Öncelikle herkese Merhaba..Hayatımda ilk defa yaşadığım birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve bu tarz sıkıntı yaşayanlardan bilgi almak istiyorum...
Renault bayisinde 2.el satış danışmanıyım.Akbank ile anlaşma sağladık bunun üstüne kredi kartı gönderdiler.Bende buna şifre tanımlaması yapmadım.Kullanmadığım bir karttı çünkü aktif olarak tek kredi kartı o da Yapı Kredinin kartıydı.
Neyse kart nasıl oldu,nasıl kaybettim,nasıl çalındıysa bilgim olmadan Kartımdan
31/05/2013te 30,00
31/05/2013te 500,00
1/06/2013te 300,00 tl harcama yapılmış.31'inde olanlar Bar'da diğeri büfede
Neyse bunları bugün farkettim.Cep telefonuma Kredi kartı borcu ödenmediğinie dair uyarı aldım.Neyse yoğun telefon trafiğiyle işin farklı boyutta olduğunu öğrendim
Yani kredi kartımdan alışveriş yapılmış ama şifresiz işlem yapılmış.Bende doğal olarak hakkımı aramak üzere Banka'nın Genel Müdürlüğüne fax çektim.Bankayla irtibata geçtim.Şuan da incelemeye aldılar.Bankacı arkadaşların dediğine göre şifresiz işlem yapıldığı için banka bu parayı karşı taraftan alırmış.
Ve en tuhafı'da Emniyet Teşkilatı idi.Sabahtan ifade vermek için,suç duyurusunda bulunmak için emniyete gittim.O ona bu buna göndere göndere beni dinlediler.Tam işi çözdük derken ne deseler iyi? Bugün bizim önemli bi dosyamız var onu halletmemiz lazım daha sonra gelin dediler.Neyse hafif tartısma yoluyla cıktım Karakoldan bi daha uğramamak üzere...
Yani işin tuhafı böyle durumda Polisten yardım istememek
Neyse ben şuan her türlü hakkımı savunacağım.Bu konu ile ilgili bana bilgi verebilecek veya başına böyle birşey gelen var mı??