iki arkadaşımızda avrupa yakasından kalktı geldi ayaklarına sağlık güzel denemeler oldu teşekkürler herkese.elimde olan videoları paylaşıyorum maşallah deneyen araçlara..daha cok vtec bekliyoduk ama sadece eh le basabildik denk gelemedik digerleriyle videolar "Y" den çekilmiştir
y gti filtre egsoz timing
eh vtec sahibi yazarsa sevininrim tam bilmiyorum
vr 106 contalı
Masallah araclara Y 106 yine gerekmesi gittigi gibi gitti :) linklerdeki videolar tam net degil saglikli basilmamis ya araba cikmis yada yoldan dolayi tekrardan masallah iki aracada :)
24-05-2013, 10:04
Tuncay
Alıntı:
FL RS Nickli Üyeden Alıntı
Masallah araclara Y 106 yine gerekmesi gittigi gibi gitti :) linklerdeki videolar tam net degil saglikli basilmamis ya araba cikmis yada yoldan dolayi tekrardan masallah iki aracada :)
Masallah senin aracinada:)
24-05-2013, 10:12
elpadre
deniyen araclara masallah dun gece canli izledik :)
24-05-2013, 10:13
mtcvtc
masallah deneyen araclara guzel zevkli kafa burun denemeler olmus.y gti o dusuklukle cok sakat roll yapmak bence bi tik kaldir aracini gideride farkeder:)
24-05-2013, 10:17
OmeR-FE
Maşallah deneyen araçlara.
Y 106 bi değişik gidiyor :)
24-05-2013, 10:59
gokhan_205
Maşallah dün canlı şahit olduk gidişe Ynin arka koltuklar sökük VR komple takılıydı yazılımda yok VR de kanka :)
24-05-2013, 11:29
cffsymbol
Alıntı:
tunceR Nickli Üyeden Alıntı
106 nın içi sökük gibi. maşallah hepsine.
önce sadece eh le muhabetimiz oldu sonra ilze arkadaşım 6 tane vtec var bizimde misafirlerimz 106yla geliceklerdi arkaları aldık bizde arkalar sökük teşekkürler
24-05-2013, 11:31
cffsymbol
Alıntı:
gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah dün canlı şahit olduk gidişe Ynin arka koltuklar sökük VR komple takılıydı yazılımda yok VR de kanka :)
vryi düzelttim kanka vr tekrar gözden geçirildiğinde tekrar deneriz kanka uyuşamadık bazen yolda çalışmalara denk geldik sona gelmiştik ayağınıza sağlık :)
24-05-2013, 11:36
cffsymbol
Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
Deneyen araclara masallah.
Y gti :icon_tup::icon_tup:
sağol kankacım :)
Alıntı:
sağol kankacım sanada ;)
Alıntı:
GünAY_ Nickli Üyeden Alıntı
Güzel denemeler olmuş Maşallah
teşekkürler.
Alıntı:
wekoo Nickli Üyeden Alıntı
maşallahh 106 tılar döktürmiş.....
106 candır :) teşekkürler.
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah bütün araçlara zevkli denemeler olmuş
teşekkürler.
Alıntı:
AslanMustafa Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel denemeler olmuş. sonradan haberim oldu izlemeye gelşrdşm yoksa :)
dun konuda geçmişti ama görmediniz sanırım teşekkürler.
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
deniyen araclara masallah dun gece canli izledik :)
teşekkürler.
Alıntı:
mtcvtc Nickli Üyeden Alıntı
masallah deneyen araclara guzel zevkli kafa burun denemeler olmus.y gti o dusuklukle cok sakat roll yapmak bence bi tik kaldir aracini gideride farkeder:)
teşekkürler kardeşim buna bile yüksekmi diyoduk geçenlerde ama yapı itibariylede yeri yakından hisseden biaraba ayar iyidir diğer türlü yüksek hali motie etmiyo :D
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
sağol kankacım teşekkürler :)
24-05-2013, 13:38
Okan D.
maşallah kardeşim güzel de basmışım arabayı yanlız he eh in içinden çekilen vıdeolarda iyi duruyo kanka dodık cıkmıs ucmadı gece iyiki :D:D
24-05-2013, 13:42
orhan_guney
Baya değişik :) Maşallah tekrar.
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
24-05-2013, 13:44
FL RS
Alıntı:
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim güzel de basmışım arabayı yanlız he eh in içinden çekilen vıdeolarda iyi duruyo kanka dodık cıkmıs ucmadı gece iyiki :D:D
Taktık ama yıne cıktı ufuga kalsa sok bagaja koy dıo:D
Diğer konuda yorum yapmadım ama bu videoları izledikten sonra yorum yapmadan gecemeyeceğim.eksoz filtre bir 106 böyle gidemez!kimse araba ciğerli gibi sacma sapan yorumlar yapmasın yok araba saglıklı felanda demesin.bende bu zamana kadar piyasadaki en saglıklı arabalara bindim sattım.106 nın eksoz filtreli nasıl indirdiğini Contalı nasıl indirdiğini çok iyi biliyorum.Eh vti ın eksoz filtreli bir 106 ya temiz 5 boyu var.Specler konusunda kimse kendini kandırmasın.ufuk seni severim cok efendi iyi bir insansın ama bu speclerin arasına contayıda yaz kardeşim. ;)
maşallah araclarınıza.
24-05-2013, 14:08
Tuncay
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
Diğer konuda yorum yapmadım ama bu videoları izledikten sonra yorum yapmadan gecemeyeceğim.eksoz filtre bir 106 böyle gidemez!kimse araba ciğerli gibi sacma sapan yorumlar yapmasın yok araba saglıklı felanda demesin.bende bu zamana kadar piyasadaki en saglıklı arabalara bindim sattım.106 nın eksoz filtreli nasıl indirdiğini Contalı nasıl indirdiğini çok iyi biliyorum.Eh vti ın eksoz filtreli bir 106 ya temiz 5 boyu var.Specler konusunda kimse kendini kandırmasın.ufuk seni severim cok efendi iyi bir insansın ama bu speclerin arasına contayıda yaz kardeşim. ;)
maşallah araclarınıza.
Herkes kendini kandirir baskasini. Degil
İyi bi arkadas ama gaza geliyo cigerli migerli hosuna gidiyo :)
Ben dikkat edersen hic yazmadim bisi cunku bu muhabbetler 5 sene oncesinin muhabbetleri :)
24-05-2013, 14:10
K.Kaan
Alıntı:
maşallah araclarınıza.
kardeş yazdığımı bi kere daha farklı gözle oku ibtersen:)))) 8 senedir otomobil basınında çalışıyorum test etmediğim araç kalmadı ama nedense fabrika çıkışı birbirinden bu kadar farklı olcağına hiç rastlamadım araçların..:) güzel gidiyo kimsenin itirazı yok ama :) ne gerek var ki böyle gizli kapaklı işlere.. yaptım yürüdü demek çok daha mantıklı...:icon_tup: tekrardan maşallah kasası olsun yürürü olsun gayet güzel bi 106
24-05-2013, 14:11
Okan D.
Alıntı:
maşallah araclarınıza.
kardesım arabayı ben aldım sattım conta yok arabada ister inanılsın ister inanılmasın fıltre eksoz taymıng dışında bısey yok arabada...
24-05-2013, 14:12
orhan_guney
Bana göre değişik. ilk defa stok gti görmüyorum.
Alıntı:
Bence degişik gitmıyo Aslan gbı gıdıyo :icon_tup:
24-05-2013, 14:14
Okan D.
ne kadar sorun ettınız bu arabayı contaymıs kısaymıs bılmem neymıs araba uçmuyo beyler sadece güzel gidiyo bu hafta nasip olursa bi saxo ile denetcem ufuğu o zaman çıkar contalı kısalı 106 ıle ne oluyo arkadaşlar...
24-05-2013, 14:16
Okan D.
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Bana göre değişik. ilk defa stok gti görmüyorum.
bende 18 tane aldım sattım 106 dostlarıma arkadaslarma en az 20 tane aldırıp sattrdım turkıyedekı cogu 106 yıda bılırım nesı var ne kadar gıder gtmez...
24-05-2013, 14:16
Tuncay
Onceki konuda diyodum muhabbete bak yaa
Bende icine dustum bu muhabbetin:)
24-05-2013, 14:17
elpadre
organ dedi pt52 vardir diye :D yorumsuz kaldim
24-05-2013, 14:20
orhan_guney
Allah nazardan korusun kimsenin bişey dediği yok herkes yorumunu yapıyor yorum kaldıramıyorsa kimse video koymasın arkadaş aracından eminse sıkıntı yok
zaten. kimse kötülemiyor arabayı sadece Maşallah diyor ve yorum yapıyor.
Alıntı:
bende 18 tane aldım sattım 106 dostlarıma arkadaslarma en az 20 tane aldırıp sattrdım turkıyedekı cogu 106 yıda bılırım nesı var ne kadar gıder gtmez...
24-05-2013, 14:21
aLperTunga
Alıntı:
kardesım arabayı ben aldım sattım conta yok arabada ister inanılsın ister inanılmasın fıltre eksoz taymıng dışında bısey yok arabada...
okan bana anlatma da git başkalarına anlat olm 106 yı :) öyle bir dünya yok herkes birbirinden saklıyor biiliyorsun.ama yapılan karşı tarafı tereddütte bırakıyor benim arabam ciğerli saglıklı.karşı tarafta düşünüyor aq benim arabada bir sorun mu var o zaman,bende bir dünya bakım yaptırdım emek harcadım neden benim arabam aynı specdeki arabaya geçiliyor.şunu cok iyi biliyorum 106 vtec gibi nazlı araba değildir.specleri aynı oldugu sürece alayı aynı gider 106ların.iki 106 arasında aynı speclerde arada 5 10 boy fark ediyorsa o arabalar aynı speclerde değildir.Sende biliyorsun bunu :)
24-05-2013, 14:21
Tuncay
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
organ dedi pt52 vardir diye :D yorumsuz kaldim
Organ der sen ne bakiyosun:)
24-05-2013, 14:22
cffsymbol
Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
Herkes kendini kandirir baskasini. Degil
İyi bi arkadas ama gaza geliyo cigerli migerli hosuna gidiyo :)
Ben dikkat edersen hic yazmadim bisi cunku bu muhabbetler 5 sene oncesinin muhabbetleri :)
Tuncay abi diycem yasina hurmeten benim anlamadigim senin araban filtre egsoz headersli arabayi uc boy geciyosunda benim arabam niye gecmesin benim gaza geldigim yok allaha sukur kimse alper yazana kadar yazmiyodu siz gaza gelip arabayi contali kisali cartlu curtlu diye camur atamazsiniz arabada filtre egsoz timingden baska bisey yok herkesin arabasi gitmesi gerektigi bi bizimki anormal yapmayin allah askina yaa
24-05-2013, 14:23
Okan D.
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Allah nazardan korusun kimsenin bişey dediği yok herkes yorumunu yapıyor yorum kaldıramıyorsa kimse video koymasın arkadaş aracından eminse sıkıntı yok
zaten. kimse kötülemiyor arabayı sadece Maşallah diyor ve yorum yapıyor.
kımsenın kaldırmadığı yok abi sadece arabada bısey yok olsa benı herkez tanır ben yazarım buraya su var dıyenın pesındeyım araba ıyı gıdıyo klıma yok bos modelı kayıs kısa taymıngı guzel cok gazlanıp yorulmus bı araba deıl dıye ıyı gıdıyo bunu anlatmanın pesındeyım heh ama sunuda soyluyotrum saglıklı contalı bı saxo ıle denıcez haftaya o zamankı vıdeolarda fark daha barız sekılde cıkar ortaya
24-05-2013, 14:26
Okan D.
Alıntı:
okan bana anlatma da git başkalarına anlat olm 106 yı :) öyle bir dünya yok herkes birbirinden saklıyor biiliyorsun.ama yapılan karşı tarafı tereddütte bırakıyor benim arabam ciğerli saglıklı.karşı tarafta düşünüyor aq benim arabada bir sorun mu var o zaman,bende bir dünya bakım yaptırdım emek harcadım neden benim arabam aynı specdeki arabaya geçiliyor.şunu cok iyi biliyorum 106 vtec gibi nazlı araba değildir.specleri aynı oldugu sürece alayı aynı gider 106ların.iki 106 arasında aynı speclerde arada 5 10 boy fark ediyorsa o arabalar aynı speclerde değildir.Sende biliyorsun bunu :)
kankı az cok bende bılıyorum neyın ne oldugunu sende benı tanırsın ben ne varsa solerım bılırsın up zamanından paylastıklarımızdan bende gızlı saklı olmaz araba gercekten guzel gıdıyo haralet normal fan her dakka acmıyo yarımı gecmıyo haralet kısa desen zaten yok yanı ben 45 yasında adamdan aldım arabayı yay fıltre eksoz hıcbsey yoktu arabada adam 10 senede 8 9 bın km yapmıs anlatabılı yo muıyum gazla ısı olmıyan bırısınden aldım ve bakımını yaptım eksozsuz fıltresız bıle cok sasırtıcı gıdıyodu zaten araba
24-05-2013, 14:27
Tuncay
Alıntı:
cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı
Tuncay abi diycem yasina hurmeten benim anlamadigim senin araban filtre egsoz headersli arabayi uc boy geciyosunda benim arabam niye gecmesin benim gaza geldigim yok allaha sukur kimse alper yazana kadar yazmiyodu siz gaza gelip arabayi contali kisali cartlu curtlu diye camur atamazsiniz arabada filtre egsoz timingden baska bisey yok herkesin arabasi gitmesi gerektigi bi bizimki anormal yapmayin allah askina yaa
F-h-e li araba ile videom var vb vti
Onun yarim arkasinda gidiyorum 3 boy falan gectigim yok:)
Motor yeni yaptirdim arabam gayet saglikli