arkadaşlar şu an tadilat aşamasında olan oto galerime yaratıcı isim arıyorum güzel ve değerli fikirlerinizi bekliyorum ilginize teşekkürler
Printable View
arkadaşlar şu an tadilat aşamasında olan oto galerime yaratıcı isim arıyorum güzel ve değerli fikirlerinizi bekliyorum ilginize teşekkürler
the ottoman cars
isim olarak veremeyeceğim ama fikir olarak kısa galeri isimleri her zaman akılda kalıcı olmuştur.
İsmi bilemiyorum da ismin devamı motors olarak devam edince çok karizma geliyor bana. Yeniköy Motors, Broadway Motors gibi.
Ayyıldız otomotiv :)
Otoal turkce. Ingilizce trustees ( mutevelli demek veli den turemistir. Isin sorumlulugunu alan demektir. Ayni zamanda yediemin e de karsilik gelmektedir.
otoloji olabilir
Kİngauto :d
Askale, Tekoto, Hattat, İvme, Zirve, Dolunay, Atlas, Safahat, Tan, Mercan...
illaki aklına gelmiştir ama isminin veya veya soy isminin sessiz hafrflerini kullanabilirsin.
örnek :yns motors,auto vs...
yabanci olacaksa CHIC motors fln olabilir.
Bence galeri isimleri hep plakalıklardan akıllarda kalıyor çok uzun olmayan akılda kalan farklı bir isim düşünebilirsiniz hayırlı olsun :)
S class. 10krktr
Daytona motors
techmotors
sonundaki kelime otomotiv olmasın da... :)
Avantgarde
Diren Oto Galeri :)
Global Car
yaratıcı olmasını istiyorum
car antina
car artı
cup-10
korn'a
gibi
Önerilen isimleri seçerken isimlerin tescil edilip edilmediğini de kontrol etmende fayda var :)
AtlantiS motors
atlantic auto
carhouse
İnci otomativ yada motors. white oto yada beyaz oto , parlak otomativ, guven otomatıv. Güvencemız Sizsiniz otomatıv :D
otopazar...
Car-ma motors olabilir belki :D ilginc olsun diyorsaniz
güven motors olabilir hani güvenilir hesaabı :D
kartel motors hani mafya hesabı :D
vtecoto :D
Birtek Oto Galeri :)
'Car World Motors'
arkadaşlar yardıma devam lütfen
Değerli. Yukarıdaki birinin yazdığı gibi galeri işinde güven önemli. Güven de olabilir. Türkçe olsun lütfen isim, fazla yabancı isim var.
abi arabalar nasıl olacak lüksmü daha çok piyasa araçlarımı ??
Otto Motors
YNS Auto
PDK Automotive
DKG Motors
Holly Car Center
ne tarz arabalar satacağında önemli bence. üst sınıf arabalar satacaksan "Bağrı Yanık Motorsports" olmaz mesela.. yada alt sınıf satacaksan "Lö Şansölye de Creatif" olmaz.
...............
Kalamışta gök mavisi ferrari bordo rolls falan satacağım zaman açacağım dükkanın ismi Istanbul Exotics olacak lüks satıcaksanız fikir olsun :)
slick auto
emotion cars
tech auto
High Car
Roll Motors