PS4'ün arayüzü.
http://s1307.hizliresim.com/1c/h/q9sm4.jpg
Printable View
PS4'ün arayüzü.
http://s1307.hizliresim.com/1c/h/q9sm4.jpg
Güzel güzel... :)
Tr ye ne zaman geliyormuş bilgisi olan varmı?
vay be artık ne güzel bir ürün çıkmadna patır patır incelemesi çıkıyor
PS4'ün üzerine GTA 5 ve Battlefield 4 alarak dünyayla bağlantıyı kesmeyi planlıyorum :D Güzel makine oldu gerçekten.
Cihaz2 013 sonunda tüm dünya ile aynı anda Türkiye de çıkacak . . Fiyatı da 400 € + ötv olacakmış büyük bir ihtimal.
bende 1400 TL yada + olarak duydum çıkış fiyatını.
ayrıca ps3 oyunları ps4'te çalışıcakmış.
2005 de xbox360 çıkmıştı. ps3 de 2006 da. sony ps2 ile 2005 de xbox360 ın karşısında baya bi ezilmişti. apartopar ps3 ü cıkardılar 2006 da anca. ama o süre zarfında mıcrosoft baya bi yol almıs sony de düşüşteydi tahminlerime göre bu sefer sony atak yapabilir. ve konsol kasım ayında berki dahada önce elimizde olur.
Yana yana bekliyorum, üniversitede ps3 ' ü ilk çıktıgında alamadım , millet master'ken ben teen kategorisindeydim, bu sefer alacagım :=))
Kasası cok büyük degil yahu. :) güzel yani düz direk modem'in altına koyarım tv'nin uydusuyla falan : ))
ps3 joystickleri çalışır mı acaba ps4'te ?
Dükkana aldığımız da joystickler mahvolur yoksa.
hüsnü alıyor muyuz : )
Ben de pusuya yattım bekliyorum :P
Başın etinin yerim ama bana da bir playseat, ekran vs cmolokko yapalım diye :P
Şimdilik atıp tutuyoruz ozamanlar gelir borç der yan çizeriz : ))
Hayal de mi kurmayagghh :P
Kardeşim niyeti bozdum gibi,hele bir gelsin de.
Çıksında dükkana 1-2 tane koyalım :D
Pre-order'lar bile 1000$ civarı
playstation4 in Video Game Consoles | eBay
400 € + ÖTV olarak belirttiğim fiyat Sony Türkiye den ciddi bir yetkili tarafından iletilmiş. Hatta kesin fiyat bile olabilir.
vışşşş pahalı değilmi ama yav?
valla ne yalan söyliyeyim tabi ara yüz çok önemli değil ama ben pek beğenmedim
Bende aynı yazıyı okumuştum forumda konusu paylaşılmıştı umarım destekler 13 tane oyun 1 taneside yolda naparım yoksa ben :D ps4 şubat ayında geliyomu yani kesin olarak :D
Sony’nin yeni nesil konsolu Playstation 4’ün oyunlarının Türkiye’de ki fiyat aralığı belli oldu. Sony Türkiye’nin yetkili isimlerinden Mustafa Yiğit’in konu hakkındaki söylemleri haberimizde.
Bilindiği üzere Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4, 29 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Avrupa'da ikinci faz konumunda olan ülkemizde ise, cihazın satışa sunulması Aralık ya da Ocak ayında gerçekleşecek.
Daha önce yaptığımız haberlerde, Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4'ün satış fiyatının 1249 ile 1349 TL arasında olacağını sizlerle paylaşmıştık. Cihazın fiyatının belli olmasının ardından, PS4 oyunlarının kaç TL'den satılacağı da merak konusu olmuştu. Konu ile ilgili bir açıklama da bulunan Mustafa Yiğit, Playstation resmi forum sitesi üzerinden şunları söyledi;
"Bildiğiniz üzere Sony Eurasia olarak Türkiye'deki alım gücünü de göz önüne alarak oyun fiyatlarını sübvanse ederek/ destekleyerek bağlı bulunduğumuz Avrupa bölgesi fiyatlarının altında satmaya çalışıyoruz. Bütçemizi bu fiyat desteğine ve Türkçeleştirmeye harcamayı tercih ederek, reklam harcamalarımızı optimum seviyelerde tutmaya özen gösteriyoruz.
Fakat oyunları Avrupa bölgesinde olduğumuz için euro üzerinden satın almaktayız ve de 6,7% özel tüketim vergisi ödemekteyiz. Buna rağmen bu sene çıkardığımız bütün oyunları aşağıda göreceğiniz üzere destekledik. (Euro kurundan hesabı kendiniz yapabilirsiniz, ötv'yi de ekleyerek)
Sly Cooper (PS3) Türkçe dublaj - Avrupa 49 Euro Türkiye 99 TL
Puppeteer (PS3) Türkçe dublaj - Avrupa 49 Euro Türkiye 99 TL
God of War: Ascension (PS3) Türkçe dublaj - Avrupa 69 Euro Türkiye 119 TL
The Last of Us (PS3) Türkçe altyazı- Avrupa 69 Euro Türkiye 129 TL
Beyond (PS3) Türkçe altyazı- Avrupa 69 Euro Türkiye 149 TL
Hepinizin tahmin edeceği üzere şirket olarak bizim de yıllık bütçemizin bir sınırı var ve de satış adetlerini de göz önünde bulundurarak her oyun fiyatını desteklemeye çalışıyoruz.
PS4'te de bu politikamıza devam etmeyi düşünüyoruz. Fakat euro kurunun geldiği noktaya ve bu sene desteklediğimiz oyun sayısı dolayısıyla bütçemizin de geldiği noktaya bakınca PS4 oyunları için 179-199 TL aralığında bir fiyat beklediğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.
PS4 oyunları için şu anda paylaşılan çıkış fiyatları 69 euro, eğer ki bu fiyatta bir indirim olursa ya da euro kuru daha uygun seviyelere gelirse bu fiyatların daha da aşağıya inmesi olasılığı tabii ki var. Ayrıca PS4 oyunlarında da önceliğimiz Türkçeleştirmeye devam etmek olacak. Şubat ayından beri PS4 oyunlarında olabildiğince fazla Türkçe oyun çıkarabilmek için uğraşıyoruz.
Türkiye'deki oyuncuların alım gücünün farkındayız ve de sürekli oyun fiyatlarını desteklemeye çalışıyoruz. Pazarlama bütçemizin çoğunluğunu bu işe harcamamız bunun en büyük göstergesidir."
Şunu da belirtmek isterim ki Mustafa Yiğit'in verdiği bu rakamlar Sony'nin kendi dağıttığı oyunlar için geçerli. Yani EA, Ubisoft, 2K, Konami ve benzeri firmaların oyunları bu fiyatların daha da üzerinde olacaktır.
ps4 bilmem de pes 14 çok berbat olmuş haberiniz olsun
İsteyen olursa salı gününe Fransadan PS4 getirtebilirim..
ps3 ilk cıktığı gibi almıştım fiyat olarak baya bir kalındı.bu sefer aynı hatayı yapmıycam düşmesini bekliyorum 700 tl kadar düşer.
Sony, PlayStation 4'ün 13 Aralık tarihinde Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı. Konsolun Türkiye fiyatı 1400 TL olacak.
Oyuncuların ellerindeki oyunlarını birbiriyle takas edebileceği ve PlasyStation 3 oyunlarını da oynayabilecekleri yeni konsol, Call of Duty: Ghosts, Need for Speed: Rivals, Battlefield 4 ve FIFA 14gibi birçok yeni oyunla gelecek.
15 oyunla gelecek olak PS4, yıl sonuna kadar 33 oyunla uyumlu olacak