Arkadaşlar aranızda bisikletlerle haşırneşir uzun mesafeleri bisikletiyle aşan kimler var sizlere bir süprizim olacak ?
Printable View
Arkadaşlar aranızda bisikletlerle haşırneşir uzun mesafeleri bisikletiyle aşan kimler var sizlere bir süprizim olacak ?
Istanbul park :D ?
bakırkoy kumburgaz gidebilicek kadar uzunmesafeciyim ama topladığım bisikletim çalındığından beri elimi surmuyorum supriz nedir ona gore bi çalışma yapıyım bende :D
TT Riva-Ağva turu mu geliyor yoksa :D
Benim vardı ama sattım
vaktım olursa bir tane daha alıp kendım toplamayı dusunuyorum
Istanbulda bısıklete bınılebılecek uzun mesafelı yerler varmı bılmıyorum ama
Ankara da cok yer var
mesela en buyuk ornegı
Eymır golune yukarıdan gırıp
arazıden aşşagı ınmek gercekten cok zevklı
Normal bi cadde bisikletim var.5 senedir her yaz bakim yaptirip kullanicam niyetine giriyorum ama yazkikta curuyor :) varsa bi org. duruma gore en kral pedalciya tas cikaririm :D
Ama cidden ist. Park ta bisikletle apachi miting yaparsak atar arabaya valla gelirim :D virajlarda tekme tokatta serbest olsun.tükürmek falan.fena menzilli tukururum hea
Bende bisikleti toplamaya çalışırım çok dağıttım bu ara toparlamam uzun sürebilir
Pistte bisikletmi sürücez abi :D
Adalarda Bisiklete bindiğim gün yataktan çıkmadığım gün oluyor. Ciddi anlamda zor bir spor :D
Ahmet abi yi gorup bende gaza geldiydim ilk başta ama aklinda ne var :D
Her gün 10 km sürüyorum ama Hollanda'dayım olmaz heralde :D
Batavus Sprinter :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...60217010_n.jpg
Valla bende selcukla yeni basladim maksat spor yapmak ama zevkli tabi
vallaa ne zmandır kullanmıyorum pertte cıkabılırım ama yapmak ısterım her turlu:)
benim rekor Yeşilyurttan Belgrad ormanı. Ormanda iki parkur offroad sonra geriye dönüş. Bi de yine yeşilyurttan mimarsinan a oradan geri yeşilyurt a. İkisinde de ebem kulaklarımı çınlatmıştı dönerken.
slick lastiklerim hazır stepneyi falandada sökerim
suluğada buz gibi suyu koydum mu tamam
Bende katilmak isterim,gerci bisiklet sakaryada ama bir sekilde getiririm :)
pistte geziceksek ne yapar eder birinden bulurum :D
miniksler almış instagramda gördüm benimde alasım var havalar ısındı sahilde iyi gezilir :)
Hafta sonlari 30 40 km biniyorum
Bakalim ne cikicak altindan :D
Bende varım eskşden hele oha dirt jump / dh :D az kovalamadım hala duruyo makineler :D
Eskiden istanbulu komple gezelim deseler gezerdim , z.burnu -fatih ordanda eminonune gidip z.burnuna tekrar donuyordum bi aralar simdi 5 kmde baska yerimden nefes almaya baslarim sanirim :D
Ankara'dayım ama gelebiliriz:)
http://s1305.hizliresim.com/19/r/nd8sd.jpg
ben Maltepe gülsuyundan çıktım Sahile inip Suadiyedeki bi etkinliğe gittim Mavi bisiklet diye sonra Suadiyeden çıkıp Pendiğe kadar pedal bastık ama tabi sahil yolu dümdüz pendikten geri Maltepeyede döndüm sıkıntısız sonrası Minibüs yolundan sonrasını hatırlamıyorum en son yoldan geçen hurdacılara bisikletimi vermeyi düşünüyordum o yokuşları çıkarken
Makam aracimla ordayim :)
Alican abi beni de götür :)
Bende 3 yıl profesyonel olarak bisiklet sporu yaptım. Ankaragücü Dağ Bisikleti takımında. Öncesinde de amatör olarak yıllarca kullandım :) Geçtiğimiz yaz Ankara-Konya- Cihanbeyli rotasında 19 saat içinde 16 saat pedal çevirerek 400km yaptım bir günde :) Yarıştığım dönemde yıllık 15000km civarında yol katediyordum :) Sanırım şartları sağlıyorumdur.
Süprizi cidden merak ettim bende. 2 yıllık aranın ardından hazır yeniden antremanlara başlamışken motive edici güzel bir haber çıkar umarım :icon_tup:
İstanbul Park'ta bisiklet organizasyonu olsa fena olmaz :D
Edit:Aslında cokta dikkat çeken ve etkili bir mesaj verebilir :)
Daha önce İstanbul Park'ta kriteryum yarışı düzenlenmişti. Çokta güzel bir etkinlikti.
Buğra Abi Gençken Bahçeköy'den Neşet Suyuna gider oralarda gezer tekrar eve gelirdik. Hiç inmezdik Bİsikletten gençlik yıllarımda :) Şimdi İstanbulda duruyormu bisikletim bilmiyorum bile :)
Çok fena kullanırdım zamanında :)
Bende varim :)
Ben low slow bisikletimle oradayım :D - Low değil ama slow olacağı kesin bu göbekle :D
Her sabah kahvaltidan 1 saat sonra inisli cikisli yollarda (patika arazilerde dahil) yaklasik 10 km kullanıyorum
İzmirde katilmak isteyen varsa surelim
eski mtb kullanıcısıyım ama artık bodybuilding nedenıyle bıraktık guzel bıseyler olursa gelıyım
uzun zamandır sürmüyorum ama olası durumda ledimi döşer gelirim :D :D
uzun süredir sürmüyorum
günde 100km yaptığım oldu :) Yarışlara da katılıyordum zamanında..