Arkadaşlar aramızda icralık araç ihalesine giren varmıdır surekli olarak? Yani bu isi yapan?
Printable View
Arkadaşlar aramızda icralık araç ihalesine giren varmıdır surekli olarak? Yani bu isi yapan?
evet bi araç aldık yakın zamanda
eğer farklı araçlarsa girin. ama piyasa arabasıysa pek bulaşmayın. galericiler kendilerinden olmayanlara şişirtiyorlar ihaleyi.
aracıya gerek yok ki https://esatis.uyap.gov.tr/esatis/index.html bu adresten takip edebilir online teklif verebilirsin.
320 d deme bana sakın varsa çökelim hemen sen en iyisine layıksın :)
ilahi tarafına hiç girmeden cevaba geliyim düşündüğünüz araca online olarak teklif verip alın derim ancak öncesinde otoparkta güzelce bi göz atın.
teşekkür ederim paylaşımların için,ancak mesela şu listedeki aracların hepsi ihale usülü satışa cıkacak ancak hıcbıryerde bulamıyorum bu aracların satısını
http://www.arabam.com/ikinciel/firma...ilisim/2014522
yok bunlarda icralık arabalar
bir arkadaşım var. sürekli alır ihaleden araçlar. ben söyliyeyim. kabul ederse veririm numarsını görüşürsün.
bu işin asıl puf noktası bölge bölge araçlar var. ihalede genelde galericiler oluyor. mesela diyelimki 320 d var. piyasası diyelimki 70 milyar. biri diğerlerine 300 500 tek tek veriyor. diğer galericiler girmiyor ihaleye. komisyonu veren alıyor.
diyelimki fiyat pahalı gene aynı şekilde komisyonlarını ödüyor diğer ihaleye girenlere. kimse almıyor. araç satılamayınca sonraki açık arttırmada açılış fiyatı nerdeyse yarı yarıya düşüyor. o şekilde alıyor ve kâr ediyorlar.
bu tür araçlarda yani pahalı araçlarda diğer galericilere her birine 500 tl vermekte o galericiye koymadığından bu şekilde bir düzen kurmuşlar. yani ihaleden aracı alanda almayanlarda kârlı çıkıyor.
nerden biliyorsun denirse izlemek için çok defa girdim. araç almadım ama dönen olaylar böyle.
ben söylerim arkadaşa konuşursun bütçem bu dersin. ihaleye o araç düştüğü an gerekeni yapar alır verir aracı sana. öyle para marada almaz aracı almadan.
icradan bir araç var ancak aracın ihalesine girebilmek için ne yapmamız gerekiyor prosedürleri bilenler anlatırsa sevinirim yanlız durum biraz acil 1 gün kalmış ihaleye
Vakıfbank hesabınız olması gerekir para yatırma için. mbce belli bedel yatıracaksınız. kazanamazsanız eğer o parayı hesabınıza geri iade ederler parayı. e-satis'dan teklif yaptıktan sonra, fiziki olarak da ihale yapılıyor, internet üzerinden bu teklif verildi üstüne çıkan varmı diye. fiziki ihaleyi de takip etmeniz gerekli. ilan da gördüğünüz yazılar kaba taslak, eğer aracın anahtarı varsa çalıştırırlar içine bakarlar ona göre yazar icra takibi. binip test etme, yanında usta götürüp detaylı bakarak yazdırma olmaz. eğer anahtarı yoksa dış görünüşünü yazarlar, iç akşam çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi vermezler.
İcra dairelerinde sırf bu işi yapan simsarlar var, sabah memurlarla gelip akşama kadar bunları takip ederler. Yeri gelir araba değerinde gider. Araba size kaldıktan sonra daha icra dairesine ödemeniz gereken belli miktarlar var. e-ilan da şartname yazar, hangi icra dairesi ise oraya telefon açıp detaylı bilgi alabilirsiniz. piyasa arabaları pek bırakmazlar
Bir galerici abim ihale'den Derince liman ambarında 94'ten beri yatmış sıfır km Seat İbiza aldı 1.5 Motor, Çin malı Scooter fiyatına.
İnanılmaz ama hala koltuk naylonları üstünde, bir kaç arkadaşa da söyledim ama pek sıcak bakmadılar.
Ama araç gelince Ne elektrik tesisatında problem çıktı, ne de başka bir şey. Bakımları yapıldı, plakaları takıldı ve yollarda.
Lafı uzatmayayım diyeceğim şey İhaledeki araçlar kapalı kutu hep sürpriz.
Ucuza geliyor tamam ama bu kadar şanslı olmayabilirsiniz aldığınız araçta. İyi düşünmek lazım.
söylediğm araç keşanda icra dairesinden satılık ancak gidip ben orada teklif vermem için nasıl yapıcam onu bilmiyorum bugun icra dairesine gidip dosya alıp adımımı yazdırıcam. ilan linkini koyamıyorum hata veriyor araç beyaz renk auris
Güncel. Arkadaslar yakın zamanda ihaleye girip araç alan varmıdır ? bi tane alfa giulietta var icrada almayı düşünüyorum. Sistem nasıl işliyor bilgi verebilirmisiniz ?
"ağlayanın malı gülene yaramaz"
diye bir söz vardır yanlıs anlamayın bu sozumu
şu saçma tabularınızı yıkın artık ya. ağlayanın malıymış, borcunu harcını ödemeyip başkalarını sıkıntıya sokmasa, kimse kimsenin malına el koymaz.
istisnai durumlarda kişinin başka çaresi kalmamışsa gönüllü veriyor zaten.
sankı adamın elınden zorla alıyorlar mk ayagını yorganına gore uzatmazsan ıcra da gelır tefecıde gelır bu tıp seyler duyunca tılt oluyorum sanki adamın malını elınden zorla almısız muamelesı goruyoruz
pontiac iyiymiş 25bin tl etmezmi o araç?
Arabalardan birtanesi bu, ilçeler de tutuyor..
Connecting site...
İlk ihalede mal değerinin %60 ından satışa çıkıyor,kimse almazsa ikinci ihalede %40 ından satılır.
Yanlışın var kardeşim :)
İcra İhaleleri Hakkında Merak Edilenler
ayağını yorganına göre uzat diyenler eminim ticarete atılmamışlardır. 7-8 s2k parası borç ödedik şu andada 2 tane parası borcum kaldı. ticarete girmeyen bilemez ..Allah kimseyi varlıktan yokluğa düşürmesin böyle meseleler kötüdür yaşamayan bilemez. Böyle yerlerden araç alınırmı bence alınır ama :D
o beyaz alfa'yı bende takip ediyorum ama Maserati Quattroporte bitirdi beni ya :(
O araba aslında direk alınabilir yani parası olan incelesin derim.