benzınde 11-12 kurus motorınde 12-13 kurus lpg de 4 kurus artış beklenıyor,yarın gece 12 den ıtıbaren gecerlı olacak:soru:
Printable View
benzınde 11-12 kurus motorınde 12-13 kurus lpg de 4 kurus artış beklenıyor,yarın gece 12 den ıtıbaren gecerlı olacak:soru:
Bu daha başlangıç... Varilin 150 dolar olması bekleniyormuş
Bu zamdan sonra Pist günlerine gelecek sayısında düşüş olmasın :(
bunlar iyi günlerimiz
zaten araba hayvan gibi yakiyo yandik anasini satiyim :D
Arabayı sattığımız iyi oldu valla ..:)
Bu zamlardan sonra suzuki marutiler, altolar %100 zamlandı
bu ne abi ya daha yeni zam geldi , dolar arttıkca devlet akaryakıta zammı yapacak aldığı vergilerden kıssın sabit tutsun bari
Ensonunda motorumıda sattırıp bir tane scooter aldırıcaklar scooter deposunada Lpg bağlıycam o olucak..
vardı öyle biri scooterın sele altı bagajına lpg tüpü koymuş :)
yuh 12 13 kuruş ne ya
gerilim bittitten sonra akaryakıt fiyatları dünyada düşecek bizde sabit kalacak deprem vergisi gibi...
O parayla da duble yol yapacağız
Hayırlı olsun :)
motorin de 5 lira olcak yakında ...
varil dik miymiş yanmı duruyormuş..
elektirkli motorsiklete geçme zamanı :D
Arabayi satsam mi artik diyorum bazen :(
fluence z.e.
binmem satarım amk yeter artık salak , mal , öküz , koyun yerine koyulduğumuz
Elektrikli motor alıp arabayı yatırmak lazım.
http://www.yuki.com.tr/kategoriara?f...I1.x=6&I1.y=22
gidişat hiç iyi değil
Scooter'lar için Lpg kitleri var firmaların.. Bir tane Maxi scooter alsak güzel ibr şey 250cc lik Lpg li yapsak acaba ne yakar ekonomisi ne olur ??
Amerika Suriye' ye Giriyor petrolde bize giriyor.
Benim arabam yok, kafam rahat. Zerre etkilenmiyorum bu zamlardan..
Malım ne de olsa..
akaryakıta zam gelince ülkede araç kullanmayan tepki göstermiyor, ulaşım ücretine gelince tepkiler çığ gibi büyüyor ya bizden bir *** olmaz..
Bize müstahak, az bile bu zamlar. :ofk:
Benzinin litresi 15 TL olsun binen binmeyen belli olsun.
Gerçi ben hep 50 TL lik alıyorum. Sıkıntı yok yola devam
o rus, bu çocuğu. hüloğğğ
ya arkadaş, şu olaylara tepki gösterelim azcık. Burdan konuşulunca birşey değişmiyor sayıp sövüyoruz ancak...
Benzini dışarıya 1.5 Tl ye satıyoruz, kendimi 5 tl ye kullanıyoruz önce şu konuda bı çalışma yapılmalı... Gerekli yerlere mail olarak tepkimi dile getireceğim fakat bir EYLEM Şart!
Geçen haftalarda akaryat fiyatlarında düşüş olmazsa tavan fiyat uygulamasına gidilecekti o iş ne oldu ???
Kendim aracımı garaja çektim kullanmıyorum, fakat şirket olarak ilaç dağıtımı yapıyoruz araçlarımız günde 200 km ye yakın yol yapıyor. Mazota çalışıyoruz valla
Haberle ilgili kaynak var mi ?
Birde bu isin bokunu cikarttilar artik , zam yaparken aninda ve fazla fazla . İndirim olcagi zaman kus kadar , eylem sart bencede. Ayrica bu kadar zam olmasina ragmen yollar yine kilit yine kilit. Sabahtan aksama kadar tem yolunda trafik bitmez oldu son gunlerde , demekki hickimse etkilenmiyor bu zamlardan
normal şeyler bunlar,padişahım çok yaşa !!!!!! :ofk::ofk:
rte yi savunanlar çark etmiş,hayırdır dalga sizinde canınızı acıtmaya başladı galiba .....
Yeter ya vallahi yeter artık