Selam arkadaslar,
Avcılarda akşamları takılan bi ekip var pizzacıların falan oldugu yolda sanırım cumhuriyet caddesi.
Bizim Forumdan orda olan arkadaslar var mıdır? iftardan sonra sıkılıyorum katılayım size ;)
Printable View
Selam arkadaslar,
Avcılarda akşamları takılan bi ekip var pizzacıların falan oldugu yolda sanırım cumhuriyet caddesi.
Bizim Forumdan orda olan arkadaslar var mıdır? iftardan sonra sıkılıyorum katılayım size ;)
genelde nikah sarayının orada toplanıyorlar. birde öğretmenler caddesinin aşağısında ki parkta :D
Ben sadce önünden geçiciyim :D
bahsettiğiniz park doktor sadık ahmet caddesinde mi oluyor ?
Türksan-Hoca durağı tarafındayım bende. Bizim oralarda gezinen tayfa var.
Ama bi Clio RS var ki hepsinden kral :)
avcılar tayfası candır :D
hemen hemen her akşam toplanıyolar valla görünce insan katılmak istiyor :D akşam orda olan birileri görürse konuyu ekibe karışırız inşallah
Ekip makaradir bir cogunu tanırım s.a de git yanlarına ortamdan biri gibi karşılarlar seni ;)
Semtimiz iyidir iyi :) Ben yaz olduğu için takılmiyorum pek :)
avcılar kaşarı zıpzıp var:D
Ben varim nikah sarayi abonelerinden BB 450 ile
Avcılar candır :)
Ben pek takılmam ama harunla filtre yapınca denemek için bi tozu kaldırıp geliyoduk :D :D
Şimdi sağdan takılıyoz :D
Bende Firüzköyde oturuyorum
Bugun aksam kimse yok sanirim ama yarin cikariz ozelden tel no gonderdim telefonlasiriz
Var mi beyler çıkan?
ben geçtim ama kimse yoktu :)
Nikah sarayinin orda bizde takiliyoz kirmizi e30 zns72 plaka gorursen yada vu330 vosvos benimdir gelin muhabbet ederiz tt ailesi olarak hehe bu arada zipzip surekli corsayi goruyorum gumusyakada bi karsilasamadik ya:))