Berkan_Fn2 Nickli Üyeden Alıntı
yazi biraz uzun olabilir ama emeğe saygı duydugumdan emegi gecen herkezi yazmak istiyorum,ilk olarak bana bu arabayi sevdiren ve almama vesile olan 34 eaa 57 plakali fn2 sahibi 15 yillik arkadasim Askan Zengin'e,arabayi aldigimdan beri yanimda olan ve herturlu destekte bulunan parcalarimin çogunu temin eden Tolga Aksakala,aracimin mekanik işlerini yapan parcalarin montajini yapan gerek kisiligi ile gerek ise ustaligi ile kendini ispatlamis Honda Ayışığının mekanik şefi olan İbrahim Kisa ve cok degerli çalisma arkadaslarina,ve gelelim bu gücü çikartan gercekten deger verdigim PPR MOTORSPORT & ENGİNEERİNG ekibinden Kaan ve Jr Kaan Enes Kapoğluna sonsun tesekkurlerimi sunuyorum,gerek kapağimda yapmis olduklari gerekse kendi üretimi olan egzantirikleri gerekse hava filtremde yapmis olduklarindan minnettarim,emme manifoldumu tamamen kendi işleyen ve emek veren jr Kaan enes Kapoğlu kardesimede ayrica tesekkur ederim,gelelim bukadar yapilan islemi gercekten sihirli parmaklari ile surekli hale getiren Dr Ecu ya :) 1 saatten fazla icetea içmeden:) dyno tepesinde ter doken ve uğrasan özgune cok tesekkur ederim ellerine saglik gercekten harika bir iş çikardin,burdan herzaman yanimda olan ve desteklerini eksik etmeyen ferdi erole harun kizilkurta ve sayisiz arkadasima emegi gecen herkeze sonsuz tesekkurler iyiki varsiniz..