^^KC type-R vs. DBS polo gti^^ beklenılen deneme..:)
oncelıkle herkeze hayırlı gunler..Punıshe-R dan sonra ılk defa bu aracımın tam anlamıyla bır wıdeosunu paylasmaktayım 2 arac bırden taktır edersınız kı cok emek+zaman+para demek.. olucak olan ıs yavas yavas oluyor 1 senemı aldı belkı ama sonucta sukurler olsunkı oldu..:):icon_tup:
speclerı belırtmeme gerek yok sanırım herkez az cok bılıyor.aracların ıclerı esıt sekılde sokuk,herkez kendı aracını kendısı kullandı..
ılk gecen arac bnmkı sonra alper abının ıbıza sonra dbs polo ve en sonda gokselın type-R'ı gecıor..ıbıza ve type-R cam car olarak wıdeoya dahıl..
5 yada 6 deneme yapıldı orda bulunan gerek serdarın gerek kendı arkadaslarımın ve benım gordugum aramızda 1 dırek fark bulunmakta..serdarın aracı bnce TR dekı en hızlı 1.4 tsi kendı katagorısınde gercekten cok hızlı ancak benım aracımda yuklu type-R ve bızım emeklerımız ugraslarımız var..:)masallah 2 aracada herkeze selam olsun..:icon_tup:
Maşallah iki araca da dostluk cercevesinde olmasi en guzeli onemlisiydi. Kc typer gercekten cok hizli. Dbs zaten kendini kanitlamis bir arac. İnşallah kc de öyle olur
07-09-2013, 20:14
gokcell13
Antalyamızın araclarına kocaman bir maşşallah.KC Typer a ayrıca bir maşşallah diyelim.Araclar sınıflarının en iyisi.Kemalcan emeklerinin karsılıgını almıssındır inş.
Maşallah iki araca da dostluk cercevesinde olmasi en guzeli onemlisiydi. Kc typer gercekten cok hizli. Dbs zaten kendini kanitlamis bir arac. İnşallah kc de öyle olur
benım yaptıgım ısler her zaman kendını kanıtlar kankam ınsAllah KC de yuzumu kara cıkartmıycak eyw.:)
07-09-2013, 20:21
mami_makinen
Maşallah araçlara
Typer ve ibizanın arasında 1 direk fark gözükmüyo galiba
07-09-2013, 20:23
'K20A2'
Massallah kc ye zimba tekerine tas degmesin emeginin karsiligini aldin kesene bereket kardesim :)
07-09-2013, 20:23
Maxiboost
Masallah tum araclara da kc nin sesi 10 numara...
07-09-2013, 20:26
FET
maşallah Kemal Can, vites geçişleri çok güzel
07-09-2013, 20:31
KCANN_220
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlara
Typer ve ibizanın arasında 1 direk fark gözükmüyo galiba
bu deneme de bende yanlarından bastım fakat basmakta geciktiğim için bu şekilde gözüküyor ileride yanına geldim sonrasında yol bitti..araçlarımıza maşallah :)
07-09-2013, 20:48
ysf20
Deneyen bütün araçlara Maşallah
07-09-2013, 20:51
Patisever
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
iyi göz varmış :)
bu deneme de bende yanlarından bastım fakat basmakta geciktiğim için bu şekilde gözüküyor ileride yanına geldim sonrasında yol bitti..araçlarımıza maşallah :)
karabüyü gibi bir anda cıkıyor görmemek mümkünmü geç bastım demişsin ona ragmen helal olsun yani bu eskı kb mi okan'ın
07-09-2013, 20:56
Alper_
Alıntı:
2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı
karabüyü gibi bir anda cıkıyor görmemek mümkünmü geç bastım demişsin ona ragmen helal olsun yani bu eskı kb mi okan'ın
:) evet eski kb..
07-09-2013, 20:57
mtcvtc
Masallah kemalcan kardesim emeklerinin karsiligini aldin sonunda insallah pazartesi bizde özgünün dokunusuyla bakalim alabilicezmi emegimizin karsiligini typer yürütmek kolay degil;)
07-09-2013, 20:59
chare
Vay beee kc..
07-09-2013, 21:02
i-vtec07
maşallah araçlara kc typer ı kullanan abi ye helal valla çok güzel vites atmış :)
07-09-2013, 21:10
HKS99
Maşşallahhhhhh
07-09-2013, 21:18
SDR_07
Kemalcan dostum maşşallah arabana tr deki iddaalı bir. Typer lardan aracın Ben böyle zevk li bir yarış yapmadım helal olsun güle güle kullan abi ben böyle giden bir araba Antalya'mızda olmasından gurur verici ......250 kadar ben bastım helâlinden 5 boy var sen 10 boy dersen bile ayıpsın tek kelime demem ...iyi günlerde güle güle kullan başkan..
07-09-2013, 21:28
KCANN_220
ılk postta belırtmedım cok uzun oldu dıe ama belırtmeden gecemıyecegım cok emek war aracımın ustunde bunuda paylasmak ıstıyorum..
ılk basta AYDOGDU garage olarak takımım Mustafa abım,project01 S.Ramazanoglu,Y.Tekeli abılerım,M.Kemal kardesım,Team Pasaoglu Bekır abım Rauf kankam ve aracımı en son bu duruma getırmemde yardımcı olan destegını hıc bı zaman esırgemıyen mustafa kardesıme,bna her zaman destek olan tum dostlarıma tesekkur ederım Allah razı olsun hepınızden rabbım herkeze bu postta yazdıgım ısımler gıbı bır aıle nasıp etsın..:icon_tup:
Maşallah gerçekten demekki araban kondisyonuna kavuşmuş :icon_tup:
07-09-2013, 21:56
barlas
Her iki aracada masallah
07-09-2013, 22:00
President
Maşşallah emeklerin sonuca ulaştığını görmek sevindirici. Nazar değmesin.
07-09-2013, 22:08
Selcuk_RoL
Maşşallah araçlara hepsi emeğinin karşılığını vermiş daha net bi bir video çekilseymiş daha iyi olurmuş ama neyse bazen gerçekten video aceleye geliyor bizedede:)
Kemalcan istanbula gelmeyi düşünürsen ROL106 ile deneyebiliriz ne zaman istersen bizim araç hazır
07-09-2013, 22:34
sezaiaral
Dostça yapmış olduğunuz yarış için tebrik ediyorum araç sahiplerini
Araçlarınıza maşallah Allah emeklerinizi boşaçıkarmasın