Yine dostca kendi aramızda bir deneme 40kmden basılmıstır :)
Polo GTI stocktur.
320d vs Polo GTI - YouTube
Printable View
Yine dostca kendi aramızda bir deneme 40kmden basılmıstır :)
Polo GTI stocktur.
320d vs Polo GTI - YouTube
3,20d Gercekten sasirtici gidiyor. Egzoz ve filtre veya turbo sesi olmadan gaza dokundugun anda insana gittinigi hissetiren bi araba.
maşallah araçlara, BMW'de neler var acaba ?
320d yazılımı ne? egzoz çok randıman vermemiş gibi sanki maşallah, gti karşısında ilk başta çok iyi yürümüş 190 sonrasını merak ettim.
Maşallah araçlara. Güzel deneme olmuş. Biz stock halimdeyken stock 3.20 d ile denediğimizde 6-7 boy fark oluyordu stock halinde. 3.20 d baya hızlanmış.
Maşallah araçlara ...
320d 184'lük mü?
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim
Evet valla nekadar sıkıstırırsan sıkıstır nekadar zorlarsan zorla banamısın demıyor.
RaceChip Pro (ayar 4,2), BMC hava filtresi, düz boru var
Yazılım attırmadık aynı gücü alamamaktan korktuk acıkcası Race Chip Pro diye bi aygıt var onunla yuruyo ve evet egzozumda suanlık bı sorun var :( uçda y-pipe var bitanesine yeterli hava gitmiyo.
evet 184luk dogrudur
Valla gayet başarılı olmuş BMW maşallah. Tahmini ne kadar oldu hp ?
çok guzel olmuş bmw, bende denemek isterim aracınızla merak ettim :)
Stock 320d ye göre bi 8-10 boy hızlanmış diyebilirim GTI dan yola çıkarak
Maşallah kazasız belasız
maşallah araçlara
fakat rx8 le de denemesi olan 320d aynı 320d ise
stok gti la rx8 yaklaşık olarak aynımı yürüyor?
Soner Abi, Eworen dogru soyluyor stock polo gti stock 320din 5-6 boy kadar onunde gidiyor ve fark kapanmıyor. Ben stock 320d ile cok denedim eger sedan ise 220 gibi 6-7 boy oluyor, coupe ise 8 boy oluyor cabrioyla denemedim ancak oda 9 boy filan civarında olur ve 220nin devamında da gelemiyor
ne desem yalan olur cunku denemediler hic ve evet ikiside aynı 320d :)
Megane verelim en hızlı polo dan hızlıdır.
Yazılımlı Polo ile ne olur acaba,baya keyifli olur gibi.
Basılan yol hafif eğimli sanırım.Buda torku bihayli yüksek olan 320d'nin lehine.Hoş düzde basılsa sonuç değişmezdi ama polo bi tık daha yakın olabilirdi.Maşallah araçlara..
box yerine yazılım yapılırsa bence daha fazla gideri kesinlikle var :) masallah ama yinede 2 de 40 poloya acımasızlık olmamıs mı ?
Diger videodaki rx sanırım eski kasa yani son uretimlerden degil.190 küsür beygirliklerden olabilir. Kac model di rx-8 ?
Olur pm atın ayarliyalim :)
Ardalarla beraber cok dusunduk ancak aynı gucun alınamamasından korktuk :) valla polodaki arkadas benım her devrım dolu farketmez dedi :)
2007 yanlıs hatırlamıyosam :) R3den bir onceki kasa iste onda egzoz filtre vardı
320d cok yakışıklı bı araç maasallah yazılım la gıdıklanınca cok agresıf olmuş buarada karaduman atmadan yurumesı daha açılacak guc olduğunun habercısımıdır sankı
maşallah
helga çok ateşli :D
Bence içinden geçemez yazılımlı gti,geçmesine geçer de okadar değil 2-3 boy geçmişsin stock gti,yazılımda en fazla 5 boy atsın üstüne.Belki benzer şekilde o seni geçer.40 gti için çok ölü devir değil,50 tam devri ama 40 fena değil.Kumburgaz taraflarına yolun düşerse deneriz,bende sadece yazılım var.
biraz iddialı bir söz olacak ama şu an için satılık 2.eller içinde alınabilecek tek GTi bu gibi görünüyor.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3150657/detay/