-
Allah Belanızı Versin !
Allah Belanızı Versin ! Tek yorumum budur bu hebare ve videoya....
İçip, çekip köpeği dövmek tecavüz etmek öldürmek ??? OHA
Bu nasıl erkeklik, delikanlılık, insanlık hay sizin sülalenizi S..............!
Silivri'de kpek katliam! | GAZETE VATAN
Silivri`de köpek katliamı!
Arkadaşlar bu olaya duyarszı kalmayalım... HAYTAP'a destek olalım...
Siivri Belediyesine mail atalım
http://www.haytap.org/
http://www.silivri.bel.tr/beyaz/basv...svuru_form.php
-
-
ister ceza yazsınlar farketmez ama dayanamıcam bunları yapanların alayı ****** cocugundan başka birşey degil Allah belasını versin inşallah hepsinin..!!! kanı bozuk şerefsizler
-
Harbiden tepkisiz kalmayalım... Yukarıda verdiğim linklerden tepkinizi paylaşın lütfen ya....
Bu şerefsizler aramızda dolaşıyor insan suretiyle
-
Yapanı bulup sıkacaksın ölücek hapise mapise gerek yok.
Bir kap yemek versen günah o.ç larına
-
yazık günah nasıl insan bunlar
-
haberi okuyunca videoyu izleyemedim yüreğim kaldırmaz diye.Allahlarından bulsunlar
-
Ne haberi okuyabildim ne videoları izleyebildim....
böyle adamın ölüsüne bir tas suyu verenin an... av...
-
Dunyadaki en tehlikeli varlik insan ne yazikki. Yaziklar olsun.
-
tüylerim ürperdi bunu yapanların bulunup aynısını onlarada yapmak gerek başka adam olmaz kansız şerefsizler
-
sadece insan evladı için değil hayvanlar için bile idam gelmeli.
-
bu nasıl iştir ya adam olsalar insan olsalar bunları yapamazlardı zaten keşke bulunsa yapanlarda aynısını onlara yapsalar
-
Afrikaya masai mara savanlarında açık bir alana götürüp bırakacaksın helikopterle, geri döneceksin..
Orada bari aslanların karınları doyar bir işe yararlar..
Ülkeyi böyle şerefsizlerden temizlemek gerek.. Temizlik imandan gelir misali..
-
Size insan diyenin ben ...............! Bunları münasip yerlerinden asmak lazım.
-
Bu sadece habere çıkmış kısmı, iş yerimizin etrafı (hadımköy) böyle bırakıp terkedilmiş 10larca köpek var hepsi burda hastalıktan , açlıktan ölüyor. Silivrilere gitmeye gerek yok yani bu manzara için.
-
Allah belalarını versin inşallah.
Bu şefersizlerle aynı havayı soluyoruz maalesef...
-
Allah bin türlü belalarını versinler bu canlılara böyle davrananların sadece köpeklere değil diger hayvanlarada bunu yapanları yaşatmamak gerekli !
-
Bunları yapanın ben taaaa yedi cedini......
-
Aşşağılık, adi şerefsizler!! Allah yatakta ölmeyi nasip etmesin size, onun bunun çocukları!!!
-
Hadi aç bıraktın dövdün geçtimde tecavüz nedir kanı bozuk oçları, Hiçmi Allah korkunuz yok..
-
bizim de bir sokak köpeğimiz vardı, baktığımız, hatta aşılarını vb de yaptırıyorduk. 1 ay kadar önce urlada da toplu köpek zehirlemeler oldu, o zamandan beri yok bizim pati. çok zor oluyor duygusal bağın da varsa. gelir mi bir sabah diye hala gözlemekteyiz yolunu :(
-
labukları kopeklere siktirmek lazım
-
Allah belalarini versin şerefsizler , insallah o hayvanlara cektirdikleri acilari fazlasiyla cekerler
-
Hesap günü geldiğinde bunlara ne olacak düşünmek bile istemiyorum :(
-
Bunlar insan evladı değil ya !
-
Nasıl bir mide ,nasıl bir beyin Allah topunuzun belasını versin ,mezarınızda dik durun amk.
-
konuyu takipteyim, yapanlar bulunursa silivri 2 saatlik yol.
gidip kafa göz yarmaya hazırım.
bir özel mesaj ya da telefon etmeniz yeterli.
-
Kanım dondu diye bir tabir varya. Aman Allahım...
-
"CAN" o halden sonra bile sevgiye muhtaç bakışlarla etrafa bakınıyor sen o "CAN" sana öyle bakarken bunu nasıl yapabildin diye soruyorum sana babası belli olmayan pislik.
-
Bundan 2 sene önce filan facebookta köpeğin kuyruğundan tutup 6, kattan aşağı atan
arap bi piçin videosu vardı beni aylarca tesirinde bırakan ?
Ya bu olayda burnumuzun dibinde oluyor şurası ya. İnanamıyorum hala.
Bunlar lanetlenmişler kesin. Bu olaylar hayra alamet değil yeminle
-
okuyamadım bile açar açmaz elim ayağım titremeye başladı, hayatımda beddua etmişliğim sayılıdır ama ALLAH bin türlü bela versin bunu yapan karaktersiz, haysiyetsiz, cibiyetsiz anası köpeklerin! inşallah ceza alırlar ve ceza evinde aynı şeye maruz kalırlar!
-
insanlıktan nasibini almamıştır bunları yapanlar....
-
hepsini o eziyet ettikleri hayvanlara s.ktrmek lazım
-
O.çocukları :ofk::ofk::ofk:
-
Kanım çekildi akşam akşam.. yazıklar olsun ..
-
vicdansızlar allah bildiği gibi yapsın
-
-
-
Yorum yapamıyorum Allah en beter acıyı nasip etsin boylelerine...
-
Yazık ya gerçekten diyecek çok şey varda neyse.. Allahtan cezalarını bulurlar inş ah bi elime düşşe böyleleri rottweilerimi üstlerine saldırtcam bakalım bidaha bi hayvana zarar verebiliyolarmı ? Kısa zamanda cezaları bulmaları dileğiyle.. Böylelerini ifşa ediceksin..