izmir sahilde turlarken öyle denk geldi pek aynı anda kalkamadık ama idare eder yinede video :) orda ilk adam cuflat diyip diyip duruyodu bizde bas diyoduk :)
AR 5226 OLD KANGOO VS BMW 3.20 - YouTube
Printable View
izmir sahilde turlarken öyle denk geldi pek aynı anda kalkamadık ama idare eder yinede video :) orda ilk adam cuflat diyip diyip duruyodu bizde bas diyoduk :)
AR 5226 OLD KANGOO VS BMW 3.20 - YouTube
bu video galiba.
evet yanlışlık olmuş galiba eklerken
masallah kangooya.
yalnız anormal bır durum bu. yanı ya araba 320 degıl ya da arabada bır sorun var. saglıklı 320 boyle yurumemesı lazım kangooyla..
bmw de bişi yokta kangoo biraz sağlıklı :)
varsa izmirde tanıdığın yolla bana o zaman :)
Maşallah kango şaka yapabilir herkeze :)
kangooda ne var ekstra?
Kangoo guzel olmus nazar degmesin.fakat en basa yazsaydin specleri milletin kafasi karismamis olurdu.tekrardan masallah.
Hem yazılım hem chip box. Her neyse kazasız belasız :)
maşallah kangoya :) daha fazla video bekleriz :)
vala gelsin arkadaşlar hem araçları deneyelim hemde video cekelim ben kimseyi bulamıyorum kalkcak koca izmirde
Tahmini gücü ne olmuştur acaba?
102 hp lik dyno verisi mevcut ancak eski veri baya eksik varkenki aracın tamamen bitmesini bekliyorum son dynoya sokmak için
Bu işlemler ile nekadar güç aldınız,pek 102 hp gibi gitmemiş gibi:)
Edit : Gerçi bmw ci ilk vites atışında sigaradan bir fırt almış sanki:)
aracın orjınalı 65 hp ve araç 141 binde. orda biz araçta 3 kişiydik bmw 2 kişiydi ve benim araç iş aracı olduğu için 100 kg takım vardı şuan 110 hp civarında araç
Anladım,emeğine sağlık eğlenceli olmuş,demek bende 1.6 cady le denk giderim 320 ile yada çok geçilmem:)
bmw kalkıştada erken kalktı yani planlanmış bi video değil zaten gezerken cektik ondan :) vala 1.6 caddy nın 0-100 u 12 sn pek umutlanma :)
ben 1.9 tdi yazılım + komple düz borulu egr iptal caddyle yürüdüm 160 a kadar deneyebildik kafa kafaya gittik benim aracın avantajı seri oluşu ve hafif oluşu
:) Benim ki dsg ve 10 saniye civarı videom var.Ama 1600 küsür kilo tabi.
Neyse aracına maşallah,kazasız belasız.
Maşaallah kangoya :)
sağolasın :)
Metanol takarsan cok iyi olur
nasıl yapabiliriz bu dediğini
yok o kadar acılamam ama ufak defek şeyler varsa yardımcı olursanız sevinirim
bende senin anladığın gibi anladım ama dediğim gibi düğmeli yaptım box ı ben
Bu kangoo kaç kg ?
1100 kg civarı
izmirden yazılımlı bi tane 1.7 bul bence :) Onunla dene.
varsa deneriz bende denicek araç arıyorum zaten :)
Berkay ayarlar sana bi corsa :)
sevinirim :) berkay bey duydunuzmu :)
Kangoo ya bi haller olmuş :)