Arkadaşlar kardeş forumumuzda tatlı bir tartışma yaşandı.Aynı soruyu burdada sormak istiyorum. Zevkler renkler bir kenara bırakıldığında bu 2 aractan hangisi DAHA BAŞARILI DAHA İYİ BİR ARACTIR GENEL OLARAK?
Printable View
Arkadaşlar kardeş forumumuzda tatlı bir tartışma yaşandı.Aynı soruyu burdada sormak istiyorum. Zevkler renkler bir kenara bırakıldığında bu 2 aractan hangisi DAHA BAŞARILI DAHA İYİ BİR ARACTIR GENEL OLARAK?
ben gtr alırım sanırım
Arkadaşlar siz hangisini alırdınız yada hangisi daha güzel diye sormuyorum.Zevkler renkler değişir. Benim sorduğum hangi aracın daha İYİ olduğu genel olarak.Bu arada anket koyulursa sevinirim yönetime duyrulur ben unuttumda..
hangi gtr? carrera turbo ne? carrera GT mi? farketmez gt-r :D
En son cıkan modelleri işte 2008 olm :)
r35gtr bertan :)
kesinlikle GTR carrerayı bırakın 997 911 ile testleri var bir sürü :D
Pistteki 1sn sölüyorsan o ölçü değil kanka uyanıklık yapma :)
r35gtr fena bir araba şimdi kafam başka yerde yazıcam deli gibi :)
bambaşka birşey o araba ....
ölçü nedir bro :D 0-100 3.3 çıktı bir testte 0-400mt 11.6 997 nin verileri nedir?
kısa sürede bulabildiğim tek veri
997
0 - 100 km/h 3.9 s
0 - 160 km/h 8.4 s
80 - 120 km/h (in top gear)
0 - 400 m Acceleration
0 - 1000 m Acceleration 21.5 s
GT-R
0-1000 m 21.54
ağarlıkları :D
1,585 kg 997 manuel
3836pounds = 1739 kg
kilo farkına rağmen veriler ortada :D
R35 osurtur :D
arkadaşlar hangisi geçer rollingte nolur diye birşey sormadım hemen gazlamaya başladnız :) GENEL olarak hangi araç daha iyidir kalite prestij marka imajı güvenlik hız görüntü tecrübe hersey genel olarak..zevkler renkler dışında hangi arac daha iyidir;?
yaw baran R35 dedınmı bıter ne porschesı ya
Doğru ya ne Porsche ne turbosu peeeh :)
aynen ole hacı... sen etıket arıyosun olm bılıoz sana gelmez R35 sen carreraryı al ;)
Prestij dışında GTR bence daha iyi 997Turbodan..
arabadan anlayan ıcın GTR da prestıjdır
bize somut kavramlar lazım , soyut kavramlar safdışı bu forumda ;) :D
Bencede r35 super bi makina japonların son noktası herseyıyle ama zevkler renkler somut kavramlar kenara bırakılınca Porsche herzaman Porsche dir :)
hmm öncelikle bu tarz bir otomobil isteniyorsa bunlar en iyisi şüphe yok.
gtr daha hacimli motorunun daha dengeli olacak şekilde ön orta kısma yerleştirilmesi sayesinde oldukça avantajlıdır. 911 de ise klasik arkadan motor dengesi her sürücü için kolay olmayabilir. ki zaten yolda ve pistte 911 den aynı performansı çıkarmak gtr a göre daha zahmetli. gtr ın şanzımanı 911 den kesinlikle daha başarılı bunda tartışılacak bişey yok bence.
düz yolda ilk hızlamalarda gtr gerçekten çok başarılı. 400 metre sürelerinde eşit dereceye sahipler. yüksek hızda ise turbo daha başarılı. (hızlanma verilerine çok güvendiğim bikaç dergiye bakarak söyledim).
gtr ın gücü daha yüksek ayrıca dynolarda 507 hp çıktı en az.
ring zamanları iki firma için de pek net değil. çünkü hem porsche de hem de gtr da bikaç trik olduğu kesin. standart dışı parça kullanımı olduğunu iddia edenler bile var.
sonuca bakarsak gtr yarım adım daha hızlı gibi görünüyor. ancak bu asla porschenin de ultra hızlı olduğu gerçeğini değiştirmez. 911 biraz daha erkek işi oldu her zaman. yani kullanımı zor ve tehlikeli olarak nitelendirildi. ne kadar uysallaştılıldıysa da bir 911 asla r8 gibi olamaz. hayran kitlesi de onu öyle kabul etmiş durumda zaten.
bir 911 turbo alırken seçeneklerinizin sınırı hayal gücünü. yani istediğiniz opsiyon ve seçeneklerde alabiliyosunuz yeterli ücreti vediğiniz sürece. ayrıca bi klasik bu araba. gtr da ise daha kısıtlı seçenekler var daha az özel bir araç ama o da büyük bir üreticinin desteğini arkasına alıp çok uygun fiyatlara satılıyor bazı pazarlarda.
şu an için dediğim gibi bir gtr 911 turbo dan performans olarak yarım adım önde rahatlıkla.
ha birde şuna kesinlikle katılmam. posrche prestij için alınabilecek bir araç değil.
prestıj bence ferrarıdır :) hıc bı zaman bı porsche gorunce vay anam demedım ama ferro bı kanı kaynatıyo :)
aynen öyle bebek posrche kaynıo bnm dikkatimi çekmio isterse turbosu olsun :)
ama şöle rolantide çalışan tubi li f430 ii oluo
bence ne olursa olsun gtr alınır tipide daha güzel
iki aracı bu şekilde karşılaştıramayız o zaman hemen gazlamaya başladıysak :) gerisi senin zevkine kalıyor bir arma zevkli bir otomobil ve çok para vermek istiyorsan porsche ama çok daha az para verip arma harici fazlasını istiyorsan GT-R :)
507 hp olayına gelince hiçbir araç tam gücünü çıkaracak diye birşey yok + her dyno doğru söyleyecek diye birşeyde yok bana göre çok çelişkili şeyler bir tanesi fazla verdi diye hepsi fazla verecek diye birşey yok :D
Give Total -Respect :cool:
Sadece Prestij icin filan derseniz bana gore Aston Martin cok daha iyi hepsinden:)
Porsche v.s Nissan arasında bi karar verecek olsam heralde R35 GT-R secerdim,Nedenini bilmiyorum ama:P
Bende fikrimi belirteyim.Prestij konfor güvenlik Tarz Dizayn Klasikleşme boxer Herseyiyle herzaman Porsche diyorum.
eheh bana görede bir porsche spor araçtır o yüzden GT-R konfor ve güvenliğide var hemde :D
Performans egrisinde her ne kadar R35 görünsede , genele baktıgımızda kesinlikle Porsche derim.. Nissan'ın daha hızlı daha keskin olması bir Porsche'den daha iyi oldugu anlamına gelmez...
997 nin o saçma sapan güzel sesi bana yeter porşe iyidir
Porsche herzaman Porschedir her özelliğiyle..bunu bizim forumda tartıştık cok o yuzden burayada actım.
yaw baran s2k satıp c200 alan adamsın sen ne annarsın olm de get :D:D:D
Mercedes-Audi-BMW den sonra bmw satıp s2000 aldım 9 ay binebildim kanka napim beklentiler farklıymış :D Bu arada daha hızlı daha iyi yol tutuyor nasıl daha iyi diye sorma kanka Porsche Turbo ile GTR kıyaslanır GTR da super bir otomobil ama Porsche bambaşka bir dünya..
GTR son kasası ve ozellıklerıyle bence cok daha ustun, parayı verıp porsche aldım demek ısteyenlerın yanında gercek otomobıl tutkusu performansı vb beklentıler ıcerısınd eolanların GTR ı sececegı kanaatındeyım ben hele V-spec cıkınca ALLAH ALLAH nıdaları ıle :)
porşşş gelsın 2 de alltan basalım o kadar dıyorum:) r35 kesınlıkle eger prestıj ıstıyorsan bence spor arabada ferro...makam arabasında bentley...