-
mehzent s2000 100-200 times (new record),
-
sonunda bulundumu 100-200 :D:D kanka massallah nerden bu ayar ya valla bende tutuldum ona erdem abi kör oldu:D
-
Ilk deneme akşamımız 9.77 Doktorum daha ıyı edıcek inşallah :)
NA bi s2000 için 10 san altı ıyı bı sure dıye düşünuyorum emeği gecen tum dostlarıma abilerime teşekkürler :)
-
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
sonunda bulundumu 100-200 :D:D kanka massallah nerden bu ayar ya valla bende tutuldum ona erdem abi kör oldu:D
Kanka gece 4.30 du ya dondugunuzde cok uğraştık en son Drahte de yardımcı oldu sağolsun :)
-
Mehmet masallah :) daha iyilerine insallah :)
-
Süre Çok İyi Mehmet Tebrik Ederim Daha İyileride Gelecektir eminim.
-
Masallah kardesim bi 106 degil ama
-
maşallah bi çıtırda eğim yakalasan dahada iyi çıkarmış :)
-
Alıntı:
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet masallah :) daha iyilerine insallah :)
Sağol komutanım hep beraber inşallah :)
Alıntı:
BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı
Süre Çok İyi Mehmet Tebrik Ederim Daha İyileride Gelecektir eminim.
Çok sağol valla abi inşallah ılelerız daha :)
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kardesim bi 106 degil ama
Bı tenekeden ıleri ama :)
-
-
cok guzel sure mehmet dahadaguzel olacaktir eminim
-
Alıntı:
ice Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah mehmet :)
Sağol abi darısı başına ağız tadıyla inşallah :)
Alıntı:
Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel sure mehmet dahadaguzel olacaktir eminim
Sağol kardeşim :)
-
Maşallah süre cok güzel , sonunda biri daha na s2000 e dbn aldı.
-
Maşallah Kardeşim .. Allah nazardan saklasın ne diyim :)
-
Çüş derler adama :D
Maşallah Mehmet...
Harika değer...
DipNot:
DBN konularında aslında herkes biliyor ama aracın spec leri ve ağırlığı da koyulması ileride kıstas alacaklar için faydalı olacaktır...
-
knkacım tebrik ederim maşallah emeklerine değdi sen gazlarken ben mısıl mısıl uyuyordum :)
-
mehmetim maşlllah teldede konuştuk güzel süre3-4 yada 4-5 işte son viteshangisi ise sanki debriyaj kaçırmş olabilir ama yanıltıyor da olabilir
mümkünse kiminse o Dbox bi güncewlleme pls dropları çok
-
MaŞallah bu sÜresİnİn altida Çikar bence :)
-
-
çok iyi süre
daha düzgün bir eğimde kısmetse 9.0 lara inicek
kesene bereket mehmet
-
Maşallah mehmet da iyilerini bekliyoruz :)
-
memo maşallah erol un k24 9.020 100 200 ü ama aldığın mesafeyi kıyaslarsak 1 mt ya öndedir ya diğilr şuan dosyalar her ikisininde konsun programda inceleyelim
-
Masallah gercekten sure harika.
Bu sefer tuttu sanirsam, sevindim senin adina :)
Eski setubina gore degisiklikler war mi yoksa ayni setubi tekrar mi topladiniz?
-
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
Çüş derler adama :D
Maşallah Mehmet...
Harika değer...
DipNot:
DBN konularında aslında herkes biliyor ama aracın spec leri ve ağırlığı da koyulması ileride kıstas alacaklar için faydalı olacaktır...
Specler proje konusunda yazıyor Oz ılave eder olmadı,ağırlıgıda tartımca yazarım buraya tesekkurler :)
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
mehmetim maşlllah teldede konuştuk güzel süre3-4 yada 4-5 işte son viteshangisi ise sanki debriyaj kaçırmş olabilir ama yanıltıyor da olabilir
mümkünse kiminse o Dbox bi güncewlleme pls dropları çok
Kanka uc vıtes atmafan bu işi çözüp bırde eğimde basarsak inşallah daha ıyısını alıcaz Top sende :)
Ellerıne sağlık :)
-
Alıntı:
ademsezer Nickli Üyeden Alıntı
memo maşallah erol un k24 9.020 100 200 ü ama aldığın mesafeyi kıyaslarsak 1 mt ya öndedir ya diğilr şuan dosyalar her ikisininde konsun programda inceleyelim
K24 kım bız kım abi :) Ama 10 san altı oluşu mutlu etti beni :)
Alıntı:
Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı
Masallah gercekten sure harika.
Bu sefer tuttu sanirsam, sevindim senin adina :)
Eski setubina gore degisiklikler war mi yoksa ayni setubi tekrar mi topladiniz?
Tesekkurler Burak, evet bu sefer tuttu şukurler olsun inşallah ağız tadıyla bınerız :)
Setup aynı krank oem kullanıldı pıston sıkıştırmamızda 12 yerıne 12.5 oldu setup dakı farklılık sadece bu :)
-
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
Specler proje konusunda yazıyor Oz ılave eder olmadı,ağırlıgıda tartımca yazarım buraya tesekkurler :)
Kanka uc vıtes atmafan bu işi çözüp bırde eğimde basarsak inşallah daha ıyısını alıcaz Top sende :)
Ellerıne sağlık :)
ağırlık benzem bişiydir ona kimse karışmaz yapıcak bişi yok süre süredir
kısaltıcan hemde 3 vites atmıcan nasıl olucak o :)
-
maşallah mehmet süper deger gerçekden, e50 kullanıyorsun halaa?
-
Alıntı:
TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı
çok iyi süre
daha düzgün bir eğimde kısmetse 9.0 lara inicek
kesene bereket mehmet
Onumuzdekı gunlerde en buyuk kankamsın bılıyosun :)) cok işimiz var ahaha :)
Senınde yardımın buyuk cok sağol..
-
k24 oransal bakmayalım k24 ü bilal sürmüştü vitres mites doğru bir kıyaslama olcağını düşünmüyorum bayramdan sonra denerler görürüz yeni DBN ler de alırıs memo benim pbox la ölç o çok drop yapmış anlamadım
-
aynen k24 yakıtsız çıkardı o süreyi
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
ağırlık benzem bişiydir ona kimse karışmaz yapıcak bişi yok süre süredir
kısaltıcan hemde 3 vites atmıcan nasıl olucak o :)
Bu uzaltırız bıde kısaltırız bakarız kanka 3 motor var uctane dişli olmuş cokmu :))
Evet erol abi e50 su an ılerleyen gunlerde 85 yapıp deneyebılırız bırde :) cok sağol
-
e85 ile 9sn. yada altı inş. haa gayret:icon_tup:
-
maşallah Mehmet,inş istediğin gibi olmuştur :) emeği geçen herkesin ellerine sağlık
-
Alıntı:
Tesekkurler Burak, evet bu sefer tuttu şukurler olsun inşallah ağız tadıyla bınerız :)
Setup aynı krank oem kullanıldı pıston sıkıştırmamızda 12 yerıne 12.5 oldu setup dakı farklılık sadece bu :)
Binersin binersin artik, walla ben bile sikinti etmistim kendime :)
Isallah daha iyi surelerini gorururuz en kisa zamanda.
-
Alıntı:
Bu uzaltırız bıde kısaltırız bakarız kanka 3 motor var uctane dişli olmuş cokmu :))
Evet erol abi e50 su an ılerleyen gunlerde 85 yapıp deneyebılırız bırde :) cok sağol
taktırdınmı zeitronix YOKKKK
-
elimde 1 adet zetronıx var satılık :D
bir hatırlatma daha çekiyim: akhisar :)
-
Alıntı:
ademsezer Nickli Üyeden Alıntı
Adem, uzuntu mu duymaliyim bu durumdan? Ne guzel setup ini kurdugum 2 aracta birbirine denk demekki :) K24 suan istanbulda 1 hafta kadar isi var, tekrar olcum alicam hedef 8 sn :)
-
Alıntı:
RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı
aynen k24 yakıtsız çıkardı o süreyi
Erol, açıklama yapmaya gerek yok canem. 1 hafta sonra inşallah yeni ölçümlerini paylaşırız. Mehmetin dbn konusunda k24 konuşulması da ayrı bir konu zaten. Bu süreden daha iyilerini yapacak mehmet zaten.
-
Alıntı:
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
Adem, uzuntu mu duymaliyim bu durumdan? Ne guzel setup ini kurdugum 2 aracta birbirine denk demekki :) K24 suan istanbulda 1 hafta kadar isi var, tekrar olcum alicam hedef 8 sn :)
emegine.bilgine,kesene bereket bilal mşllh. iki araçda Türkiye nin en iddialı 2 N/A aracı :icon_tup:
-
Hepinizi seviyorum hepiniz abimsınız mal hepımızın sıkıntı yok :)
Akhisarla ılgılenıyorum Erol abi :)