Harun taştan'a 350Z ekibinden müthiş bir cevap & Çok farklı :) - YouTube
İzleyince baya güldüm :D Olaylardan fazla haberim yok, kimsenin tarafında olduğum da yok ama güzel cevap vermişler olay çıkar yakında :D
Printable View
Harun taştan'a 350Z ekibinden müthiş bir cevap & Çok farklı :) - YouTube
İzleyince baya güldüm :D Olaylardan fazla haberim yok, kimsenin tarafında olduğum da yok ama güzel cevap vermişler olay çıkar yakında :D
facebook ta izlemistim
soylede bır durum var o 2 350z i biz chipledik :D :D
harun pistte hepsini bozdu çekemediler bence
valla hepsinin videosuna baktımda harun daha sakin daha rahat yapıo gibi geldi bana daha relax gidiyor ama diğer arkadaşında videoları hareketleri güzel bakalım atışmalarının sonunda ne videolar çıkar :D
harun'dan geri bi cevap gelir yakında
harun kim ?? bunlara ne yaptı ki la bu kadar organizasyon hazırlamışlar.... vay anasını sayın seyirciler laa harun ne yaptın bunlara sen böyle adamlar dolarla dadmin olmaya çalışıyo :D
Olayları bilmiyorum ama bu video ile alakalı olabilir mi acaba, bende bu sabah gördüm videoyu. :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=516002818448929
hayatımda ilk defa bir dansözün bu kadar oynayamadığını görüyorum :)
biri patladığı zaman oyun bitecek :D kural oldukça basit :D
bunların arabası yanlamıyo anladık.
hacı bunların tuttuğu dansözde oynayamıyo...
Nasıl bi kuyruk acısıysa artık.
Ne gereksiz muhabbetler...
Ya olayı bilmiyorum ama bu gibi mevzular böyle güzel karşılıklı videolarla halledilirse, olay asarım keserim mevzusuna dönmezse çok güzel olur. :)
Bu arada dansöz oynayamıyo hakikaten de ama MONEY TALKS olmuş direkt. :D
adamlar show yapmış çok da fena olmuş :D
biraz daha kapışsınlar da işin sonu 370z sokmak olsun ülkeye :D
Videolara baktım yorumlara da baktım ama kaçırdığımız bişey var galiba hiç bişey anlamadım :D
Olay nereden geliyor bilmiyorm ama galiba pistte spin atanlardan birisi bu videoyu çeken, bir de aynı kişi mi bilmiyorm ışıktan kalkarken heryere savura savura giden video vardı.. o da bu iki kişiden biri..
harun taştan bunlar için bir video koymş yanlayamayanlar için yeni iş buldk diye davulcu zurnacı çalıyorlar..
karşılığında da bu video çekilmş..
kısaca boş muhabbet madem herkes iyi yanlıyor alsınlar drift sertifikalarını yarışmalara katılsınlar..
bronzla mavinin yanlama videoları var mı link vs ? harun bitane pisstte kymus mavi önden yanlamaya çalısıyo arkadan vermiş küsküyü :D onun harici göremedim de :/
video eglenceli olmus :D
Niye ciddiye alıyorsunuz ki bu kadar gülün geçin işte :D
Yaratıcı olmuş 2linin videosu :D
350z sahibi arkadasim var araba hem daha temiz hem cocuk hepsinden daha iyi araba kullaniyo...milletin isi gucu reklam. 3-5 pohpohlayiciyla piyasayi satin aldiklarini saniyolar.
Zamanın ve paranın b*k olduğundan kaynaklı sanırım bu tür şeyler ;) Boş işler
Soyak rezidans kapalı otoparkta çekmişler,ne zaman yaptılalar acabaa denk gelmedik.
Cevap bomba olmuş bu arada ellerine sağlık :D
Cok keyifli bir video olmus herkez eglenmis izleyipte tebessum etmeyen yoktur herhalde buna harunda dahil kimse cahil cocuk degil buna kizilicak bsyde yok tatli sert atismalar allah kimsenin agzinin tadini bozmasin kaza bela gostermesin
Ahahahhaa alem adamsınız yemin ediyorum
zenginlik böyle bişeymi
MAx 2 saatte forumda millet birbirine girer sahipler arasında hiç bi sıkıntı olmaz :D
bakalım kimin 'babası $' dövcek...
gülmekten öldüm organızasyon efsane olmus ama kabul edelım :D
Harbiden güzel olmuş böyle davullu zurnalı cevaplar olursa kimsenin tadı kaçmaz umarım. :D