merhabalar dp ve egzostan sonraki sesi merak edenler olmuştu çekicem diye söz verdim bugün çıkıp çekmeye çalıştım.Pek başarılı olmadı ama en azından bir bilgi verir sanırım:)
FA192 İbiza Cupra Egzos. - YouTube
FA192 İbiza Cupra Egzos 2 - YouTube
Printable View
merhabalar dp ve egzostan sonraki sesi merak edenler olmuştu çekicem diye söz verdim bugün çıkıp çekmeye çalıştım.Pek başarılı olmadı ama en azından bir bilgi verir sanırım:)
FA192 İbiza Cupra Egzos. - YouTube
FA192 İbiza Cupra Egzos 2 - YouTube
Sesi güzel güle güle kullan :)
Kaçlık dp yaptırdın ?
Teşekkür ederim:) 76mm-70mm
dp ve egzostan sonra yaklaşık 4 4.5 boy kadar bir + aldım.ha birde kutu içi filtre:) Gerçi hala inanılmıyor yazılım olmadığına:)
maşallah ses hoş geliyor kulağa
Saolun teşekkürler
Dsg gecis sesleri ne hos :D Masallah araciniza.
Maşallah Cupraya sesi cok guzel geliyor birde gerçekte duymak isterim:rolleyes:
Maşallah güzel olmuş güle güle kullanın
kardeşim maşaallah ses çok güzel olmuş güle güle kullan..
+4 4,5 olduysa bi ara görüşelim :icon_tup:
vites geçiş sesleri güzel olmuş maşallah.
maşAllah ses hoş olmuş :)
saolun teşekkür ederim:)
ibiza cupra custom egzos - YouTube
yazılım olunca bıraz daha hızlanırsın:)maşşalah arabana
Ya bi akşam birşeyler ayarlayında gelelim şu cuprayı dünya gözüyle görelim :D
Maşallah videodan sesi çok güzel ama yakından da görmem lazım
Canli canli dinlemek daha hos.ses tartismasiz cok guzel bence ve gideri cok cok iyi bu cupra ya nazar degmesin :)
Yazilim yapta artik millet solemeye bsy bulamasin :D
teşekkür ederim.aynen yazılımın çıkmasını 4 gözle bekliyorum çıksada artık başlasak:) Sizinde aracınıza maşallah sesi çok güzel:)
saolasın:D:D Çok yakında büyük bir cümbüş planlıyoruz.Olmadı pm'den haberleşelim numaraları konuşuruz yine:)
:D cuprayi kullanan dostun alican ben zz den cekiyorum:D
konu karışmasın ama sevdiğim bir abimin aracı komple egzoz warex stage 2 yazılım yapılacak yazılım stage 1
AZZ CUPRA ÇATARA PATARA 2 :) - YouTube
AZZ CUPRA ÇATARA PATARA :) - YouTube
Aynen azz cuprayi biliyorum gayet basarili bir arac :)
Vites geçiş aralıkların uzun sürüyor. Ses patırtılı gibi. Downpipe'ta turbo çıkış ağızında kaçak olabilir bir kontrol ettir dostum. Ses çok güzel. Birde dsg yazılım güncellemen vardır belki. 37G7 güncellemen yapılmadı ise ve şu anda sistemde uyarı olarak veriyorsa servise bi ara uğra yaptır derim. ;) Allah kaza bela vermesin..
maşallah seside uzayışıda güzel
kardeşim benim cupraya kocaman bir maaşşşallah ;)
Allah kaza bela vermesin aracına
Vites değişimlerinde ses ilginç.
Güle güle kullan.
Masallah ancak 4-4.5 boy cok iddali olmamismi :) ?
ses gayet güzel güle güle kullanın
Teşekkür ederim.Kesinlikle yanlış anlaşılmasın öyle iddaa olarak değil sadece standartken denediğim araçlarla hemen yaptıktan sonra denedim 1 gün arayla sonuç böyle oldu onu varsayarak sadece takribi söylüyorum:)
teşekkür ederim saolun
Maşallah sizin beğenmediğiniz patırdılar için uğraşıyorum bende :D
Çok hoşuma gidiyor nedense.Dp ve eksoz derken tam olarak ne yaptırdınız komple eksoz mu?Aynı anda mı yaptırdınız bilmiyorum ama sadece dp taktıysanız ilk başta vites geçişleri aynımıydı
benle mi denedin yoksa :) maşallah Çupraya :D