-
Mechanıcer Vol.2 Cıvıc - yenı resımler sayfa 6 da...
-
kazsız belasız dostum kaç cm yay var marka nedır jantlar 17 mı
-
kazasız belasız dostum.nacizane bi tavsiye kampanaları siyah yaparsan çok daha hoş olur :)
-
jantlar 17 konıg tuner black ve -49/42mm luk teın yay var
-
-
kazasız belasız dostum. mekan merter mc / bp sanırım :)
-
bu sabah cem honda(topkapı)nın onunde gordum sanırım bu aracı guzel duruyodu:)
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
kazsız belasız dostum kaç cm yay var marka nedır jantlar 17 mı
jantlar 17 könig lastıkler kumho 4,5 cm dusurduk
-
Alıntı:
OZAN-RS Nickli Üyeden Alıntı
orda calısıyorum dogru gormussun:)
-
Alıntı:
mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı
orda calısıyorum dogru gormussun:)
maşallah kazasız belasız...:heyoo:
-
Kazasız belasız Metin.O jantlar değişsin fakat !
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız Metin.O jantlar değişsin fakat !
nası degıscez abı sagolasın :)
-
"Satılık 17'' KÖnig Jant " adında bir konu açacaksın , benimkine hiç yakışmıyor ama sizinki eminim süper olacaktır gerçekten , diye mesaj düşüp hemen satacaksın.Civic lere takmayın böyle afilli jantlar.
:D
-
hehe abı beles dıe taktım benım corolladakıler bunlar corollada ıse aynısının 18 ı var artık.. takasa gırelım ıstersen ama :)
-
Alıntı:
OZAN-RS Nickli Üyeden Alıntı
+1 :)
Kazasız belasız.. daha basıktı sanki fotoğraflardan :)
-
güzel bi jant ama bencede gitmemiş .. onun dışında hoş .. kazasız belasız jdmspec. :P
-
asıl hayal vtec jantı ydı ama 10 yasındakı janta 1000 ytl gıbı mantıksız paralar ıstenınce mantıksız geldı. ıyı guzel jant ama 10 yasında bır malzeme yorulması soz konusu oyuzden almadım.
-
sana hak verıyorum rahat ol 3-4 ayı var para etmıcek bıdaha:)
-
Maaşallah kazasız belasız :) Cem'de çok uğraştırdım sizleri Vtec varken burdanda tekrar teşekkürler :)
-
Alıntı:
asıl haya vtec jantı ydı ama 10 yasındakı janta 1000 ytl gıbı mantıksız paralar ıstenınce mantıksız geldı. ıyı guzel jant ama 10 yasında bır malzeme yorulması soz konusu oyuzden almadım.
haklısın ne kadar yakışsada 1000 ytl mantıksız o janta.. gökanın dediği gibi düşer heralde artık
-
ya bundan 5 ay önce 5oo ytl satılan vardı duydum ark 45oye almıştı ozmanalr ouıksılver jantı modaydı onalr bı para edıyodu onalr bıttı mesela 6ooytl kımse almıyor vtec jantıda öle olcak cunku yenı nesıl jantalr cıkıyor ofset ve agırlık konsunda bayagı makul:)
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
ya bundan 5 ay önce 5oo ytl satılan vardı duydum ark 45oye almıştı ozmanalr ouıksılver jantı modaydı onalr bı para edıyodu onalr bıttı mesela 6ooytl kımse almıyor vtec jantıda öle olcak cunku yenı nesıl jantalr cıkıyor ofset ve agırlık konsunda bayagı makul:)
walla taktıgım konıg jant yenı kasa cıvıc jantından hafıf. tamam jantın seklı guzel ama bıyere kadar para sokakta degılkı bullalım.. dedıgınız gıbı daha ıkı ay once bıle vtec jant ları 500 e gıdıyordu.. noldu sımdı 160 ps den beygır mı katıo arabaya anlamadım. zaten replıca lar gelsın gorucem 1000 lra ısteyenlerı ben :)
-
güle güle kullan. bende janta takıldım. daha sade bişeyler olabilir.
-
-
-
demekki benim civic de bukadar yakışıklı olabilir biraz makyaz çok sahane bişi çıkmış ortaya kazasız belasız kullan
-
kazasız belasız, bence jantlar çok güzel olmuş ama arkadaşların dediği gibi çok abartılı bi jant ve jant haricinde başka modifikasyon olmayınca biraz daha abartılı bi jantmış gbi durmus ;) tabi jantsız halinide biliyoruz şu hali bence süper ;)
-
Vtec Jantı ıle Takas Olur :)
-
renk basıklık çok güzel ama jantlar göz yoruyor daha sade bişeyle degiştirebilirsin...
maşallah
-
yok yok reelde daha güzel görünüyomuş :)
-
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
yok yok reelde daha güzel görünüyomuş :)
nerde gordunuz aracı :)
-
ksc model bu arac? satmak ıstersen ne kadar ıstersın
-
98 14.5 cıvarı dusunulebılır ama pek nıyetım yok yenı aldım
-
Alıntı:
nerde gordunuz aracı :)
topkapı honda cemdeydi galiba :)
-
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
topkapı honda cemdeydi galiba :)
dogrudur :)
-
-
arabayı en az 3 cm daha basman lazım
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
arabayı en az 3 cm daha basman lazım
ozaman gaarjdan cıkmaskı araba :D
-
bı yerden feragat etmen lazım
-
Alıntı:
ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı
Metin beton dök garaj çıkışına :D
olm servısede gırmıo bugun cıkarırken kanser oldum kac tane takoz koydum lastık altına :D