği araç s2000 oldukça kuvvetli bir araç :)
Printable View
sunucu arkadaşımın bu hafta ki incelediği araç s2000 oldukça kuvvetli bir araç :)
Link pls..
Antalyayı özlemişim be manzaralar çok iyi.. konyaaltı sahil yolu crowne plazayı bile gördük.:D
bi araç incelenecekse orjinal olmalı bence bide yıl olmuş 2013'ün ortası neden eski bir model araç inceleniyor onu anlamadım
bu zamana kadar incelememiştik :D:D:D teşekkür ederiz sunan arkadasa :D
-0.100 km e 6.x saniyede cikiyor
-Vtec 5500 devirde aciliyor..
Once bir dersine calissaymis
nee çektın bee selçukk ne uğraştın bee kardeşimmm :)
selçuk ne masal anlatmış beee :D
Litre başına en çok atmosferik güç veriyor demiş http://o1305.hizliresim.com/19/6/mt45d.jpg
Programı bir 5-6 sene önce sunuyor olsaymış dediği doğru aslında :D
İdare edin beyler Antalya'nın yerel kanalı bize sahip cıkıyor.Organizasyonlara felan geliyor. :D
yerl bi kanal ufak hatalar normal
Selçuk kankam her daim çok yakışıklı :)
insan bi motorunu temizler one öyle pis piss
hmen b..k atmayı n kadar seviyoruz adam program yapmış bide işe bizim açımızdan bakın hepimiz arabacıyız bizim açımızdanda güzel bişey yolda giderken bize canavar gözüyle bakanlara aslında nası bi insan oldugumuzu anlatmış adamlar !!
Tabi ki iyi bir şey ben o listeyi kötülemek için koymadım. 3. sırada olması gerekiyor fakat model eski olduğu için büyük ihtimal listede yok.Benim demek istediğim s2k hakkında bilgisi yok belki arabalar hakkında pek bilgisi yok program yapıyor ayrıca aracı sanki 2013 model miş gibi anlatıyor yani diğer programlar da olduğu gibi bu hafta modifiyeli araç bölümümüz de turbo s2k yı tanıtıcaz gibi değil
Listede birinci sırada Caparo T1 eksik 164 hp / Litre ( Atmosferik)
videonun çata patası, yanlaması, hoplaması, zıplaması eksik.
listede turbo araçlar var. N/A olarak silindir başına en yüksek gücü üreten diye hatırlıyorum.
bayagıdır arabayı fullamadıgından kaca doluyor bilmiyor arkadas :))