Güzel yurdumun garip kızları :D Çok görmüştük böyle önünde poz verenleri ama döneni görmemiştim ben şahsen.
link Şahinci Kızdan Sıfır Çizme - YouTube
Printable View
Güzel yurdumun garip kızları :D Çok görmüştük böyle önünde poz verenleri ama döneni görmemiştim ben şahsen.
link Şahinci Kızdan Sıfır Çizme - YouTube
ya bu kızın hertarafı dönse nolur..
bu kızda sendıkalıı :D ondan döndu :D
:soru:Link lütfen
tozuttun gıııız.
helal olsun diyorum ben.
Burcu Çetinkaya ya tofaş verirseniz dönemez tabi abi diğer videolarını izleyin bmw felan vardı 700 beygir felan onlar ile show yapıyordu
hayatı tesbih yapmışım sallıyorum gibi.
ölüme gidelim dedin de mazotmu yok dedik :hahaha::hahaha::hahaha:
Helal olsun, sürücü belgesi olupta gaz pedalı ile fren pedalını karıştıran hatunlar var :)
Şahinci Kızdan Sıfır Çizme - YouTube
önemli olan 700 beygir araçla dönmek değil doğanla şahinle dönmek demekki :D :D şaka bir yana bu yolda bu kilitle burcu çetinkayaya verilseydi bu araç daha farklı olurdu illaki
sankı 1 vıteste degıl araba
Vay be helal olsun harbidende :D
Ne çektin be şayin
bence helal olsun..
Yer kum ama kumda burcu çetin kayada döndürür arabayı keşke asfalta çekselermiş ama direksiyon becerisi gerçektende iyi dik parka yarım saat araba park edemiyen bayanlara göre
Arabada baskı balata diye bir şey kalmadı kız sayesinde, ne oldu şimdi video çektinde olan baskı balataya oldu. Te allahım.
nedir bu şahinlerin çektiği vol 99999 kız kumda oynamış işte :)
Yine soyluyorum burcuya laf ediosunuzda bir cogumuzu direksiyon diye sallar :)
Kumda bi oraya bi buraya savurmuş bu kız burcu cetinkayanın araba ceviremiycek hali yok heralde hatun neler yapıyo :)
Bilmem farkındamısınız ama ralli pilotuyla kumda araç çeviren iki kişiyi karşılaştırıyorsunuz.. :)
Camı kapataydı iyiydi.
Toz odaya geldi //amg :D
Koltuğu ayarladıktan sonra daha fazla dayanamadım
Napsın kız sıfırda mı çizmahsın :)
Baskı balatanın ruhu içün el fatiha :D
Şaka bi yana da Burcu Çetinkaya'nın pilotajını böyle kişilerle karşılaştırmayın lütfen,kesinlikle aşağılamıyorum ama bi taraftan ülkemiz için yarışan bi pilottan bahsediyoruz.
beyler bu tofas kisminin bazisi donuyo bazisi donmuyo oda rot ayarindan sase kayikligindan vs burcunun gunahi yok orada ken block ta olsa o araci ceviremezdi oda tam sol yapip gaza yuklenecekti baska bi cesidi yok bu isin kiz mutevazilik yapip o araca binmis helal olsun diyorm ben
simdi burcu ile bu kizi kiyaslamak saçma olur.burcunun bindigi tofas full orjindi yanlis hatirlamiyorsam,bu kizin bindigi alçak kesinlikle kilitte vardir birde kumda.
Burcu Süper bi pilot mu değil ama bu kızı onun yanına oturtursak bakireyse bile doğurur. Doğan asfaltta döner ama orjinal haliyle döner öyle arabayı yere basiim falan dediğin zaman dengesini bozamadığın için döndüremezsin.
donerken cek panpa:icon_wack
Burcu kumda oynayın dese haklı :D
kız bitmiş okeye dönüyor...
Burcu çetinkayayı karşılaştırmak çok komik olmuş..
Ama medyatik olamamaktan yakınması da ayrı bir komik oluyor, okanın programda söylemişti..
Güzelliginin ve kadınlıgının fazlaca ekmeğini yiyor medyada bence. Bazen diğer ralli ci lere haksızlık edildigini de düşünüyorum.
Hükümet bile 19 mayıs törenlerine çağırıyordu. Belki ilerde daha başarılı olur orasını bilemem ama kendisini yere göre sığdıramayanlara sormak istiyorum; volkan ışık,serkan yazıcı wrc'de yarışıp ilk 6'a girerken nerdeydiniz? nejat avcı,volkan ışık avrupa f2 şampiyonu olurken kaç dakika konuştunuz? diyesim geliyor.
keşke camlar kapalı olsaydı.
Çevirdi veya çeviremedi orası ayrı
Ama medeni cesaretinden dolayı tebrik etmek Lazım
En azından Tofaşların önünde patates çuvalı gibi poz veren cinslerden değil
Tek marşta çalıştıran lazım bunlar boş iş :D