.....................................
Printable View
.....................................
maşallah çok güzel görünüyo..
abi önceki aracına vurgundum şimdikine de öyle devam edeceğim sayende :D
41 kere maşallah abi...
Maşallah asil bir duruşu var..bazı olaylar hastalıktırr
Gerçekten güzel duruşu olan, ilgi çekici ve özel bir araba. Maşallah diyelim :)
Alfa ve Bmw..İlk hangisine tutulduysan sonrasında aynen devam :)
Eski aracın jantları yenisinde olsa tam olurdu, yine de çok güzel maşallah.
Masallah hayirlisi olsun
Mütiş diycek kelime bulamadım :) güzel günlerde kullanın araç otomatik mi birde performansları nasıl?
Steyşın 156 lar çok hoşuma gidiyor gerçekten , çokta hoş duruyor aracınız maşallah.
Maşallah harika duruyor klasik bir alfa güzelliği :) Zaten aracı yakından biliyorum..
Araç çok güzel hem içi hem dışı nazar değmesin kazasız belasız :)
Maşallah güzel araç,kazasız belasız.
İlhan Beyin aracıydı galiba hayırlı olsun :)
evet İlhan abinin 156sıydı. satana kadar da bakımını vs eksik etmedi. en son olarakta cupra son susturucu takmıştı yanılmıyorsam.
kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim. gerçekten harika bir ss sw.
Sw olarak süper görüntüsü var.
Maşallah kocaman. Kazasız belasız kullanın inşallah.
MaşAllah çok iyi kazasız belasız.
SW araçlara karşı ciddi bir ilgim var ilerde bir rs4 ile 156 sw kesinlikle garajımda olacak araçlardan, bugün Pendik sahil marinanın ordan geçmiş olabilme ihtimaliniz varmı ? biraz combo yaptım karışık yazıyorum kusura bakmayın :) benim yarın kafama esti kuzen kalk gidiyoruz Alfa alıyoruz dedim mk1 veya 2 selespeed sw veya normal nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz çünkü fiyat aralıkları komik 13 ede var 25 ede ?
sw olması bitirdi beni. Kazasız belasız kullanın inş.
Maşallah.hayırlı olsun
Hayırlı olsun diyelim.
İlhan abiden iyi biliyorduk zaten aracı.
Seceresi kayıtlı alfa romeo markasını kullanan birinden araç almanız yeterli olur gerisi tamamen şans diye düşünüyorum ben alfalarımı hep bu şekilde aldım 0 sorunla alfa kullanıyorum yıllardır.. fiyat konusu göreceli ama iyi araba herzaman iyi para eder :)
Çok şık duruyor aracınız. Alfisti olarak gerçekten 156 sw hastasıyım:)
......................................
Maşallah,kazasız belasız..
Alfaya el atan devamını getiriyor