beyler bu aracı tecrübe eden var mı hiç ?
Laguna kullanmışlığım vardır ama dizelini kullanmadım neyin motoru bu nasıl yakar hantal mıdır vs vs ?
Printable View
beyler bu aracı tecrübe eden var mı hiç ?
Laguna kullanmışlığım vardır ama dizelini kullanmadım neyin motoru bu nasıl yakar hantal mıdır vs vs ?
abi hangi model aralıgında? 99-02 arası ise cok tavsiye etmiyorlar. hantal ve sesli olduıgunu bir kaç kişiden okudum. bir iki şey daha vardı niyetin ciddiyse araştırıp sana o yazıları bulayım
Sen kendine alicaksan bosver baska araclar bak.ayni motor meg1 vardi bende chipte yaptirmistim yakiti uzmuyor chipli olunca hantal sayilmaz. Daha oncede yazmistim soranlara yine yazayim.alternator kayisi kolay sikinti yapiyor yerinden cikiyor.cikma motor malzemesi bulamassin piyasasi agir olabilir.kronik skintisi alternator kayisi.ama şans işi iki sene bindim ayni fiyata sattim sonra.ama herkes bukadar sansli olmayabilir riske gerek yok:)
2001 model dolu bi araba lacivert takas teklifi gelmiş sanırım biradere
4 kapı bişi istiyodu hani moktan mıdır nedir :D
Bosver:))...
arabada tertemiz boncuk gibi duruyor.
2005 modelleri nasıldır bunların?
yeni kasanın allah belasını versin o kadar diyim :D
megane da çıkan 1.9 motorlar vag grubuyla aynıydı bundaki de aynı ise pek sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum :)
sen bu km deki Lagunayı al sonra zkimi satarsın :D
parçaları hayvan gibi pahalı hacı aman diyim..
bu motor volvoda kullanılan motorlada aynı motor değilmi..
amk bana 4 kapı civic bulun o zaman benimkiyle takaslı :D
Bu km'de araba alacaksan 406 Hdi bakın derim moko
2005 kasa laguna burdaki yorumlardan sonra vazgeçtim:D
406 hdi lar çok güzel bende tavsiye ederim. o aracı pegeout yeniden üretse hafif makyajlı tekrar satar alman havası var.. ilk kasa yalnız ikinci makyajlı yumurtaya benzeyenden bahsetmiyorum..
Bunların en dolusu Privilege. Piyasa oynak. Kim kime ne tutturursa :)
406 Hdi Sv abi ama otomatik vitesliler sıkıntılı
Arabasına göre çok değişiyor fiyatlar ama bence 16-17 bandında
Donanıma şu ilandan bakabilirsin rastgele seçtim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29550602/detay
Günümüzde bile çoğu arabada olmayan donanıma sahip yılına göre. Aynalar bile katlanıyor yahu :) ama mutlaka kaskolu gezmek gerek geçen şantiyede aynayı kırdılar (koparttı Tır) 600 lira falan sanırım kaskodan değişti :)
Denk getirsek kullansan direkt noter'e gidelim dersin. İnanılmaz büyük bir bagajı var. Arka koltuktan bagaja erişim dahi var. Yani sabaha kadar yazmam gerekir :)
yok 406 yı soruyor sanırsam :)
406 nı şu anki araçlardan sanırım tek donanım eksiği multimedya dır..
406 candır, ben 8 li jbl ses sistemi var diye biliyorum abi. Çok tatmin edici bir ses sistemi vardır.
Şimdi bir forumda böyle yazmış birisi,
Bildiğiniz üzere JBL sistemi olan 406'larda önde 2 adet tweeter 2 adet dip tweeter, 2 kapı kolonu, arka camın önünde 2 adet daha tweeter ve pandizotta da 2 adet 6 x 9 kolon olmak üzere 10 hoparlörden oluşan ve bagajda da JBL amfi tarafından desteklenen tatminkar bir ses sistemimiz var ve çoğumuz için yeterli ses imajını oluşturuyor.
sonuç olarak iyi bir ses sistemi var.
1,9dti motor da hem volvo s40ta hem lagunada kullanıldı ama volvo s40 1,9 td türkiyeye gelmedi.tek tük var ama.hatta carisma 1,9 dizelerde de bu motor var.
abi araç güzelse alınır ama 13-hadi en fazla 14 eder.
ben 195,000de aldım 295.000de sattım.
enjektörlerine çok dikkat etmek lazım.pahalı
kayışları değişirken gergileri değişmeyen motorlarda kayış koparıp yolda kalmayan yok.alırsan direk götür gergiler değişmemişse değiştir.plastik olduğundan aşınıp yuva yapıyor ve üstündeki 0 kayışıda koparıyor.
mazot filtresi değiştim ben birkere.
ön takım sıkıntılı.1 kere amortisör takozu amaortisör ve 3 kere z rotu değiştim.
100.000 kmde 3 kere yağ değiştim,3 kere hava filtresi.
çok konforlu ve orası burası kolay bozulan bir araç değil. yol tutuş fren donanım konfor çok iyi.
406 bende düşünmüştüm ama pahalı lagunaya göre,normal zaten pahalı olmasıda.
ben 300.000de yağ yakan,ön balata ve diskleri değişmesi gereken,enjektörleri değişmesi gereken,turbosu ses yapan,direksiyon derisi yırtık,ön 2 koltuklarında yırtıklar olan,sağ arka kapısı değişik ve bi kaç parça boyalı olanını paraya sıkışınca 10 güne 10.500e sattım
hacı sorun yok :D bana 4 kapı civic bulun tek kapısı ile takaslı :D
hiyeyt ben geldim lagunaII privilege sahibiyim 2.0 triptonic sorun sorabildiğinizi,
Not : böyle kaliteli bir arabayı hep önyargılar piyasasını düşürdü bunu söylyim 1 yıldır biniyorum. ve satarsam suv için satıcam, haricinde eniştemin 2009 c180 ile dalga geçerim özellikleriyle sürekli öyle söyliyim yani :)