Var mı bu taraflardan astra, corsa gsi, 1.8t, 140 tsi falan aracım toledo 1.9 tdi giderini görmek istiyorum yağmurlar başlamadan deneyelim eğlenelim :D
Printable View
Var mı bu taraflardan astra, corsa gsi, 1.8t, 140 tsi falan aracım toledo 1.9 tdi giderini görmek istiyorum yağmurlar başlamadan deneyelim eğlenelim :D
nedir herkesin adapazarına atarı ya :D odabaşlara araba yaptırcanız illa yine doğrayacaklar :D
Sapanca'lı Oğuzhan var. Bi görüş istersen :)
turbooğuz54 olması lazım.
Turboğuz54 ya da Volkann bunlarla irtibata geçebilirsin.
Arkadaşımda da LPG'li s40 var. 2.0T
Kendisine sorarım. Denemek isterse dönerim sana.
geç kaldın geçen hafta jübilemi yaptım :D
tamam bekliyorum
Gebze civarina gelirsen deneyebiliriz.
Uzak kalir ortada bulusalim :)
Aynen onu goruyorum hic muhabbetmz olmadi zaten agir kacar bize yinede bi ulasirsaniz iyi olur
Tunatan yoluna göbek yaptılar başına da memur diktiler kardeşşş...
Haşırt the blekbord olmasın sonra.
semih turhan var biraz delidir ama iyi çocukdur 54 kr 646 oda gazlamayı sever denk gelirseniz denemekden kaçıcağını sanmıyorum bordo doblo opc den iyidir
bu akşam hava yagıslı olmazsa izmite gidecez denemeye gel senınlede deneriz....
gelin gelin bu gece hızlı hava iyi olursa :)
Bu akşam hızlı olcak tabi hava düzelirse daha arabayı sökemedik yağmurdan
stock f10 520D ve yazılımlı megane coupe dizelleride yaz listeye onur
karamürsel gölcük tarafına doğru atarını çevirebilirsin orada birkaç araba sesi duyuyorum geceleri çata pata yürüyolar :D
yarın istanbul parka gidecek olmasaydık izmite bizde gelirdik denemeye.
y değil J 106 la denicez , yani jet le.
gel sen tanışmış oluruz.
s40 2.0t var şuan stock halde Gökberk bahsetmiş uyarsa rolling takılırız
Bugün arkadaş sağolsun hendekten geldi hem tanışmış olduk hem ikimizde arabalarımızı denemiş olduk :)
toledo'nun devrinde kalktık s40'da 2 kişiydik sağolsun Gökberk de geldi :D 2. vites 50 , 2. vites 40 , 80 bastık s40 aldı hepsinde yalnız toledo'da yazılım güzel olmuş gayet ciğerliydi :)