-
Topaz Mavi e46 320ci Photoshoot
-
Maşallah,çok güzel duruyor.
Allah kaza bela vermesin. :)
-
-
-
-
Maşallah Denizalp instagramda da görüyorum burdada aynen devam kusursuz e46 kazasız belasız kardeşim.
-
Çok teşekkür ederim abi Allah razı olsun.
-
maşallah kazasız belasız kitap gibi duruyor
-
maşallah güle güle kullan kardeşim
-
İnstagramdan severek popilerle üzülerek lastik parlamalarla takip ediyoruz :D
Kazasız belasız maşallah ok gibi araba
-
Ma$allah çok güzel duruyor.
-
Masallah kazasiz belasiz cok begeniyorum
-
Şu arabanın fotoğraflarını her gördüğümde e46 aşkı canlanıyor içimde...
Maşallah,kazasız belasız
-
Çok teşekkür ediyorum hepinize :) İnstagramda araba fotoğrafı paylaşmama kararı aldım kendi kendime :D ne zaman paylaşsam lastik patlıyor yaa :):)
-
maşallah bence e46 daki en güzel renk
-
-
ne eksik ne fazla çok güzel..
-
-
Maşallah nazar değmesin. :)
-
Sene 2000. O zamanlar calistigim ofisin karsisinda ayni bu renk bir CI dururdu sabahtan aksama kadar onu seyrederdim :) Herseyi ile tadinda olmus. kazasiz belasiz kullanin .
-
Çok tesekkur ederim hepinize.Allah cumlemizi kazadan beladan korusun :)
-
Kankacım maşallah yahu :) gün geçtikçe güzelleşiyor. Allah kaza beladan korusun ve daha iyilerini nasip etsin inşallah :) Arabanıda senide seviyorum ;)
-
Kanka sen adamsın adam :) Çok teşekkür ederim.
-
Allah kaza bela vermesin E46`da en sevdiğim renk MAŞALLAH
-
-
4.foto herşeyi bitirdi bende diğerlerine bakamadım bile maşallah çok güzel duruyor :)
-
-
maşallah çok güzel ufak bir önerim olcak sadece egzoz uçlarını değiştirsen cok daha guzel olur ı I olacak şeklde olursa birde daha da güzel olur :) maşallah tekrar tekrar.
birde soru sorucam
o kadar cok kamber yol tutusta sıkıntı yaratmıyo mu ?
ayarlı mı yoksa pul vs birşey mi takılarak yapıldı (yada basınca kendimi açtı)
-
Teşekkür ederim öncelikle,biri uzun biri kısa egsoz ucu benimde aklımda uygun olduğum zaman tekrar 4 çikış olacak şekilde o tip birşey yapmayı planlıyorum :)
Kamber olayına gelecek olursak orjinali dışında hiç bir mudahale yok pul vs gibi.basınca kendi açtı.
-
Abicim maşallah çok yakıştı jantlar ...
-
Yavrum maşallah boncuk gibi araban var yeni jantlarında allah lastik patlattırmasın :D
-
Maşallah kazasız belasız inşallah tam istediğim gibi araç :)
-
maaşallah kanka fotolar cok iyi :)
-
maşallah kazasız belasız ama biraz aracı yere yaklaştırmak lazım gibi geldi bana :)
-
Çok teşekkür ederim hepinize :)
-
Alıntı:
brs852 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız ama biraz aracı yere yaklaştırmak lazım gibi geldi bana :)
Ciddimisiniz :):):) düz yolda bile zor ilerliyorumda şuan sürtüyor en ufak bişeyde şaşırdım :)
-
Maşallah kazasiz belasız.arac çok canli duruyo.
-
Tesekkur ederim kardesim.
-
Kardeşim kazasız belasız. Bu rengiyle duruşu bir harika. Güzel günlerde kullan ;)
-
Çok teşekkür ederim abi saolasın :)