-
İzmir'in hızlılarından vt 001
-
Tekerlerine zeval gelmesin :)
-
001 bi baska ya :)
MasAllah MasAllah.
-
araçların hepsine maşallah.
-
Mşllh. Araçlar çok güzel bildigimiz araçlar ama o vtec in filtre sistemi hiçbir işe yaramaz.hatta ekside bırakır.
-
-
Masallah gercekten cok guzeller.
-
masallah klima yokmu aracta
-
type-r satılıkmı ?? :D:D
masallah hepsıne orada bı s2k eksık :)
-
Maşallah araca km falan çok iyi. Kazasız belasız. Bnece hep böyle kalmalı.
-
maşallah araca.specler ne acaba?
-
-
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
masallah klima yokmu aracta
klima söküldü...
-
yenı gırne merkez vtec acık herkes
-
Maşallah makinalar çok güzel
-
41 Kere MaşAllah faal bir durumda ..
-
Alıntı:
shumi Nickli Üyeden Alıntı
type-r satılıkmı ?? :D:D
masallah hepsıne orada bı s2k eksık :)
Masallah araclara abinin dedigi gibi s2k eksik :D ama ad typer satılık mı :D:D varsa böyle bi düsünceniz yardımıcı olurum :D:D
-
Hamdi pek satma taraftarı değil ama, teklifleri alabiliriz typer için :D
-
-
Maşallah.. VT 001 in yürürü gerçekten çok ciddi. feh typer ları geçiyor. 106-saxo tanımıyor.. Yuro ve orcun abi yine yaptı yapacaklarını.. Dino garagede 215 NM tork cıkardı. Aracta egz, emme, gazkelebegi var bilinenlerin aksine. ben 4.viteste böyle kafa kaldıran bi vtec daha görmedim, kullanmadım da.. diğer beyaz da orjinallik abidesi. orjinl yayları ile arabadaki konfor, sıfır araçları aratmaz..Ama bu garaja bi GRi daha yakışır :)
-
Alıntı:
GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.. VT 001 in yürürü gerçekten çok ciddi. feh typer ları geçiyor. 106-saxo tanımıyor.. Yuro ve orcun abi yine yaptı yapacaklarını.. Dino garagede 215 NM tork cıkardı. Aracta egz, emme, gazkelebegi var bilinenlerin aksine. ben 4.viteste böyle kafa kaldıran bi vtec daha görmedim, kullanmadım da.. diğer beyaz da orjinallik abidesi. orjinl yayları ile arabadaki konfor, sıfır araçları aratmaz..Ama bu garaja bi GRi daha yakışır :)
o da yakında garajdaki yerini alıcak :D
-
-
-
-
-
maşallah kozmetik durumuna hayran kaldım :)
-
MASALLAH Araciniza cok guzel.
-
VTI lara hastayım da bir de uygun ve düzgününü bulabilsem o zevke nail olacağım inşallah :)
-
yaz geldi izmir şenleniyo masallah kazasız belasız
-
-
Maşallah araçlar çok iyi . Ayıptır sorması hepsi 1 kişinin mi ?
-
Boncuk maşallah allah kaza bela vermesin ;)
-
Alıntı:
Purmol35 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlar çok iyi . Ayıptır sorması hepsi 1 kişinin mi ?
ad typer bir arkadaşın,
2 vtec ve alg typer da başka bir arkadaşın
ikisi kuzenler.
-
beyaz vteci bu gün bi arkadaşımıza aldık :) hayırlısı olsun
-
-
Hayırlısı olsun beyaz yeni sahibine. kusursuz bi araba.. Benim typer aldıgım paraya gitti..
-
-
maşallah cuma günü alg ve ad yi çifte kumrularda gördük benm aracın önüne park etmişlerdi:) allah kaza bela vermesin ;)