nasıl başarabilirim bir yardım
merhabalar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi asla birilerini eleştirmek, taraf tutmak değildir. sadece kafamdaki sorunun cevabını bulmaktır.
Bildiğimiz üzere otomotiv teknolojisi çok kısa bir sürede çok hızlı bir şekilde büyümüş bugüne kadar gelmiş ve halada gelişmektedir.sektörün gelişmesiyle birlikte insanların araç tutkusu artmış kendi ruhunu bu araçlara yansıtmaya çalışıyor,çalışıyoruz.:)buradaki insanların çoğu görsel modifiye değilde performans amaçlı modifiye tutkunudur.ülkemizde de bu konuda işinde çok iyi insanlar var benim öğrenmek istediğimde tam olarak bu zaten bu ustalar kimdir nerde çalışmışlar nerede okumuşlar nasıl başardılar.şimdi diyeceksiniz ne saçmalıyor bu :)şimdi gelelim asıl konuya bende tamirciyim maslak oto sanayide yüksek segment araçların tamirini yapıyorum ama bi kendime bakıyorum birde bu işlerle uğraşan insanlara, sonuçta uğraştığımız teknoloji aynı ama amaçlar farklı bende biraz daha kendimi geliştirmek için bu konuyu açtım nasıl yapabilirim bu işi diye bu işe başlamak için ne yapmalı özel bir eğitimi varmı kurs gibi ne biliyim herhangi biryerde bi şekilde bi eğitim ücret karşılığında yurtdışında yada türkiyede okulu felan varmı bir akıl verin. örneğin,
savaş osmanpaşaoğlu
serdar boz
cemal yürekli
gökmen yılmaz
mustafa genç
bu ustalar bu konuda ülkemizde en iyileri. benimde bu insanlar gibi iyi bir başarıya sahip olmam için nasıl bir yol izlemeliyim. buradaki üyelerin çoğunluğu benden büyük bu konuda bana yardımcı olabilecek insanlar, onlardan yardım istiyorum.
şimdiden çok teşekkür ediyorum inşallah dalga geçilir bir durum olmaz herkeze iyi akşamlar :)