http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32444226/detay
sanırım tr de tek verılerıde harıka gıbı duruyor. saka makınası olurmu sızce :)
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32444226/detay
sanırım tr de tek verılerıde harıka gıbı duruyor. saka makınası olurmu sızce :)
çok çirkin duruyoo yavv :)
Ön farlar astra h arka farlar vivaro desem değil zafira desem değil. Töbe estafurullah değişik bir araba...
hak etmez edemez :D
Bunun yerine opel gt roadstar daha mantikli 2 litre turbo 265 hp gibi bi degerleri var model yili daha yeni vs.
ziyadesiyle gereksiz :D
çirkin ördek yavrusu gibi.
Kafadan kaybetti bu araba :D
hayal kurmak bedava 2001 model araba 41 euro vay be :) burası gebze :)
50-55 bin TL olsa alınır. Bu fiyata çok bekler daha arkadaş.
klima yok ağırlık yapmasın diye ve hidrolik direksiyon yok sürüş zevki için??
Ne anladım ben bu işten?
41 euro degilde 41 tl dusunulebilir
arabada hadi tip yok onu geçtik motorda yok 150 beygirmiş bu kendini yerden kaldırana kadar aylar yıllar geçer bide 5.5 saniyede hızlanıyomuş ilginç :D gözümde bırak 41.000€ yu 15 milyar etmez...
bu arabaya turbo olursa sonuclar ne olur acaba sapıtırmı cok yolda :D
opel hala o arabayı neden ürettiğini düşünüyodur
o paraya 3 serisi coupe alırsın babalar gibi binersin :)
Bu iş alman kaşığıyla fransız boku karıştırmak gibi olmuş. Ya da kelebek konmuş gibi de olabilir.
45 50 bin arası fiyat isterse satar ancak.
Not: Aracın önüyle azıcık oyna arabalar çizgi filmine gönder o derece :D
kalkışta koltuga yapıştırma garantisi bitmediyse ederr ...
Opel kalkışta koltuğa yapıştırma garantisini 1000 lira karşılığı +5 yıl uzatıyormuş:D
Cok iyi arabadir ama o parayi hak etmez.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05668000/detay
opel Türk mühendisini işe almış :D farların çevresi neden izolabantla dönülmüş gibi :D
Saç,civata,tasarım,estetik israfı..
Nerden baksan ahmakça.
o kadarda abartmayın arkadaşlar, bu araba lotus eclipse ile aynı şaseye sahip bu aracın olayı tamamen pist öyle abarttığınız kadarda tü kaka değil. Satan eleman fiyatını abartmış sadece.
o ahmakça dediğiniz arabayı bırak pisti yolda sürmeye bile birçoğunuzun sürüşü yetmez...
bu kadar komik yorumlar yapmayın yahu...
muhteşem yol tutan 800 kg bir araba... dizyn ne ? neye yarar ? pistte kız tavlanmıyor...araba da zaten yan koltukdan ağza vermeye müsait değil... pistte ayar vermeye müsait bir araba..
pedalların duruşundan ne olduğu belli , karting arabasının yol versiyonu diyelim en kestirmeden. Pist için alınabilir. Fiyat pahallı ama bu ülkede ne ucuz ki ?
Aracın 0-100km/s hızlanma süresi 5,5.... sonrasını okumadım bile :)
Yeni gördüm yukrda 800 kg mış. yaparmı okadar sürede 0-100
o paraya sahibindendeki 3 lotusu da satın alabiliosun
Lotus 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
2 tane yanlama videosu olsa nasıl kopar ortalık :) koleksiyonluk bir araç ama fiyat fazla gerçekten.
Mal turşu belli zaten. Bir umuttur eklemiş işte
abi kusura bakmayın, Türkiye her şehirde 2 tane pist olduğu için bu arabaların hepsini pistte düşünemedim. adamın ilan açıklamasına arabanın genel duruşuna bakarsam satıcının direk hava atma amaçlı, her ışıkta minibüsçü gibi aragaza yatarak kullandığını anlamak güç değil.
hafif olması çok normal, bunu anlamak zor değil, fiber tekneye benziyor. tamam seri güzel, hatta Türkiye'de tek olsun ama bana bişey ifade etmedikten sonra, tek düze kalıp gibi bir araç gibi geliyor. lotusun ise aksine nedense kalıplı hoş bir araba, en azından yarım kalmış gibi durmuyor, yada tasarımı yapılmışta iç mekanı sonradan uydurulmuş durmuyor bence bu araç gibi.
yorumumdada aracın gördüğümden daha başkasını yazmadım sanırım yukarda, saygısızlık ettiğimide düşünmüyorum. iyi forumlar.
satıcının ekmeğine taş koymuş gibi olmak istemem ama o fiyat etmez be kardeş.
800 kilo 147 hp pist amaclı yapılmış bir araç.. Altyapı lotus. Lotus begenmeyen bunuda begenmez. Ama opelin efsanene bir araçı bence.
Fiyatı dışında herşeyiyle muhteşem bir araba Speedster bence. Dalga geçmişsiniz ama araç koleksiyonluk :)