-
34KND81 Yeni Fotolarıyla..
-
Hastayım bu araca. :) Kazasız belasız güle güle kullanın. :D Sanki marşpiyellerde bir şey eksik gibi. :D Eksik mi?
-
-
Maşallah, bu kasalar ölmedi, bu gidişle ölmez de, yakışıklılığa bak .. Köşeli arabaları ayrı bi seviyorum :)
-
ef hastalığım kabardı gene maaşallah favorilerimden biride knd. yanlara kibarbir marşpiyel iyi gider
-
maşallah gördüğüm en güzel ef bu :)
-
Maşallah kardeşim
Bi tur verde gezelim JdM STylE :)
-
-
maşallah ef tehlikeli duruyor
-
maaşallah cok güzel görünüyor renge bayıldım.
-
maşallah saffet....... arabayı senin gibi titiz bir insana verdiğim için çok seviniyorum...arabada toz bile yok:) en iyisen bakarsın bu çiçeğe...... allah kaza bela vermesin tekrar kocaman maaşallahhh..:)
-
Alıntı:
immortalboss Nickli Üyeden Alıntı
Hastayım bu araca. :) Kazasız belasız güle güle kullanın. :D Sanki marşpiyellerde bir şey eksik gibi. :D Eksik mi?
teşekkürler marşpiyellerde eksik bişey yok ama yaptırsamda hemen kırılır ***** yollar:(
-
Alıntı:
PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
teşekkürler :)
-
Bugün Esenler'de gördüm bu aracı, maşallah yere park etmiş duruyordu. Fotoğraflardan daha güzeldi.
Hayırlı olsun.
-
41 kere maşallah gerçekten çok şık duruyor ek 3 kapıların marşpiyesi vede spoon ayna ile noktayı koyabilirsiniz.... :)
-
Alıntı:
eran Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, bu kasalar ölmedi, bu gidişle ölmez de, yakışıklılığa bak .. Köşeli arabaları ayrı bi seviyorum :)
ef kasalar ölmesin:) bende köşeliaraçları çok seviyorum herzaman favorimdir
-
Alıntı:
civelek Nickli Üyeden Alıntı
ef hastalığım kabardı gene maaşallah favorilerimden biride knd. yanlara kibarbir marşpiyel iyi gider
teşekkürler sağolun
-
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
maşallah gördüğüm en güzel ef bu :)
teşekkürler benimde gördüğüm en iyi yürüyen mk1 sizinki:icon_tup:
-
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kardeşim
Bi tur verde gezelim JdM STylE :)
ayıp ediyosunbe abi herzaman:surucu::D
-
Alıntı:
nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel maşallah
çok sağolun teşekkürler
-
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ef tehlikeli duruyor
teşekkürler sağolun
-
Alıntı:
D16inside Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah cok güzel görünüyor renge bayıldım.
teşekkür ederim rengi benimde çok hoşuma gidiyor:)
-
Alıntı:
ramo si Nickli Üyeden Alıntı
maşallah saffet....... arabayı senin gibi titiz bir insana verdiğim için çok seviniyorum...arabada toz bile yok:) en iyisen bakarsın bu çiçeğe...... allah kaza bela vermesin tekrar kocaman maaşallahhh..:)
teşekkürler sağol kardeşim elimizden geldiğince temizliyoruz pis bırakmıyorum temizlik konusunda hassasım :)
-
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Esenler'de gördüm bu aracı, maşallah yere park etmiş duruyordu. Fotoğraflardan daha güzeldi.
Hayırlı olsun.
teşekkürler esenlerde oturuyorum genelde hep oralardayım zaten fotoğrafları telden çektik yakın zamanda prof makina ilede çekicez:)
-
-
Alıntı:
exvitermini Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah gerçekten çok şık duruyor ek 3 kapıların marşpiyesi vede spoon ayna ile noktayı koyabilirsiniz.... :)
teşekkürler spoon ayna düşünüyorum zaten ama marşpiyel pek kullanışlı olmaz :)
-
Alıntı:
Deepblue Nickli Üyeden Alıntı
Çok iyi MaşAllah..
teşekkürler sağolun:)
-
Çok güzel duruyor maşallah:) Jantlar efsane
-
Alıntı:
ERTAN Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel duruyor maşallah:) Jantlar efsane
teşekkürler sağolun
-
Maşallah 41 kere ramazan abim ve mesut abim külllerinden yarattılar resmen aracı cok güzel oldu
Marşpiyel içinde şöle bi önerim var düz ucuz L şeklinde lip diye satılan bi ürün var uzunluğu yeter ise marşpiyel olarak kullanıla bilinir hemde elastik bi malzeme kırılmaz
-
-
Alıntı:
alex Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah 41 kere ramazan abim ve mesut abim külllerinden yarattılar resmen aracı cok güzel oldu
Marşpiyel içinde şöle bi önerim var düz ucuz L şeklinde lip diye satılan bi ürün var uzunluğu yeter ise marşpiyel olarak kullanıla bilinir hemde elastik bi malzeme kırılmaz
çok teşekkürler sağolun bahsettiniz ürünün link varsa çok memnun olurum:)
-
Alıntı:
yhu_306 Nickli Üyeden Alıntı
masallah masallah :)
teşekkürler ibocum:)
-
Maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
teşekkürler sağolun Rabbim hepimize kazabela yüzü göstermesin:)
-
maşallah size geçmiş eftiki kazasız belasız kunlanın inş bir ef sedan aşığı olarak söylüyorum efsane köşeli diye boşuna demiyoz bu kasaya :D
-
-
Ramazan abideyken 1 Sefer gördüm, Sıfır gibiydi. Maşallah, ALLAH kaza bela göstermesin.
-
-
maşallah yanıyor resmen araç. Renk çok iyi