dün istanbulparkta başıma gelenler :D
YouTube
dün istanbulparkta başıma gelenler :D
YouTube
edit açıldı :)
Edit..acildi ve cok iyi yaaa
Gozumun onune esim geldi bu araba 260 mi yapiyooooooo ;)
dostum yanlış anlama da sen çok heyecan yapmışsın gibi, kız arkadaşın gayet normal :D
abs olmayan araçla o da çok normal :D
Abs yok diye üzülmeyin olanıda durmuyo :D
Nası girdim lan viraja off ateşşşşş :D hahahha
slk geçişinde viraj görünmüyor ama lastik sesi herşeyi anlatıyor :D
Abi yenge gayet sakinde sen slk geçişi sonrası kopmuşsun :D
euheuh süper video olmuş hakkaten yenge baya sakin, ben hatunu tembihledim video çekicem sakın konuşma korkarsan çığlık atma yavaş falan deme dedim. Hatun put kesildi, arabayı kenara çekip obd yi taktım napıyorsun noldu bile diyemedi :D
aşkım lastikler patliicak :D
iyi eğlenmişssin:D maşallah aracına :D dalga gecenlerıde takma kafaya boşver.onları kendılerıne baksın ılk once
Abi yenge seni sakinleştirmeye çalışmış hep :D
güzel eğlenmişsiniz :D maşallah
abi gülmekten bir insanın başı ağrır mı yaaaaa
:D:D:D:D:D:D
öldüm gülmekten yalnız sondaki ford geçişinde 1.5 saniyelik sessizlik olayı anlatmış, videonun sonu da ayrı bomba olmuş....
süpermiş gerçekten yaa, tebrikler Colin McRae :D:D:D:
Cok iyi yaa. Ama tehlikeli bu video yuzunden basin arimaz umarim
süper olmuş süper birtan abi senin tepkilere bitdim resmen :D alayına gider ulan alayınaa !! :D:D
Enteresan şeyler tabi...
hahaha :D gerçekten çok eğlenceli olmuş "alayına gider lan, ateeş" kısmı çok iyiydi. :D
"alayına gider lan, ateeş" :D yazık kız arkadaşın baya korkmuş ama. bide lastik patlıcak falan diye kızı korkutmuşsun iyice zaten :D
Ahaha cok iyi yaa :D
''kapatma bebeyim devammm'' abi 2 hazirandakinde kapattırma videoyu tam bekliyoruz:)
kamera kapanmadan önceki focus zorlaması biraz gereksiz olmuş ama. youtube hata vermiş sonunu izleyememiştim demin şimdi izledim.
Bizde trafikte vineda video cekmenin ötesine gecemedik :(:(
güzel eğlenmişsiniz gerçekten :)
çok iyi yaaa kahkaha attım :D ayrıca yenge gayet sakin :)
Ben cok egledim :)
Sizin de gördüğüm kadarıyla amac eglenmek :)
O yüzden Allah tekerinize taş vermesin..Devam video sunu beklemedeyiz :)
hanımla izledik izlerken cıglık attı arabanın içinde düşenemiyorum dio
sürüş tarzınızı beğendim gerçekten tadının fazlasıyla çıkarmışsınız :D :D
2:30da pisti göremiyoruz ama lastik sesinden viraja giriş şeklinizi doğru anladığımı düşünüyorum :D :D
2 saattir guluyorum abi ya :D lastik sesi herşeyi anlatmış walla :D
Hahahahahahaha muhabbet cok iyi ya Allah ayirmasin heralde günün en cok eglenenleri siz olmuşsunuz :D
çok guzel video...
:D abi müsade edersen video yu günün anlam ve önemi olarak bilgisayara kaydettim izledikçe gülerim mükemmel olmuş :D allah neşenizi bozmasın.
hahahah arkadaşlar teşekkür ediyoruz hepinize :) amaç tabiiki eğlenmek yoksa ne gibi bi iddam olabilirki? transponderı takmam da sadece sonunculuğumu garantilemek :D
orda benim kesinlikle focusu geçmek gibi amacım yoktu ama arkadaş dıştan öyle kasarak geldi ki benim zaten tek yapabileceğim direk frenleyip en dardan dönmekti. farkederseniz de o benim önüme daldı. ama sorun değil biraz daha tehlike oluşsaydı arkam temizdi direk spine yatcaktım. düzlükte geçtim ama o ayrı :D
hocam ateş eden bi araba geçerse eline yandık desene :D
Çok keyifli bir video, Allah daim etsin maşallah :)
6dk boyunca güldüm :D Allah ayırmasın abi