Bugun anadolu yakasinda deneyecek olan varmi?
Printable View
Bugun anadolu yakasinda deneyecek olan varmi?
Arac nedir yazsanizsaha iyi olmazmi:)
Bende hem konuda yardimci olsun diye soyledim hemde belki bana uygun biseydir atlardim diye:)
hayırlı ugurlu olsun beyaz mı? sıtede 1 kısıde vardı sanırım :) hayırlı ugurlu olsun kaca sattın :)
47 ye almistim 45.250 ye sattim. Tesekkur ederim :)
rs in hizli ise devo astra ile deneyebilirz araba nerdeyse 1 aydir yatiyo paslanacak yada soyle diyim 100-200u 11 sn civari araclar cikacaksa bende cikarirm hayvani
muhabbet varsa gelirim :)
yağmur yağıcak gibi havaya baksana :(
durumu hakkında benimde çok bir bilgim yok, benden önceki sahibi hybrid turbo takmış ama yazılım yok araçta. durumunu merak ediyorum açıkcası ama denilene göre 240~250hp civarı veriyormuş. havanın durumuna göre çıkabiliriz. telefonunu verirsen ararım gelmeden önce.
rs tuner var diyordun inanç , ölçseydin son durumunu bende merak ediyorum...önceden denediğin araçlarla denerdim senin yerinde olsaydım en azından sana bir fikir veriridi .... belli olursa ve saat bana uyarsa bende gelebilirim pikaçumla :D
206 Rc var denemk isteyen olursa atasehirde olucaz tanısmıs sohbet etmıs oluruz gelen olursa
Biz de gelebiliriz ama 12 yi bulur.. 240-250 civari uyar bana..
millet araci garajdan cikarmaya gittim on lastik janta oturmus beni pas gecin stepne falan sokuk duruyo arac gelemiyorm haberiniz ola
300-400 arası ben de gelebilirim
Bizde gelebiliriz golf r ve tt ile 300-400 beygir arası araçlarla deneyebiliriz..
inanç hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.
yazışalım o vakit özelden :)
Merak etme emin ellerde yadigar. Sana yazılımı yaptıramadık o yapar inşallah.
Maglum yere gidiyorum. 250 ler bana uyar
***** yerdeyim
Herkese tesekkurler guzel denemeler oldu..herkes aracini gordu iyi kotu.. Polo ve ibiza her zamanki gibi saka yaptilar:)) maasallah hepsine..
yazılımdan sonra tekrar denemek isterim kemal. yazılımın aracıma katkısını merak ediyorum.
Olur tabii bu hali bile iyi zaten egzos cok guzel batirdiyo bu arada ama kasiyomu sanki..
herkesin ayagına sağlık araçlarada maşaallah arkadaşlar..
bende çok keyif aldım denemelerden... :icon_tup:
eksikleri tamamlayınca tekrar görüşelim.. :)
1.0 ecoboost la denemek isteyen yok mu? :)
kaçırmışız artık bi sonrakinde bende bulunmak isterim.. izleyici olarak !!
ne kadar fark oluyor deneme polo ile bi de laça kadar çıkabildiniz.
Yanlis bilmiyorsam aracinizin turbosu 19T kartuslu.En az 76 lik olsa komple daha iyi olur,birde intercooleri daha buyuk ve tampon demirine denk gelmeyecek(asagi dogru uzanirsa cok verimli olur) bir sekilde degistirirseniz fark edecektir.Gule gule kazasiz belasiz kullanin.
Zeki o arabada forge ic var zaten onu o dedigin sekilde takamazsin o ic u. Turbo kartusundan dolayi 76 degil turbo oldugu icin 76 kullanmasi gerekio.
Alper abi biliyorsundur yurt disinda hem forge hemde ktechin mark 1 coolerlariyla sorun yasandi radyatorun onunu kapadigi icin ozellikle pistte hararet ve yag sicakligi yukselmesi muhabbetine.Ondan dedim intercooleri demire denk gelmeyen asagi dogru bir cooler ile degistirilebilir diye ktechin 90mm derinlikli cooleri o sekilde mesela.Cok basariliymis kullanan birisinden duydum.
Valla coolerim universal 12 litre hayvan gibi sogutuyo :) egzosumuda yeni yaptirdim garage maslak emil de 76 downpipe 70 borular sona spor son susturucu.bi arkadas yokmu bu isi organize edicek toplanalim butun MRS ler ;)
Haftaici carsamba olabilir.