Aracta feh kpro jdm cams var ayni speclerde typer yada denk araclar ile araci gormek amaciyla cuma gecesi deneme yapmak istiyoruz gecme gecilme derdimiz yok.
Printable View
Aracta feh kpro jdm cams var ayni speclerde typer yada denk araclar ile araci gormek amaciyla cuma gecesi deneme yapmak istiyoruz gecme gecilme derdimiz yok.
Aracım biter bitmez haberleşiyoruz kardeşim ozamana kadar videolarını bekliyoruz kardeşim:;)
Şimdilik sürpriz olarak kalsın kardeşim bitince açıklarım zaten;)
Geleyim rs'le diyeceğim de specler ağır gelir bana. En azından izlerim :)
deneyelim abi ayıpsın iman gücü :)
kpro işi bozmuş bozmayaymış bende gelirdim ama varsa fhe tayyar denerim ;) çapulcu GSI la :D
Tayyar bulamazsan eglence olsun diye biz eslik ederiz :)
Deneme nerede olcak hacı Özelden PM at :D
deneme nerede olacak? benim aracım FEH isterseniz deneyebiliriz?
maksat EĞLENCE olsun diyorsanız
Hava iyi olursa biz anadoluda olucagiz
dumanlasak mı acaba ??
Duman iyiyse olur:)
yer mekan bellimi ;)
Yer mekan ve tarih belliyse bizim typerla denemek isteriz
anadolu yakası her zamanki yer olucak buyrun bekleriz hava iyi olursa
hava yağışlı görünüyo
eğer hava iyi olursa deneriz
hava yağışlı deneme yok heralde olursa mustafa abi pm atarsın bana :)
05305151820 cep no ev bende mustafa ıle bırlıkte olucaz aksam ıyı olursa hava kac olursa olsun cıkar denerız arkadaslar
İstanbulda olsam bende gelirdim.FEh den baska hiçbirseyim yok.Maksat muhabbet olsun.Videoları beklıyoruz.
ıbıza ile denemesini isterim. hamit denemelisin
kardeşim seni sabah kagıthane dere yolunda gordum o taraflardamı oturuyorsun.
Ben gursel mahallesindeym evet abi asagisi kagithane dereyolu ama ben degildm okandaydi arac
avrupadan giden varmi arkdaslar
hadi bakalim beyler foruma bi hareket gelsin buaralar pist muabbeti baya kesmisti bu islerin onunu
Ciktik gariban ax ile denedik 200 e kadar bi boy onumde 200 gibi arayi kaptiyorum white rs ile denedik fakat cagri vitesleri baya yavas atyo o sekilde biraz gectim cagryo 2. 3. Boy kadar baskada kimse gelmedi zaten :)