Paylaşımlarımızı buradan yapabiliriz.Link server vs iyi oyunlar.
Printable View
Paylaşımlarımızı buradan yapabiliriz.Link server vs iyi oyunlar.
sorun vs gibi şeylerde burdan yardım edebilirim size devamlı forum da olamıyorum çünkü geç cevap falan veriyorum.
CRACK
Oyun+Pist+Gerekli Modlar
TORRENT
server istanbul park pistine çevrilmiştir bir de. Onu da burdan indirebilirsiniz.
ISTANBUL PARK
egzoz ve kesıcı seslerını yapamadım
ses modları içine dahil olması lazım araçlara ekstradan bişey takmayın abi. sesi bozuyor. kesici yok abi zaten saçma bi kesici sesi var.
tamam oem egzozla daha ıyı heralde ses bıde sadece rev lımıtı ayarladım gerısı stok serverlarda hata verıyo gırıp atıyo
akşamki fotoğraflar kimde bi ton fotoğraf aldınız :D:D
edit: bügün devamlı connection lost hatası alıyprum serverda sıkıntımı var bağlantımı kontrol ettim modeme reset attım hatta oyunu silip baştan yükledim ama sorun hala devam ediyor
dün akşam oynadığım pist
yarış var mı, oyunu kurdum bende varsa katılayım :)
oyunju nerden indirebilirim?
Arkadaslar oyunu kurdum ama arabalari nasil yukliycem onu bilmiyorum
oyunu kurdum. istanbul park dosyasını nereye atıcam ? ve şuan G motor 2 hatası veriyor..
istanbul park dosyasını gamedata/location içine atcaksınız
hondalarda sıkıntı yaşayanlar aşagıdaki linkten girip ordaki 2 linkide indirsinler 2. olan ses dosyası
XTREMERACERS • Ver Tema - Honda Rfactor Challenge by Nelson C
klasorleri rfactorun kurulu oldugu yere atın. birlestirmek için sorcak size evet hayır diye evet diyin.
bu arada serverda adım Gokhan
oyunu falan kurdum, nasıl birbirimizle yarışcaz, nasıl para biriktircez,başka arabalar nasıl sececegiz,nerden nerelere girilcek ? :)=
Teşekkürler,
Benim adım nickimle aynı,
Dolanıyorum ortalıkta daha çözemedim tam.:D
şimdi kuruyorum ist. park'ı ekleyeyim yarın pistte lazım olur belki :D
nick'im volume81 olacak buradakiyle aynı :)
arkadaşlar sizin bu oynadığınız rFactor 2 mi 1 mi?
bu yabancı serverlara gıremıyomuyuz beyler hata verıyo bende
Bende şimdi indirdim kuruyorum 10dk ya serverdeyim.
Ek9 stage 3 yaptim, ama oyuna falan gİremedİm, baglandigim her oyundan atiyor baslamadan, nasil yapacagim ?
İstanbul Park için ''İstanbul'' adlı klasörüü RFactor dosyasının içinemi atıcaz direk ?
Alıntı:
Bkz. GameData/Location içine atılacak..
istanbulun icindeki dosyaları al ,onları at.
Attım bu seferde load yazısı geliyo bekliyorum 1 saat açılmıyo oyun pistmi değişti ne oldu
Araç olarakta typer ep3 seçiyorum yanlışmı yapıyorum acaba ?
Honda araç ve ses paketini buldum indiriyorum indirdikten sonra girer herhalde araçlar yok diye hata veriyor sanırsam.
o değil de bizim tech e ait bi server yok mu ? bu ip de çoluk çocuk var, salak salak hareketler yapılıyor.
servera bende giremiyorum, sabah giriyordum sonra bozuldu ne olduysa,
kendi kendime araba yapıp istanbul park kasıyorum,
bu arada uno turbo yükleyin bi deneyin :D dehşet.
oyunu indirdim kurdum tam yarışa gircem girmeden atıyo hiç bişey anlamadım biri bana yardım edebilir mi ?
kendimize ait bi server şart yaa olmuyor böyle
Neden böyle bir hata veriyor ?
you are not allowed to drive this vehicle
yardım edicek birisi yokmu ben bu konularda pek cahilimdirde :D hiç bişeyden anlamadım gitti
server ıp yollayın gelıyorum :D hızlı vtecler varmı bakalım
Onu bende halledemedim sordum cevap veren de çıkmadı, free takılıyorum şimdilik.