ben çektiklerimi koyuyorum. fazla deneme yapamadık ama hiç yoktan iyidir, iyi kötü biraz stres attık.
astra gtc 2.0 200 ps , jetta 170 dsg
jetta gtc - YouTube
murat çelik cordoba- rur golf tsi
golf cordoba - YouTube
Printable View
ben çektiklerimi koyuyorum. fazla deneme yapamadık ama hiç yoktan iyidir, iyi kötü biraz stres attık.
astra gtc 2.0 200 ps , jetta 170 dsg
jetta gtc - YouTube
murat çelik cordoba- rur golf tsi
golf cordoba - YouTube
masallah cordoba akiyor hizlandikca aciyor arayi.
Senin denemendeki fark normal bence ama araban istikrarsiz bir kalkiyor bir iniyor:)
Maşallah araçlara,zevkle izledik.
Maşallah hepsine, Cordoba dumansız dumansız çok iyi gidiyor cidden..
özgür eline saglık çok güzel bir çekim olmuş arkadan uzun zaman olmuş kendimi görmeyeli hakan kardeşe ayrıca teşekkür ederim
Murat abi masallah baya guzel olmus gormeyeli cordoba :)
hızlı, dizel, dumansız.. 3 ü 1 arada çok güzel olmuş :) maşallah
Maşallah araçlara.
cordoba çok iyi yürüyor maşallah, rur golf'te tsi'ların baş tacı onada maşallah.
denemeler güzel araçlara maaşallah,,hepsi hakkını vererek gidiyor,,,bu aralar astra GTC lerimiz boş gece geçirmiyor :) Murat abi cordobanın kondisyonu cidden yüksek ;)
***** yere gidene kadar tıc rs den cekindim senin suskun kalman ibonun tıs tıs inceden gülmesi bazı sıkıntıların olmasına ragmen tıc rs le güzel bir denememiz oldu ayrıca iboya tesekkur ederim kamerayı genelde arkaya dogru monte edermiş bize böylesi dek geldi video da kafadan gözüküp sonra gözükmemek kötü imiş ibo birdakıne yan veya ön bunlarıda düşün kardeş:rolleyes:
Teşekkür ederim şuda varki tıc la denerken 4200 dv de vites atdım 3600 yakala 800 devir cevir at sıkıntı olur diye böyle bastım hakanla denerken 4400 felan cevirdim 5200 ceviren araçta dün bi sıkıntı cıktı böyle bastım erhan kardeş gelsınde artık yapacak bişeyler :o
evet şuan tam oturmamış ayar belli,,mapperımız halleder o işide en iyi şekilde halolur nası olsa ;)
Eline sağlık özgür güzel bir gün geçirdik , bugüne kadar buluşmalar arasında fazla deneme yapamasamda çok güzel bir buluşma idi. Kalite üst düzeydeydi , seviyeli muhabbetler vardı , denemek isteyen koluna taktı gitti birisi gerçekten güzeldi.
Murat abi seni de tebrik ederim gerçekten güzel gidiyor aracın.
İbrahimin tic rs de maşallah oda süper gidiyor , oda video eklerse yada diğer arkadaşlar güzel olacak
Ben de doğukan ile 335 olması lazım onu da ben eklerim
Cordobanın specler neydi? :D olmamış bence... :)
cordoba'ya kocaman MAŞALLAHH !!!
cordoba vs golf
cordoba vs golf - YouTube
---
cordoba vs cordoba
(orta şeritteki Murat Çelik)
cordoba vs cordoba - YouTube
Bunlar da güzel çekilmiş vıdeo lar sanırım eline saglık güzel olmuş çekimler
golf 1.4tsi 160 + yazılım var sanırım, cordobanın gücü hakkında hiç bir bilgim yok, 1.9tdi 130 ps vardı bir motor sanırım, arkadaş specleri yazmış gerçi, ciddi yürüyor maşallah cordoba ve, diğer deneyen arkadaşlara. Emeğinize, yakıtınıza sağlık
ikisine de maşallah..cordoba nın şanuzman baya kısalmış..kaç barda yürüyor ?
massallah dizeller korkulu rüya olmaya devam ediyor:) ama dizel dediğin dumanlı olcak usta :D