bir sene aradana sonra tekrar 106 ya dönüş yaptım aracı okan depe kardeşimden aldım 99 model 119binde klimasız orjinal filtresi ve orjinal egsoz sisitemini kendim söktüm araç stock aldıktan sonra 51lik düz boru hks egsoz ve simota kit taktım deneyen arkadaşlarıma teşekkürler elimde olan videoları paylaştım. 206 yla vitesler biraz kötü aldığımız ilk haftası oldu denemeler daha yeni yeni kendime geliyorum:) http://s1305.hizliresim.com/19/n/n8upz.jpg
"Y" 106 GTİ
51 düz boru hks egsoz
simota karbon kutu filtre
206 yla denerken önkoltuk üzerindeydi arkalar sökük iki kişi dd ve j yle denerken tek koltuk denedim.
"AT"206
PPR ÜST KAPAK EMME KELEBEK POLİSH
İnce conta
yazılım
filtre
egsoz tek koltuk iki kişi dyno 165 bg
"J" 106 GTİ
PPR ÜST KAPAK EMME KELEBEK POLİSH
13/59
filtre egsoz
tek koltuk yazılım varmı yokmu tam bilmiyorum
Y 106 mıza dıcek soz bulamıyorum tek kelıme ıle masallah kanka:)
GIdısı durusu 10 ;)
20-05-2013, 20:33
S16
Kankam alet hilti olmuş kazasız belasız bu hafta sonu angaradayım bakıma gidicem buluşakmı la angarada ahahaha :D:D
20-05-2013, 20:37
okankrgz
bildiğim kadarıyla J 106 da 14/60, DD 106 da 13/59 var maşallah güzel yürümüş aracınız...
20-05-2013, 20:39
wekoo
Linkk warmii
20-05-2013, 20:43
sinan-s
Maşallah ufuk gene rahat duramadın he :D
20-05-2013, 21:03
Ziyans
Acaba kaçta bastınız at 206 ile denediginiz videolarda cok cabuk vites geliyor sanki:soru:
Bu arada aracınızın maşallahı var iyi yürümüş.Araca alalı bu kadar sürede baya geliştirmişiniz:icon_tup:
20-05-2013, 22:26
meto_106gti
araclar gerçekten cok sağlıklı benımde dıkatımı çeken 2 hemen bıtıyorr 13 61 mı var 16 63 boyle bıtemez stock dedıgın aracta yada kaç bın donuyosun 2 70 falanmı basıyonuz
20-05-2013, 22:27
Hikmet Gönül
Ufuk link varmi ?
Videolar gorunmuyo
20-05-2013, 22:38
Murat
maşşallah araçlara. 206 ile denerken 106 2 kişi 206 tek kişi mi?
20-05-2013, 23:05
Schumi
Maşallah. AT 206 ile deneme tarihi nedir. Aracın satılık ilanlarında piston felan gibi dolu bir spec listesi vardı sizin yazdığınız kadar kısa değildi liste.
20-05-2013, 23:06
kutsal
yanlıs anlasılmak ıstemem ama dıger aracların hepsı sıkıntılı olamıycana göre speclerde bı yanlıslık var gıbıme geldı.sesı fln hıc fıltrelı egzozlu bı 106ya benzemıyo ıcıne 3 harflı kacmıs olmasın :)
20-05-2013, 23:20
Subi-Emre
Linkkkkkkkkkk
20-05-2013, 23:21
pug_erkan
Maşallah Ufuk aracın diger filitre egzoslu 106lara değişik gidiyo şaşırttı açıkcası.Diğer deneyen araçlarada Maşallah kazasız belasız sürüşler. Emme kelebeğim orinal olduğu için üst devirlerde eksikliğini fazlasıyla hissettiriyo, o eksikiğimizide hallettikten sonra hakkıyla yürümeye devam edicek inşallah.
406 2.2 kapak polishli
406 2.2 egzantirik
Büyük sübaplar
Eagle kol
ACL yatak
CP Piston
İnce conta
Walbro benzin pompası
Emme,gaz kelebeği port polishli
HKS Mantar cai
60'lık HKS Hi Power egzos
Ecu Tuned yazılım
20-05-2013, 23:23
meto_106gti
Alıntı:
pug_erkan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Ufuk aracın diger filitre egzoslu 106lara değişik gidiyo şaşırttı açıkcası.Diğer deneyen araçlarada Maşallah kazasız belasız sürüşler. Emme kelebeğim orinal olduğu için üst devirlerde eksikliğini fazlasıyla hissettiriyo, o eksikiğimizide hallettikten sonra hakkıyla yürümeye devam edicek inşallah.
406 2.2 kapak polishli
406 2.2 egzantirik
Büyük sübaplar
Eagle kol
ACL yatak
CP Piston
İnce conta
Walbro benzin pompası
HKS Mantar cai
Ecu Tuned yazılım
aracın gerçekten dolu guzel yurumelı başka 106 tılarlaa gıdışın nasıl
20-05-2013, 23:33
CRUEL
Bu 206 kirmizi f7r i olan arkadasin 206 simi? :) bu kdr islemle pek saglikli gitmiyor gibi aksine y 106da fazla yurumus.
20-05-2013, 23:34
dc_crx
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. AT 206 ile deneme tarihi nedir. Aracın satılık ilanlarında piston felan gibi dolu bir spec listesi vardı sizin yazdığınız kadar kısa değildi liste.
Alıntı:
meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı
aracın gerçekten dolu guzel yurumelı başka 106 tılarlaa gıdışın nasıl
aracın gidri güzel fakat avans verilmior emme ve kelebek sıkıntılı inş.. dha güzel olacaktır..
20-05-2013, 23:36
Okan D.
Masallah kardesim kazasiz belasiz binin insallah araba stock sadece filtre eksoz tayming var aracda
20-05-2013, 23:37
OmeR-FE
MaşAllah araçlara.
20-05-2013, 23:39
cffsymbol
Alıntı:
okankrgz Nickli Üyeden Alıntı
bildiğim kadarıyla J 106 da 14/60, DD 106 da 13/59 var maşallah güzel yürümüş aracınız...
tam tersi olabilir karıştırmış olabilirim teşekkürler
Alıntı:
Ziyans Nickli Üyeden Alıntı
Acaba kaçta bastınız at 206 ile denediginiz videolarda cok cabuk vites geliyor sanki:soru:
Bu arada aracınızın maşallahı var iyi yürümüş.Araca alalı bu kadar sürede baya geliştirmişiniz:icon_tup:
at ben 2 5bindeyken 4 bine denk geliyo onun devri 5bindeyken ben 6binlere yaklaşıyoru doğal olarak hemen vites geliyo 7200 dönüyorum ben teşekkürler
Alıntı:
meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı
araclar gerçekten cok sağlıklı benımde dıkatımı çeken 2 hemen bıtıyorr 13 61 mı var 16 63 boyle bıtemez stock dedıgın aracta yada kaç bın donuyosun 2 70 falanmı basıyonuz
7000 dönüyorum dediğim gibi at nin devrine göre basıyorum
20-05-2013, 23:44
Volkann
orjinal şanzımana göre biraz hızlı bitmiyor mu sanki? maşallah araçlara.
20-05-2013, 23:45
cffsymbol
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah araçlara. 206 ile denerken 106 2 kişi 206 tek kişi mi?
206 iki kişi tek koltuk 106 iki kişi sadece arkalar sökük teşekkürler
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
geçtiğimz çarşamba akşamı denedik erkan tam listeyi yazmış ben eksik yazmışım teşekkürler
Alıntı:
kutsal Nickli Üyeden Alıntı
yanlıs anlasılmak ıstemem ama dıger aracların hepsı sıkıntılı olamıycana göre speclerde bı yanlıslık var gıbıme geldı.sesı fln hıc fıltrelı egzozlu bı 106ya benzemıyo ıcıne 3 harflı kacmıs olmasın :)
:) valla ciğer sesi midir nedir bizde bilmiyoruz ama araba gidiyo ses nası geliyo mesela sana ne olabilir :)
20-05-2013, 23:46
cffsymbol
Alıntı:
Volkann Nickli Üyeden Alıntı
orjinal şanzımana göre biraz hızlı bitmiyor mu sanki? maşallah araçlara.
dediğim gibi 206 nın devri benim 6binlerime geliyo vites erken bitiyo teşekkürler
20-05-2013, 23:51
cffsymbol
Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
Y 106 mıza dıcek soz bulamıyorum tek kelıme ıle masallah kanka:)
GIdısı durusu 10 ;)
eyvallah kankacım teşekkürler :
Alıntı:
S16 Nickli Üyeden Alıntı
Kankam alet hilti olmuş kazasız belasız bu hafta sonu angaradayım bakıma gidicem buluşakmı la angarada ahahaha :D:D
hahha kanka kadran gönder karşılaştıralım :D :D
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ufuk gene rahat duramadın he :D
napalım be sinan abi tadı çıkmıyo başka türlü :)
Alıntı:
pug_erkan Nickli Üyeden Alıntı
406 2.2 kapak polishli
406 2.2 egzantirik
Büyük sübaplar
Eagle kol
ACL yatak
CP Piston
İnce conta
Walbro benzin pompası
HKS Mantar cai
Ecu Tuned yazılım
teşekkürler erkan benim görüşüm senin arabnın üst devirlerinde sıkıntı var giderildikten sonra tekrar deneriz sıkıntı yok yabancı değiliz
Alıntı:
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kardesim kazasiz belasiz binin insallah araba stock sadece filtre eksoz tayming var aracda
sağol kankacım valla nası bi araba aldık bilmiyorum inanmıyo kimse şimdi emme kelebek işli egsozlu tek koltuklu fn2yle 5 yanyana diycem kimse inamıycak videosu yok çekemedi çocuklar keyifle biniyorum çok sevdim allah nazardan korusun saol sanada :)
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
MaşAllah araçlara.
sağol kankacım teşkkürler
20-05-2013, 23:51
Cliosportve
Maşallah dostum
Aracın sesi gidişi duruşu 10 numara
Kocaelindede yakından görmüş olduk
20-05-2013, 23:55
cffsymbol
linkleri ekledim arkadaşlar
20-05-2013, 23:55
aLperTunga
maşallah araclara.ufuk hayırlı olsun bu arada allah kaza bela vermesin.
20-05-2013, 23:56
cffsymbol
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah dostum
Aracın sesi gidişi duruşu 10 numara
Kocaelindede yakından görmüş olduk
teşekkürler selçuk çok saol :)
21-05-2013, 00:01
cffsymbol
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araclara.ufuk hayırlı olsun bu arada allah kaza bela vermesin.
amin alper cümlemize inş çok saol :)
21-05-2013, 00:43
Turboğuz54
Sen stok arabayla kısalı 106 larmı geçtin pek inanamadım ama yolun düşerse bu tarafa denemek isterim maşallah
21-05-2013, 00:59
D.CaN
Masallah araclara 206 emme kelebek orj oldugu icin tam anlamiyla verim alamiyoruz ust devirde cok kasiyo araba nefes alamiyo gibi bisey onlari hallettikten sonra daha iyi olucak insallah. Y 106 gelince degisik gidiyo arac rolling camiasi icinde filitre egzoslu boyle giden arac gormedim ben, kanka bu arada ben ustune basa basa timing var dedikce siz yok dediniz ama okan abide yazmis.. Haberiniz yokmus gibi yapmislar herhalde ahahaha :D he bu arada fn2 denemesine gelince filitre yok oem bildiginiz gibi emme kelebek polish sokuk, ses olsun diye takilan otto egzos var ilk denemede 3 4 boy gecti, sonra isindikca araba geri dusmeye basladi.
21-05-2013, 06:48
cffsymbol
Alıntı:
Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı
Sen stok arabayla kısalı 106 larmı geçtin pek inanamadım ama yolun düşerse bu tarafa denemek isterim maşallah
Sikinti yok herzaman gidip geliyorum haber veririm geldigimde deneriz tesekkurler.
21-05-2013, 06:55
cffsymbol
Alıntı:
D.CaN Nickli Üyeden Alıntı
Masallah araclara 206 emme kelebek orj oldugu icin tam anlamiyla verim alamiyoruz ust devirde cok kasiyo araba nefes alamiyo gibi bisey onlari hallettikten sonra daha iyi olucak insallah. Y 106 gelince degisik gidiyo arac rolling camiasi icinde filitre egzoslu boyle giden arac gormedim ben, kanka bu arada ben ustune basa basa timing var dedikce siz yok dediniz ama okan abide yazmis.. Haberiniz yokmus gibi yapmislar herhalde ahahaha :D he bu arada fn2 denemesine gelince filitre yok oem bildiginiz gibi emme kelebek polish sokuk, ses olsun diye takilan otto egzos var ilk denemede 3 4 boy gecti, sonra isindikca araba geri dusmeye basladi.
Ustune basa basa bana timing var demedin dogancan kanka ben hatirlamiyorum varsada cekinmem ama haberin olsun :)
buarada fn2 yle ikinci denemede araba isindi nasi isse isindik dedigin ikinci basisimizdi ;) atasehir rampasini devirdik umraniye duzlukte basinca gidis degisti az cok sende denedin bastin dogancan kandirmayalim birbirimizi ;) duzlukten sonraki iki denemedede 5.viteste ikisindede yanindaydim benim araba anca isindimi diyim bende bilemedimki simdi .
21-05-2013, 08:05
okankrgz
Alıntı:
cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı
Sikinti yok herzaman gidip geliyorum haber veririm geldigimde deneriz tesekkurler.
bu taraflara geldiğinizde bende denemek isterim ;) yada sapanca tarafında nsıl olursa artık :D
21-05-2013, 08:13
Okan D.
bu arada ufuk bi ara gelde debriyajı değiştirelim kardeşim artık :D
21-05-2013, 08:41
106arts
araclara maasallah
206 gti a ince conta oluyormu?
21-05-2013, 09:08
Schumi
Alıntı:
106arts Nickli Üyeden Alıntı
araclara maasallah
206 gti a ince conta oluyormu?
Orjinal conta 3 yaprak. Ortadaki sızdırmazlık katmanını söküp takıyosun ince oluyor ama tavsiye etmiyorum.
21-05-2013, 10:08
D.CaN
Kanka arabanin yururuyle ilgili senden cok samet konustugu icin ona soyledim :D sonuc olarak varmis yani :) ben gordugumu soyluyorum kanka hatta video olmasi lazim senin arabadaki kameradan bakicam ona bugun. Ya bizim arabalar ve denedigin arabalar bozuk hakkiyla yurumuyo yada senin arabada +50 ciger var :) bizim arabalarin cigerini sokmusler galiba :D
21-05-2013, 10:14
cffsymbol
Alıntı:
D.CaN Nickli Üyeden Alıntı
Kanka arabanin yururuyle ilgili senden cok samet konustugu icin ona soyledim :D sonuc olarak varmis yani :) ben gordugumu soyluyorum kanka hatta video olmasi lazim senin arabadaki kameradan bakicam ona bugun. Ya bizim arabalar ve denedigin arabalar bozuk hakkiyla yurumuyo yada senin arabada +50 ciger var :) bizim arabalarin cigerini sokmusler galiba :D
egzantrik varmış gibi konuşma doğancan :D
bi iki videoda bende var izmitten gelen arkadaşlar çekmiş sanırım varsa göndericekler bende koyarım en yakın göreni emreye bi sor bence ikinci ve üçüncü denemede nası olduğunu ben ilk denemede geçti dedim zaten ama ikinci ve üçüncü denemede ayıramadı sonuç olarak sonra camı açtı bna araba sıcak hava çekiyo dedi eyvallah dedim bende :) gfj yle olan videoda var galiba ama onu koymuycam harun iki kişi ve arabası sökük değildi ama denediğimizde sonucuda biliyosun zaten ;)
geçmek geçilmek problem değil ama bahaneyle sıyrılmak hoş değil filtrem yoktu deneme sağlıklı olmadı filtre takınca tekrar deneyelim dersin başımla beraber hırsınıza yenik düşmeyin ben bu işten para kazanmıyorum zevk için aldım biniyorum basıyorum ;)
21-05-2013, 10:16
cffsymbol
Alıntı:
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı
bu arada ufuk bi ara gelde debriyajı değiştirelim kardeşim artık :D
aynen kanka böyle basıyoruz valla sestende belli oluyo hele izmit denemelerinde bariz hissettirmeye başladı değşitirelim bu aralar :)