STProject TB 329 2004 to 2008
Böyle Bir Video Hazırladım Umarım Beğenirsiniz....
STP & TB
:icon_tup:
Printable View
STProject TB 329 2004 to 2008
Böyle Bir Video Hazırladım Umarım Beğenirsiniz....
STP & TB
:icon_tup:
cok guzel olmus elıne saglık
tesekkur ederım :)
gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık
tesekkurler
ingilizce de biraz Gramer eksikligi haricinde güsel olmuş
eline sağlık guzel olmuş
güzel özet olmuş:)
güzel olmuş gerçekten ama resimler biraz hızlı değişio tam netleşmeden kayboluyo :)
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık
arabayı şekilden şekile sokmuşsun bee gülüm..
guzel video olmus:) mašallah birkez daha:) ama gene diyorum gene diyorum mor sedefli oldugu zamanki renk daha guzeldi :D
TB ye tekrardan Maşallah :) videoda güzel olmuş eline sağlık :)
guzel olmus.selcuk arabayı aldıgından berı harcadıgın parayı hıc hesapladınmı merak ettım
turbo halide yuruseydi cok güzeL oLcaktı.
cok iyi video tebrikler
waybe makina hertürlü şekle girmiş ama en iyisi turbo project olmuş ...
hayır şansız sorunlar yaşadı işçilik hatası vs ondan atmoserık hale döndu ben onu ima ettim yoksa yürümesınde bi kusur yoktu tabiki..
en gzl hali draglar zamanındakı araba kırmızıyken beyaz jantlı halıymıs :)
kımseyle denemıyodumu :) kımse benle denemıyodu desek daha dogru olur sankı... kac kısıyı cagırdım ben ozamanlar gel deneyelım dıye kımse gelmıyodu. mıllet yıne uydurmus kımseyle denemıyodu felan :) ben gıder felanda koymuyodum geln deneyelım dıyodum forumdada :)neyse bılen bılıyo nasıl yurdugunu :) sokmeseydım bı MTR olurdu bı TB :icon_tup: ısteyene baska turbo daha var sorun deıl ;)
selçuk klibinde çalan müziğin adını verirmisin çok hoşuma gitti adam tam moda giriyor bu müzikle :)
müzik güzel araçta güzel
Çok güseL oLmus ya eLine sagLık
arabayı şekilden şekile sokmuşsun olm ya
en güsel hali trb zamanı.
maşallah
en guzeli su hali diyemeyecegim.cunku bulundugu zamana gore degerlendirirsek her hali guzel:)
ama drag star hali bir baska.
tesekkurler :)
Maşallah TB'ye :)
Tekrar yüklü bir şekilde görmek isteriz :D
Oz jantlı halini tek gecerim :D
su jantları alım ben en ıyısı tolgadan :D
bence her hili ile güzel
koşuyolu cms shopta sıfır oz'lardan var haberiniz olsun:)
bu denılen jantlar OZ magnesıo fıat rally teamden alınma :)
Araç güzel her haliyle emek var maddi manevi harcama var :D Maşaallah
cok tesekkur ederım abıme ve kızımız TB ye elımden geldıqınce quzel bı hedıye yapmaya calısdım bazı eksıklıkler var yazı vs. gıbı ama mazur qorun :o ayrıca fotoların kısa tutulma suresı bılınclı bısı maksat sıkıcı olmasın :) bırazga merak uyandırsın dıe tekrar hepınıze tesekkur ederım...
Not: TB Turbo Halı Ile Gayet Iyı Yuruyordu Sulhi Abımın Dedıqı qıbı Iscılık vs den kaynaklanan problemler yakamızı bırakmadı bı vıda sıkılmaması bı dunya ıs cıkardı en basıtı ama olsun o her halıyle benım gonlumun tacı ;)
draglardaki hali en güzel en masum hali bence de :) bu arada OZ'lar çok yakışıyordu
selcuk o arabanın ılk halleı ne oyle beee :D mındar etmişin :D:D
selcuk show tıme dakı jantlarına bıtım bana satarmısın onları :)
şaka bı yana
guzl bır ozet olmus severek takıp edıyoruz TB yı