The Fastest 2.0tsi Golf R On The World "NM GOLF R" - YouTube
Printable View
Kazasız belasız kullanın aracınızı. Keşke video çekimleri daha prof. olsaydı demeden alamadım kendimi. Onun haricinde herşeyiyle hem emek harcanmış hem de 10numara olmuş..
abi o arabaya, öyle bir video girişine, o çekimler hiç olmamış be.. Dünyanın en hızlı R ına prof. bir video yakışır.. Maşşallah bu arada..
Dibim düştü toplayamadım 41 kere maşallah
maşşallah araca çok güzel duruyor
videodaki başlık dünyanın en hızlı golf r ı demek değilmi benmi yanlış anladım?
maasallah :)
giris ve sonuc cok guzel olunca gelisme kismi biraz sönük kalmis :)
mehmet mert diye bir arkadaşım böyle şeyler yapmaya çok meraklı
evet giriş çok güzel
Sonuçta gok güzel ama gelişme faciğa :)
böyle olmaSının Sebebi
öyleSine çekilmiş videoları degerlendirmek zorunda kaldı
turkıyeyı anladımda dunya garıp geldı
World fastest ama hangi rakiplere göre fastest? Yarın öbür gün youtube'dan biri çıkar der en hızlı bnn diye..
Daha güzel bi video lazım bence.maşallah güzel olmuş.fastest golf r biraz iddalı gibi dsg işi ne oldu hgp'nin düzeltebildinizmi?bide süreleri alsak süper olur 0-100 100-200 fln merak ettim dbni.kazasız belasız inşallah...
golf r olarakta demek istemiştim aslında..
hani ne biliyim golf r diye bi forum vardır golf r la uğraşanların takıldığı dünya çapında falan orda bu işle uğraşanlar dbn lerini koydukları bi liste vardır orda en iyi süre size aittir vs. onun dışında dünyanın en hızlısı demek için çok sağlam bi dayanak lazım diye düşünüyorum
türkiyede kimin cupraSı kimin golf r ı kimin S3 ü var herkeSi tanırım
şuan beni geçebilecek en az 5 cupra vardır türkiyede
zaten böyle birşeyi idda etmek komiklik olurdu
ama evet bu araba dünyada tek 2.0 tSi olarak golf r
4 enjektörle yürüyen tabi
youtube de bakarSanız tek nm nin videoSu var.
aracım Stge 3 iken 8.40 çıkardığı için
revonun SiteSinde bile benim videom var.bu benim için gurur verici bişey
neySe olumlu olumSuz eleştrileriniz için teşekkürler
şimdi yanlış anlama olumsuz bir şey yok ortada ben sadece merak ettim hani ne biliyim mesela mert abinin m3 ü dünyanın en hızlı m3 ü ama adam dbn yi yollamış dünyaca bilindik foruma daha geçen olmamış oda rahatça dünyanın en hızlısıyım diyebiliyor.ben böyle bi durum varmı diye merak ettiğimden sordum yoksa şüphesizki araba çok hızlıdır.
Yiğit 'in R, stage 3 100-200: 07.4s
merhaba yiğitçim
iddalı oldu evet.Sen bitirirSin umarım işşallahta benden iyi olur ki inanıyorum benden daha çok mağzemen var.
şanzuman Süper çok şükür volanından tut kavramaSına kadar herşeyi orjınali ile değiştirdim.muhteşem oldu
dbn alacam
ama levent ben adanadayken 4 avanSta 7.8 çıkardı
30 derecede ve ogünde o avanSla 468 hp verdi.burada yakıtla 6 avanS açabiliyorum
102 oktan benzin ve tolian
bayçu aracın avanSını 3 e aldığında 448 hp verdi
yakıt olmadığı için pompa benziniyle 4 avanSta 468 hp verdi
yiğitin yazılımı 3 değil
motor içi girilmediği için öyle deniliyor.cuStom yazılımlarda 3 üStü
biz zaten arkadaşız gerek kendiSi gerekSe amcaSı çok mükemmel inSanlar
ben işşallah bitSin araçları çok iSterim denemek
revo ya cuStom yazılım farkını görmüş olurum
beni geçerSe revonun limitlerde olmadığını anlamış oluruz
Bizimki stage 3 iken 7.4tü süre 97pompa yakıtıyla 487hp çıkarmıştık,19 jantla.şimdi stage 4 oldu ayar aşamasındayız bitince çok daha hızlı olucak inşallah denemek lazım bi bitince o zaman.sorunu halletmeniz sevindirici yeni sürelerinizi merakla bekliyorum hedef varmı süre olarak?
haklısın custom yazılım paket yazılımdan her zaman bir tık önde
ama sonuç olarak Revo stage 3; 30 turbo stock internal demek
Yiğit 'in R 'da stock internal ve 30 turbo senden daha iyi süre çıkarmış o yüzden DBN almadan ya da yarışılmadan en hızlı yazmak saçma geldi ki böyle bir şeyi Yiğit hiçbir yere yazmadı
7 altı imkanSız bence burada eğimler en muhteşemi 2.5 civarı
ama 6 avanSla o değerleri yakalarım çünkü araç en iyi kondüSyonunu yaşıyor çok şükür.umarım beklediğin gibi olur.nedemek iStediğimi anlayacakSın.benzin önüne engel olarak çıkıverecek
ama 8 licekSeninz.ozaman koşa koşa getiririm aracı iStanbula
çünkü çok denemek iStiyorum.Sebebi şüphelerim var yiğitçim
meSela gtx3071 mi verimli olacak 76 mı
çünkü bendeki turbonun bu enjektörlere fazla geldiği inancındyım
eğer Sen beni geçerSen ilk işim turboyu küçültmek olur
Sonra birdaha deneriz bakarız aynı olurSa
demek buymuş derim
dbn alacam kaSımda şuan adana 45 derece
olay o değil ben en iyi halimle hiçbirzaman alamadımki dbn yi
ama şuan yazılımım güncel 4+
gerçekten iyi gidiyor.bunu baya bir anlıyorum
daha 1 ay önce bayçudaydı
bayçu herbirşeyini titizlikle yaptı.yiğit Stok internal ama yazılımda 1.8 abaSabiliyordu
ben 3 iken 1.55 baıyordum ve o değer bende ozamanlar 3071 var iken çıkan Süreydi
Biz ayar bitince 7nin altına rahatça inicez inşallah inanıyorum,19 yerine 18jantla ölçücem hatta bide.8e geçmicez şimdilik 4le devam ama parça fazlamız çok var dediğim süreler çıkacaktır.sonra belki bide yakıt koyup deneyebiliriz o zamanda hedefim 6.5-6.7 civarları mesela.gtx3071 bence 2.0tsi için daha uygun ve verimli gibi geliyo deneyip görmekte fayda var ona göre sizde bi yol çizersiniz.
Maşallah nazar değmesin bomba :icon_tup:
Sen tamamım de ben tıra bindirrim aracı
2. viteS 60 baSar bakarız.
o Süreler vallaha çok zor yiğitçim
inan ama işşallah çıkar.benim yapamadığımı Sen yapmış olurSun.inan bende yolunda giderim.ama benim yapabildiklerim bunlar.
Senin benim hava almada Sorunumuz yok benzinde Sorunumuz var
emme manifoltuda olSa yada turbo manifoltuda olSa bile Sen 500 hp yi
1.9 da alırşın ben 2.0 barda alırım ama yine çıkan değerler aynı olur.diye düşünüyorum
Seni anlıyorum yiğitin araç garajınızda yapıldı
naSıl olSa yarışacaz
çok zevkli olur
yiğit hiçbirzaman ve amcaSı benim rakibim olamaz biri abim diğeri kardeşim gibi görürüm
madem dünyanın en hızlı cümleSine takıldı ozaman en yükSek hıza çıkan r benim r diğeilm tatlıya bağlanSın.kaSım ayındada ölçüm yapar koyarım
yiğtte belgeler olay biter.yiğit iyi olurSa ben ikinci olurum :icon_tup: ama dünya ama türkiye
amaç burada emek edlmiş
yiğitin aracıda türkiyeden benim araçta türkiyeden
Maşallah iyi iş kazasız belasız....
Masallah kazasiz belasiz
Bizde emme manifoldu var bazı ekstralarımızda var tabi onun dışında.şuan bile 1.55 basınçta 490hp yi gördük zaten.bikaç eksik var onlarıda tamamlayıp basıncı açıcaz bakıcaz kaç çıkıcak.bitince deneyip süreleri yine paylaşırım zaten.Aramızda lafı olmaz geçmek geçilmek sorun değil deneriz keyif alırız yardımlaşırız.ama 7sn altı banko çıkıcak eminim.
maşallah kardeşim..
herbir yerinde ayrı ayrı emek olan bi aracın var..
kazasız belasız..
slmlar yiğit,
stock internal ilemi 490 hp yi gördünüz? eger öle ise bu biraz risk sayılmazmı ?
motor içi ekipmanlarını yaptıktan sonra herşey iyi güzel giderken enjektör olayı size engel olmayacak mı?
çünkü 620 cc rs4 enjektörleride biryerde dama diyor bunu hepimiz bilioruz..
maşallah aracına , kazasız belasız..
Melihçim maşallah arabana.Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Videonu seyretmeye başladım o dünyanın en hızlı Golf R ını görünce dedimki Melih bomba bir sğre çıkardı.Fakat göremeyince aslında kafamda karıştı.sanırım sen tahmini çıkacak süreye göre en hızlı kelimesini kullandın.ama APR nin 400mt 10.7 giden arabası var.tahminim bu araç 100-200 6 sn civarları yürüyordur.yanılada bilirim ama ama daha geç olamaz.
APR Australia's Street Legal 10 Second Quarter Mile Golf R - YouTube
Bu video yu illaki görmüşsündür amacım sana muhalefet yapmak değil sakın yanlış anlama ama offical bir sitede paylaşma bence.avusturalyada rudy nin de tekerlekte 300+kw aldığını düşünürsek onunda 6sn civarları 100-200 ünün olduğunu tahmin etmek zor değil.
Ben bunları bilgin olsun diye söylüyorum kardeşim.Ayrıca bizim için artık bu saatten sonra 7 sn altını koşturmamız hedef olmalı ki bizim hedef bu yönde.Doğru işler yapılırsa bence hiçte zor değil.
Yiğit yazmıştı stock internalle 7.4 çıkarmıştıkki aslında basıncı 1.85 e alıp avansıda yakıta göre max.a getirseydik 7 civarı gibi bir sürede alırdık.neden yapmadık stg.4 geçeceğimiz için fazla kastırmak istemedik.***** motorun stock limiti belli.
490hp yi motorun içi yapılıyken çok düşük bir basınçta denerken aldık.
Cümle içinde bu S'ler niye büyük yazılıyor melih senin için extra bi anlammı içeriyor?
Araba iyi güzel maşallah ta dünyanın en hızlı golf r'i demek komik olmuş biraz. Nedir yani 30r turbo takınca en hızlı mı olunuyor ? Bunun 35 - 37 - 40'i vs var oğlu var :) Art niyet yok sadece en hızlı en temiz en en en sevmediğim iddialı kavramlardir ...