CVK rs : Egzantrik
Kısa Sanzuman
Port Polish
Yazılım
Egsoz
Cai
(RS in speclerini geçen sene çekilmiş bi videonun altından alıp yazdım geçen seneden bu yana eksik fazla bişey varsa sahibi yazar bana dün gece yapılabilcek herşey yapıldı demişti)
denemeler 2şer kişi , ortalama 70-230 yapıldı.
birde dün gece yanımıza kırmızı bi s2000 yanaştı sonra bi anda kayboldu arkadaş yanaştına pişman oldu heralde :D burdansa slmlar :)
denemeler dostluk babında keyfine yapıldı lütfen abuk subuk yorumlar yazmayın.videoları birleştirdim daha rahat izlemeniz için iyi seyirler.
Maşallah yasinim on numara olmuş benim niye haberim yok dün gece oldu bu olay kesin tuncayın işleridir kesin :)
16-07-2013, 11:35
KMR2-GT
maşallah ıkısıde guzel yuruyor.)
typer eski ks 484mu
16-07-2013, 11:36
ysn-R
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah yasinim on numara olmuş benim niye haberim yok dün gece oldu bu olay kesin tuncayın işleridir kesin :)
cok saol orhan abi :) abi bi anda
oldu arkadaslarla oturuyodum caddede mustafa abi msj atti musaitmisn diye yoksa haber verirdim :)
16-07-2013, 11:36
K.Kaan
araçlara maşallah.. yasin kardeşim maşallah type r a bi canlı inceleyemedim ama :)
16-07-2013, 11:37
Cliosportve
Videolar çok kaliteli olmuş
Maşallah araçlara
3. vites basmanızda daha iyi tutunmuş RS
16-07-2013, 11:40
orhan_guney
mustafa aslanın işi bu güneşlide söylüyordu :) o gece cvk rs ile deniyelim diye. küçük bir map sensörü soketinin azizliğini sürüyorduk şimdi ise sefasını Maşallah typer ımıza ;)
Alıntı:
ysn-R Nickli Üyeden Alıntı
cok saol orhan abi :) abi bi anda
oldu arkadaslarla oturuyodum caddede mustafa abi msj atti musaitmisn diye yoksa haber verirdim :)
16-07-2013, 11:42
ysn-R
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ıkısıde guzel yuruyor.)
typer eski ks 484mu
tesekkrler :) yanlisim yoksa eski u typer diye biliyorum
16-07-2013, 11:44
iynn-RS
Type-r ın fhe olduğu devırlenmesınden bellı 5 i bıle zor cevırmıs.
Rs in daha ıyı gıtmesını beklerdım.
iki aracada tebrıkler.guzel deneme olmuş.
ysn-R
Alıntı:
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maşallah.. yasin kardeşim maşallah type r a bi canlı inceleyemedim ama :)
cok saol knka :) siz yoksunuzki abi biz bi atasehirde bi guneslideyiz :D
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Videolar çok kaliteli olmuş
Maşallah araçlara
3. vites basmanızda daha iyi tutunmuş RS
tesekkrler saolun
Alıntı:
mustafa aslanın işi bu güneşlide söylüyordu :) o gece cvk rs ile deniyelim diye. küçük bir map sensörü soketinin azizliğini sürüyorduk şimdi ise sefasını Maşallah typer ımıza ;)
aynen abi mustafa abi diyodu :) tekrar saol orhan abi sende bende sonunda huzura kavustuk :)
Erol
deneyen araçlara mşşlh.
ama cvk izmirde iken çok çok daha iyi digeri vardı. f/h/e type-r ı bırak bir ara laci vtec i geçmişti.
16-07-2013, 11:47
dc_crx
Maşallah araçlara...
16-07-2013, 11:48
orhan_guney
Typer da çok emek var yasin çok harcadı aracına 3 aydır arabayla uğraşıyor, bir ufak arızayı bulmak için arabada değişmedik oem parça bırakmadı en son oem tekrar boğaz aldı komple.
Alıntı:
RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı
deneyen araçlara mşşlh.
ama cvk izmirde iken çok çok daha iyi digeri vardı. f/h/e type-r ı bırak bir ara laci vtec i geçmişti.
16-07-2013, 11:50
kelalper
CVK bana da yavaşlamış gibi geldi.
16-07-2013, 11:51
OZİRON
Maşallah araçlara
16-07-2013, 11:51
BurakUckun
Araçlara maşallah yasın arabanın maşallahı var gökhan abınınde kondisyonu iyi durumda :) Bi gün haberleselımde bızde denıyelım.. Mustafa abımde sagolsun aramadı benı abılerın abısı mustafa abı :D
16-07-2013, 11:58
ysn-R
Alıntı:
BurakUckun Nickli Üyeden Alıntı
Araçlara maşallah yasın arabanın maşallahı var gökhan abınınde kondisyonu iyi durumda :) Bi gün haberleselımde bızde denıyelım.. Mustafa abımde sagolsun aramadı benı abılerın abısı mustafa abı :D
eyv burak saol :) haberleselim kurburGAZCI seni :D
16-07-2013, 11:59
ysn-R
Alıntı:
Typer da çok emek var yasin çok harcadı aracına 3 aydır arabayla uğraşıyor, bir ufak arızayı bulmak için arabada değişmedik oem parça bırakmadı en son oem tekrar boğaz aldı komple.
abi benm ugrasimi yaptiklarimi bilmiyolar bosver denemek isteyen pm atabilir :p
16-07-2013, 12:00
BurakUckun
Alıntı:
eyv burak saol :) haberleselim kurburGAZCI seni :D
haha :) aynen kanka
16-07-2013, 12:04
mert1612
Alıntı:
RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı
deneyen araçlara mşşlh.
Yasinim maşallah :icon_tup: senin typer insan gibi yürümüyor sana hep söylüyorum ;)
feh li başka typer varsa dene mutlaka senin için çok daha aydınlatıcı olur
S2k videosunu bekliyorum :D
tekrardan 2 aracada maşallah :)
16-07-2013, 12:24
kelalper
Alıntı:
abi benm ugrasimi yaptiklarimi bilmiyolar bosver denemek isteyen pm atabilir :p
Fhe lu type R dan ne çıkartabilirsin ki. Elbette herkes arabası ile uğraşıyor. Senin araban içinde bişey söylenmemiş ama CVK eski CVK değil orası belli. Geçer demiyorum ama yanında yürürdü.
16-07-2013, 12:28
orhan_guney
senide ben görücem hafta sonu yavrum :)
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
Yasinim maşallah :icon_tup: senin typer insan gibi yürümüyor sana hep söylüyorum ;)
drag deil bir gece roll yaptılar cvk nın en iyi oldugu dönemde ben de araçdaydım cvk geçti.
16-07-2013, 12:39
Gry
Alıntı:
senide ben görücem hafta sonu yavrum :)
Orhan obey eh ile videomu izleteyim sana ondan sonra deneriz boşuna benzin yaktırma bana :D
16-07-2013, 12:45
ysn-R
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
S2k videosunu bekliyorum :D
tekrardan 2 aracada maşallah :)
cok saol guray abi Allah razi olsun senin makineninde masallahi var orhan abininde ikinizi cok merak ediyorum :)
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Fhe lu type R dan ne çıkartabilirsin ki. Elbette herkes arabası ile uğraşıyor. Senin araban içinde bişey söylenmemiş ama CVK eski CVK değil orası belli. Geçer demiyorum ama yanında yürürdü.
ben cvk ya soylenenlere soyluyorm bunu neden adamin arabasini kotuluyorsunuzki gayette guzel gidiyoru daha 2 gun once kpro egz. li typeri gecen bi arabayi 2 boy gectim burda cvk rs i oturdugunuz yerden bilmeden kotulemek yerine arabanizi cikarin deneyelim gorelim arkadasa ayip ediyorsunuz.
16-07-2013, 12:49
MeJo
maasallahh
16-07-2013, 12:50
Tuncay
Masallah iki aracada
Yasini ayrica tebrik ederim jokeyligini begeniyorum :)
En iyi giden f-h-e tayyardir bana gore
16-07-2013, 12:50
Okan D.
Masallah araclara cvk yi gelip kullanicaktim isim vardi ayaniza saglik iki tarafda zevk aldiysa bize ne duserki:) idda yok sadece keyif icin ve arabasinin ne kdar gttini daha dorusu kendilerinin ne kadar gturebildini gormek icin denemis bizim gokhanlar :)
16-07-2013, 12:54
Gry
Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
Masallah iki aracada
typer sahibi olsam direk yürümek istediğim tek araba olur VZ typer :icon_tup:
varsa typer sahibi olan ozellikle fhe li denesinler bence.
Cidden tek olur :D
16-07-2013, 12:57
Selcuk_RoL
Massallah araclara bende gece 1 gibi kavacikta yolun saginda gordum cvk yi bi problem yoktur ins bende eve gidiyordum ax ile
16-07-2013, 13:06
CRUEL
cvk o jantlarla videolu denemeye yaparsa daha çok arkada kalır :) eskiden sac jantları 40 yanak lastkleriyle görürdük hep haliyle bikaç boy farkedicekdir:) ama denildiği gibi zevkine denenmiş
16-07-2013, 13:07
ysn-R
Alıntı:
MeJo Nickli Üyeden Alıntı
maasallahh
tesekkrler
Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
Masallah iki aracada
cok cok saol tuncay abi :) yanlz seninle yaptimiz denemelerin keyfini hic bi denemede alamiyorum :)
Alıntı:
Okan D. Nickli Üyeden Alıntı
Masallah araclara cvk yi gelip kullanicaktim isim vardi ayaniza saglik iki tarafda zevk aldiysa bize ne duserki:) idda yok sadece keyif icin ve arabasinin ne kdar gttini daha dorusu kendilerinin ne kadar gturebildini gormek icin denemis bizim gokhanlar :)
tesekkurler :) aynen oyle ben keyif icin yapiyorum bu isi karsi tarafta ayni sekilde zaten yeni almis aracini arkadas boyle abuk subuk laflar ediyolar can sikiyo.
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
typer sahibi olsam direk yürümek istediğim tek araba olur VZ typer :icon_tup:
varsa typer sahibi olan ozellikle fhe li denesinler bence.
Cidden tek olur :D
:D harbi tek olur :hahaha: saol guray abi Allah razi olsun :)
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Massallah araclara bende gece 1 gibi kavacikta yolun saginda gordum cvk yi bi problem yoktur ins bende eve gidiyordum ax ile
saolun.bi sikinti yoktu cok sukur beni bekliyolardi orda :)
16-07-2013, 13:10
KA®ANLIK
Type-R güzel yürümüş maşallah...
Emeklerin karşılığı alınmış belli, emeğine sağlık ...
Bana CVK vites atınca sesi değişiyor gibi geldi aynı şekilde videodan duyan başka kimse varmı ?
sanki boğuluyor gibi araba... çok altlara düşüyor gibi ?
16-07-2013, 13:10
mustafa_yaman
Cvk yi gokhan yeni aldi adam otomatik vitesten gecti baya calismasi lazim daha cvk yi rs tecrubesi olan biri kullansa yan yana yururler bence cvk nin sikintisi pilottan yana hatta yasin kardesim isterse yeniden denenir pilot farkli olarak
16-07-2013, 13:13
Erol
Alıntı:
cok saol guray abi Allah razi olsun senin makineninde masallahi var orhan abininde ikinizi cok merak ediyorum :)
ben cvk ya soylenenlere soyluyorm bunu neden adamin arabasini kotuluyorsunuzki gayette guzel gidiyoru daha 2 gun once kpro egz. li typeri gecen bi arabayi 2 boy gectim burda cvk rs i oturdugunuz yerden bilmeden kotulemek yerine arabanizi cikarin deneyelim gorelim arkadasa ayip ediyorsunuz.
dostum kimse cvk yı kötülemedi sadece daha iyi yürüdügü zamanlarını dile getirdik..
heee belkide senin aracın f/h/e li bir type-r göre çok çok daha iyi gidiyordur o yüzden biz cvk yı yavaş bulmuşuzdur.
kötülemek ayrı olaydır ;)
16-07-2013, 13:18
ysn-R
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
Type-R güzel yürümüş maşallah...
Emeklerin karşılığı alınmış belli, emeğine sağlık ...
Bana CVK vites atınca sesi değişiyor gibi geldi aynı şekilde videodan duyan başka kimse varmı ?
sanki boğuluyor gibi araba... çok altlara düşüyor gibi ?
cok saolun tesekkurler:) arkadas arabasini yeni aldigi icin biraz viteslerde sikinti cekiyodu zaten
Alıntı:
mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı
Cvk yi gokhan yeni aldi adam otomatik vitesten gecti baya calismasi lazim daha cvk yi rs tecrubesi olan biri kullansa yan yana yururler bence cvk nin sikintisi pilottan yana hatta yasin kardesim isterse yeniden denenir pilot farkli olarak
tabiki abi ne zaman isterseniz guzel bi geceydi bidahakine daha etken bulusup oturalim muhabbet edelim biraz :)
16-07-2013, 13:21
Tuncay
Can alttan okuma tan senin kalemin :)
16-07-2013, 13:22
orcunnn
cvk sökük degil daha önceki tanıdıgımız cvk full sökük takılıyordu
bence sonuç normal gıbı geldı
16-07-2013, 14:05
Patisever
cok güzel olmus denemeler sonuc normal cvk yavaslamakdan ziyade pilotajdan olabilir artık ama yinede güzel gitmiş type r yürüründen ziyade durusuda güzel bir arac