İkinci aracım olarak kullandıgım, aracımla öyle çıtırdan bi tıkadım, gerçi
bazı denemeleri izlemeye geldıgımde oluyor 206 ile ciddi gidişi hoşuma gidiyor
sizce ???
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=khs0dFPvmRg
Printable View
İkinci aracım olarak kullandıgım, aracımla öyle çıtırdan bi tıkadım, gerçi
bazı denemeleri izlemeye geldıgımde oluyor 206 ile ciddi gidişi hoşuma gidiyor
sizce ???
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=khs0dFPvmRg
Maşallah soluksuz gidiyor.
maşallah yokuş aşağı sanırım :)
o zaman massalalh ciger sipek.
Eğim baya bir var sanırım gti bu kadar gidemez yoksa.
masallah kanka 5 kisi dizeli nasil gecmistik ama :D
Orçun maşallah:) Ciddi fazla gidiyor dağdan aşşa salmışsın gibi.
Senelerce 206 Quiksilver ım vardı oda 1.6 110 hp dir
İyi gider hemde gayet iyi ama ;
Bendeki hiç bu kadar iyi ivmelenmiyordu
kanka sırf o yüzden paylaştım video yu bende anlamadım
filtre bile yok etilerden bayandan aldım
geçenler clio 0900 turbo iyi gidiyor dedıler ben 5 kişi o tek memleket oldu :D
burda formda denemeleri olan bi corsa vardı ciddi gidiyordu
egsoz heders mantzel var corsa onlar 2 kişi ben tek 4 sonuna kadar kafa kafaya kaldık :D
anlamadım o arkadaşlar şaşırdı reis bunda kesin bişey var dedıler
dilovası otobanımı yoksa:D
şekerpınar yan yol dakı düzlük çıtır rampa var
uçurumdan aşşağa basmışssınız gibi ... ama harbiden böyle gidiyosa 2 sene boyunca clio yu yürütmek için uğraştım bilseydim bundan alırdım :D
9 sene kullandım, gidişi gerçekten çok iyidir vitesi atınca götü şöyle bi yere vurur süspansiyon da yumuşak olunca :D. Son hız olarak düzlükte 196-197 de tıkanır üstü gelmez. Ancak 150 yle giderken 5. vites asılınca nefessiz hızlanacakmış gibi toparlar, gitmem demez. Bir keresinde yokuş aşağı 210+ görmüştüm de uçuyorum zannetmiştim, standart süspansiyonla gerçekten tehlikeli...
Orcun c4 le seni gectik hatirlatiyim ahahahah:)
bi abimin yanında 2 hafta bindim geçen yaz. gerçekten farklı bi ivmesi var roland garrosların ama aman durmak gerekmesin :( yeni yeni dualar ögrendim türettim bu arabada :)
bence aşırı gidiyo
hocam top speed videonu merakla bekliyoruz.
Link alabilirmiyim bende görünmüyor, bizdede bitane 2005 rolland gros var, eski modellere gore daha yavas olani, gaz kelebegi elektronik olan, stok son susturucu, normal kutu ici filitre, kat ustunde her turlu anti modifiye var, birtek yazilim var.
1.4 Civic hb'lerden yavas ama 320'den filan hizli, gezmeye ciktigimizda goy goya herseyle denedik ama giderini gormek icin hic denk araçla deneme firsati olmadi, belki deneriz, birde 15" jant var.
2 sene kullandım bahsi geçen aracı.
1.6 aile spec klasmanın bence en iyi yürüyene sahip arabasıdır.
ancak gördüğüm ivmelenme bariz şekilde bayır aşağı dostum.
ben 2 senemi bu araca verdim. stock nasıl yürüyebilir. yüklenince ne kadar yüklenir ne yüklenir bilirim.
Peugeot 206 1.6 16v / 0-180 by webworm - Car Videos on StreetFire
yaptığım en iyi değerlerden. 1de sardırıyorum sarmasa belki daha iyi olabilir.
yol tamamen düzdür bu videoda. en ufak bir eğim yoktur. bu aracında stock gidebileceği daha bi imkan yoktur bence.
Orçun maşallah o günü bizi çok şaşırtmıştın Ben hala inanamıyorum ama :D Senle teke tek de cıkmıştık beni en çok zorluyan stok arabaydı :)
100-170 13 sn stock vti,106 hemen hemen ayni kadranda sapma yoksa masallah bence onlarla dene :)
Arad kaynamis sanirim, top speed vs. Video cekeceginiz zaman pm atarsaniz bemde rolllankrosu getiririm deneriz, bnm video cekmeme sonuc yazmama gerek yok sadece arabani kondisyonunu gormek istiyorum,
Isterseniz video cekip yayinlayabilirsiniz problem degil,
Zaten sizinde gazlamaya kullandiginiz araba degil, ko disyonunu gormus oluruz,
Km'den dolayi kat dolmustur, deneme olursa birde kat iptali yapip denersek minnettar olurum.