-
Düzce Otomobil Festivali Fotoğraflar
-
-
Maşallah güzel olmuşa benziyor tebrikler.
-
harika bir ortam bayada kalabalıkmış :).tebrikler
-
farklı ve güzel bir organizasyon emeklerinize sağlık :icon_tup:
-
-
Dikkatimi yerdeki çöpler çekti.Arabalarını bu kadar parlatıyorlar yıkıyorlar temizliyorlar ama yerlere ne bulmuşlarsa atmışlar.
Ama gerçekten kalabalıkmış,böyle organizasyonların çoğalması gerekiyor.Emeğinize sağlık.
-
-
Alıntı:
erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel olmuşa benziyor tebrikler.
teşekkurler
Alıntı:
halili Nickli Üyeden Alıntı
harika bir ortam bayada kalabalıkmış :).tebrikler
teşekkurler
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
farklı ve güzel bir organizasyon emeklerinize sağlık :icon_tup:
teşekkurler
Alıntı:
sasuuke Nickli Üyeden Alıntı
Dikkatimi yerdeki çöpler çekti.Arabalarını bu kadar parlatıyorlar yıkıyorlar temizliyorlar ama yerlere ne bulmuşlarsa atmışlar.
Ama gerçekten kalabalıkmış,böyle organizasyonların çoğalması gerekiyor.Emeğinize sağlık.
malesef cop olayı oyle oldu ama ekıbımle festıval bıtınce coplerı topladık
-
süper bir etkinlik olmuş sanırım
-
Helal olsun şenol abi bu organizasyonunda altından kalkmışın.
Kaliteli bi video çekilmiştir umarım :)
-
Güzel organizasyon olmuş elinize sağlık ama şu bazı araçları dahil etmesek bu tür organizasyonlara görüntü açısından daha iyi olucak sanki
-
Emeğinize sağlık alan güzelmiş. sarı corsa nın başka fotoğrafı var mı
-
Alıntı:
SSagnak Nickli Üyeden Alıntı
Güzel organizasyon olmuş elinize sağlık ama şu bazı araçları dahil etmesek bu tür organizasyonlara görüntü açısından daha iyi olucak sanki
Bazı araçlardan ziyade bazı zihniyetleri uzak tutmak lazım böyle organizasyonlardan.
-
Alıntı:
huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı
Bazı araçlardan ziyade bazı zihniyetleri uzak tutmak lazım böyle organizasyonlardan.
ben sevmiyorum ya işin içine şahin doğan girdiği zaman tamam belki parası ona yetiyordu doğrudur kimse ona karışamaz ama işte kötü araç olarak bakılıyor ama orjinaline serçe Murat 131 T stop filan klasikleri hoşuma gider klasiktir temizdir orjinaldir
-
Aslinda bizde onlari itmeyip ornek davranislar gosterip onlari uyara uyara tbi buyuk bi sabir lazim onlari kazanabiliriz dusuncem bu duzcede baya ise yaradi 3 senede :)
-
yok kardeşim değişmez 10 sene önce de aynıydı şimdi de aynı artık toplasınlar piyasadan ya valla canlı bomba gibi geziyolar lpg kokusundan bayıltıcaklar milleti
-
Maşallah güzel kareler...:)
-
Ben duzce de kulube oyle kisileri almiyodum belli bi sartlar belirledim 1 ay uyelik icin onaylanma suresi belirledim 10 kisiye kadar dusmustu uylerim ;) suan 41 uyem var duzce kucuk yer ya belki kontrol daha kolay oldugundandir biraz daha iyi simdi
-
Alıntı:
yok kardeşim değişmez 10 sene önce de aynıydı şimdi de aynı artık toplasınlar piyasadan ya valla canlı bomba gibi geziyolar lpg kokusundan bayıltıcaklar milleti
Ben 1 senedir içinde bayılmadım, siz A6'nın içinde hiç bayılmazsınız merak etmeyin. ;)
-
organizasyon işi gerçekten sabır işi ,sapancada kırkpınar eski helikopter pistinde engelliler için bir organizasyon düzenlemiştik , çimi gören döndürdü çime giren döndürdü pist oldu bataklık hayır işleyelim derken başımıza iş alıyorduk uyarmaylada olmuyor :)
-
Alıntı:
Volkann Nickli Üyeden Alıntı
organizasyon işi gerçekten sabır işi ,sapancada kırkpınar eski helikopter pistinde engelliler için bir organizasyon düzenlemiştik , çimi gören döndürdü çime giren döndürdü pist oldu bataklık hayır işleyelim derken başımıza iş alıyorduk uyarmaylada olmuyor :)
bizdede dönme işlerı vardı ama burda daha kontrolluydum sapancadakının ucu kaçmıştı :D bızım etkınlıgımızde 10 trafık 20 cevık kuvvet görev aldı
-
Alıntı:
Arkadaşın yazdıklarına katılıyorum. Kaliteli bi org. için bazı katı kurallar uygulanmalı bencede.
Alıntı:
aga81 Nickli Üyeden Alıntı
bizdede dönme işlerı vardı ama burda daha kontrolluydum sapancadakının ucu kaçmıştı :D bızım etkınlıgımızde 10 trafık 20 cevık kuvvet görev aldı
organizasyon öncesi sadece olduğu yerde aracına gaz basmak serbest, aracını yerinden oynatana cezai işlem uygulanacaktı. organize olmuş bi kaç grup dışında diğerlerinin öyle bi ortama sokulması bile sakıncalı.
-
Harika bir etkinlik olmuş şahinleri görmesem yurtdışı sanardım
-
Elinize sağlık güzel org. olmuş. Şahsen Tofaş serisinin bu ülkenin kimliği halinde olduğunu düşünüyorum. Araçtan ziyade sürücü bakımından elenebilir. Onun dışında araç bakımından bu tarz karma organizasyonlarda olması gerekir bence.
-
Alıntı:
aga81 Nickli Üyeden Alıntı
umarım emeginin karsılıgını almıssındır....
-
böyle etkinlikler guzel oluyo kurumlar ve kişiler arasındakı buzları erıtıyor gecen bizde hic bir siyasi kuruma baglı olmadan guzel bi türk bayragı konvoyu yaptık katılım baya yuksektı olcumluk olmadı trafık polıslerı eskortluk yaptı cok guzel boyle seyler ..
-
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
katılıyorum bende aynen
-
Alıntı:
Kubilay Nickli Üyeden Alıntı
Ben 1 senedir içinde bayılmadım, siz A6'nın içinde hiç bayılmazsınız merak etmeyin. ;)
kardeşim bizde zamanında şahine bindik ama biliyorum hastalık işi arkadaşım var parasıda var sırf hastasıyım diye şahin alıp yapmıştı ama kalkıpta şimdi yurt dışı videolarına bakıyorum en kötü araba mk1 golf ama hepsi mermi gibi bizim arabalara bakıyorum kuş serisi hepsi abartılı modifiye bu benim kendi görüşüm ama çoğu kişi de aynı görüştedir
-
emeği geçen herkeze teşekkür ederiz gerçekten çok fazla emek harcanan bi organizasyon oldu şenol abi sana ayrıca teşekkür ederiz
-
Alıntı:
kardeşim bizde zamanında şahine bindik ama biliyorum hastalık işi arkadaşım var parasıda var sırf hastasıyım diye şahin alıp yapmıştı ama kalkıpta şimdi yurt dışı videolarına bakıyorum en kötü araba mk1 golf ama hepsi mermi gibi bizim arabalara bakıyorum kuş serisi hepsi abartılı modifiye bu benim kendi görüşüm ama çoğu kişi de aynı görüştedir
Ben de sizinle aynı görüşteyim zaten, kendim kullanıyorum ama nefret ederek. Bunu yazmamın nedeni lpg'yi aşağılamanız, şahinleri değil.
-
organizasyondan sonra tatile gidecek baya bi kişi varmış valizleriyle gelmişler :D
-
Alıntı:
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı
organizasyondan sonra tatile gidecek baya bi kişi varmış valizleriyle gelmişler :D
:D :D :D
Elinize sağlık Şenol Bursa'dan da bi katılım olacaktı yanlış hatırlamıyorsam :)
-
Güzel etkinlik olmuşta basık kamberli arabalar dışında araba yokmuydu merak ettim hep onların resmi varda
-
Alıntı:
diyadin Nickli Üyeden Alıntı
böyle yorumlar benı sevındırıyor saolun :)
Alıntı:
canozyavuz Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık güzel org. olmuş. Şahsen Tofaş serisinin bu ülkenin kimliği halinde olduğunu düşünüyorum. Araçtan ziyade sürücü bakımından elenebilir. Onun dışında araç bakımından bu tarz karma organizasyonlarda olması gerekir bence.
bazıları arkadaş grubuyla gelıo malesef 10 kısıden 1 ı curuk cıkabılıo :D
Alıntı:
ggtoker Nickli Üyeden Alıntı
umarım emeginin karsılıgını almıssındır....
güzel yorumlar geldıkce emeğımın karsılıgını alıyorum o bana yetıyor
Alıntı:
bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı
böyle etkinlikler guzel oluyo kurumlar ve kişiler arasındakı buzları erıtıyor gecen bizde hic bir siyasi kuruma baglı olmadan guzel bi türk bayragı konvoyu yaptık katılım baya yuksektı olcumluk olmadı trafık polıslerı eskortluk yaptı cok guzel boyle seyler ..
Allaha sukur kurumlarla son 1 senedr aram cok ıyı maşallah dıyelım :)
Alıntı:
ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı
emeği geçen herkeze teşekkür ederiz gerçekten çok fazla emek harcanan bi organizasyon oldu şenol abi sana ayrıca teşekkür ederiz
Ben sana ve arkadaşlarına teşekkur ederım hakkınızı helal edın okadar yol geldınız
Alıntı:
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı
Onlar ayrı bı hava kattılar festıvale cok ıyıdı le rya
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
:D :D :D
Elinize sağlık Şenol Bursa'dan da bi katılım olacaktı yanlış hatırlamıyorsam :)
evet katılım oldu 20 nın uzerınde bmw vardı sadece 16 plakalı
Alıntı:
Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel etkinlik olmuşta basık kamberli arabalar dışında araba yokmuydu merak ettim hep onların resmi varda
fotolar yavaştan gelmeye başladı elıme ulaştıkca bu konuda paylaşım yapıcam
-
Geceden kampa gidenlerin arasındaydım. Nede güzel uyumuşum arabada :) Bazı marjinal gruplar vardı içip içip döndüler açık kasa kamyonetlerle yanlayanlar bile gördüm . Katılım boldu , organizasyon gayet iyi oldu birçok güzel araç vardı. Yemek olayının düşünülmesi , uygulanması birçok katılımcıyı sevindirdi. Bir sonrakine katılmak dileğiyle. Aga81 Şenol BENLİ'ye teşekkürler
-
Alıntı:
BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı
Geceden kampa gidenlerin arasındaydım. Nede güzel uyumuşum arabada :) Bazı marjinal gruplar vardı içip içip döndüler açık kasa kamyonetlerle yanlayanlar bile gördüm . Katılım boldu , organizasyon gayet iyi oldu birçok güzel araç vardı. Yemek olayının düşünülmesi , uygulanması birçok katılımcıyı sevindirdi. Bir sonrakine katılmak dileğiyle. Aga81 Şenol BENLİ'ye teşekkürler
Polis izin verınce gecekı olaylara bişey dıyemedım malesef :) ama gunduz gerçekten ıyıydı hoşuma gıttı sizin grup bı 10 kısı vardı sanırım teşekkur ederım okadar yolu geldınız.