Polis arabası köprü çıkışında geri geri akrobasi yapıyor - YouTube
Adaletini ... dünya, yakın bi arkadaşımın başına gelen olay açıklamaya dikkat.
Printable View
Polis arabası köprü çıkışında geri geri akrobasi yapıyor - YouTube
Adaletini ... dünya, yakın bi arkadaşımın başına gelen olay açıklamaya dikkat.
Ne olduğunu bir tek ben mi anlamadım :)
konuyu görünce terse gidrek geri geri makas attı sandım. sonrasında baktımki arada bizede denk gelen köprü son cıkıs öncesi geri cıkan polis arabası .
muhtemelen hizmet için geri gidiyordur bi vatandaşın başı sıkışmıştır yoksa başka sebepden ötürü öyle trafiği tehlikeye atmazlar.
araba sanırım geri geri gidiyor ama arkadaş 1km den çekmiş hiçbir şey görünmüyor. Konunun başlığı kadar büyük bir olay değil yani.
Abartmakta ustunuze yok .
Gerçekten çok tehlikeli şeyler yapıyorlar ama abartılacak birşey yok bunda bence de :)
VIDEO0038 - YouTube
evet bu yolda geri geri gitmek çok normal abartıyoruz.
once niye geri geri giderler derler, sonra vay efendim polis geç geldi ambulans geç geldi itfaiye gelmedi. adamlar ne yapsa suç.
sen ona bakarsan polislerin geneli kemerde takmıyo yani buna yapcak bişey yok ve bencede neden geri geldiğini bilmeden böyle yargılamamalıyız
.............
Ben de polisim, hareketi geçiyorum, muhtemelen bir iki adım geri gidip işine bakmıştır ki aracın epeyce önünde memur bir arkadaş var. Onlar bir uygulama amacıyla oraya gelmişler. Velev ki direksiyondaki adam geri zekalı ve geri geri gidiyor. sanki hepimiz ülkenin anasını ağlatıyormuşuz gibi, Sürekli "imam osurursa cemaat..." muhabbeti yapmayı bırakın. bir dolu hayat kadını var, herkesin annesi mi suçlu? cırkı çıkmış muhabbetten kendisi de nasiplenmemek için kendine bir tane çıkma penis mi taktırsın?
Bence de abartılacak bir şey yok, yanlış mı ? evet, ama dünyadaki insan hayatının en ucuz olduğu ülkede normal bişey.
Polis ve Jandarma personelinin kemer takmamasıyla ilgili sene 2000 yılında kanun var.. Asayiş hizmeti gördükleri için ve her an vurulma veya araçtan acil inme gibi durumları olduğu için kemer takmama serbestileri var bu sivilkende geçerli resmi kıyafetliykende geçerli...
Gel gelelim burda arkadaşların yaptığı uygulamaya bir sonraki sapak diyelimki 10 km ileride... 1 km geride kaza oldu acil bir durum var adam 10 km gidip 10 km gerimi dönecek... orda bir polis dışarıda eliyle uyarı yapıyo kafasına göre geri vitese takıp 30-40 km hızla bile gitmiyor...
Dışarıdan bakınca asayiş işleri çok basit geliyor..
inanın para için bile çoğu kimse askerin ve polisin çektiği derdi ızdırabı çekmez..
benim demek istediğim buydu zaten polis aracına ters yönde yoktur kanunen kemer zorunluluğuda yapcak bişi yok derken bunu demek istedim :)
Peki polislerin on arka sis farlarini yakma haklari var midir? ( hava gunluk gunesken )
bence poliside askeride asalım..herkes kendi konunu kendi yapsın......
acil gitmesi gereken durumlarda yoluda keser geri geride gider...neyse ne...(keyfi yapılan her muameleye sonuna kadar karşıyım) derdin polise karşı propaganda yapmaktı ama yemedi galiba...
Mesele burda iste.Her zaman gorev basinda oluyorlar sanki bir bombacıdan öbürkünü yakalalıyorlar.Hergün bayrampaşa-başakşehir tem arasında gidip geliyorum.Yahu arkadaş bi kerede sıkışık trafikde bekleyen polis göremedim.Hepmi bana denk geliyor ? Açıyor çakarları mavi lambayı dat da dat.Bense eşek gibi bekliyorum.Ben emniyet şeridine girersem bana ceza yazıyorlar nerede adalet ?
Birgünde İstanbulda meydana gelen olay sayısından asayiş olayından trafik kazasından uygulamalardan haberin varmı??
Kaç bin tane devriye çıktığından kaç bin görevlinin görev yaptığından??
istanbulda bence bu kadar rahat yaşayabiliyorsan senin görmediğin ve polisin , diğer devlet memurlarının yapmış olduğu görevler sayesindedir..
Bence provakasyon yapma...
Devlet Her zaman halkının yanında olmak için canla başla çalışıyor.
Siz ehliyeti nasıl adınız ?
trafikteki öncelik hakkı
ambulans
itfayiye
polis dir
isterse bu araclar ters de gider duz de gider
trafikte her seyı yapabılırler
cunku kamu gorevı ıcın calsıyorlar
bence abartılacak bı durum yok.
ne olsa polıs ne olsa bılmem ne bence sız fazla abartıyorsunuz
Bak bakalım Televizyona İstanbulda Narkotik Baskın Yapmış
20 kg uyuşturucu almış..
4 tane sivil polis arabası var...
ALLAH bilir o sivil aracı o yone yönlendirmek için kac tane resmi araç görev yaptı..
Sen yanından geçen bir araçta ne olduğunu bilemezsin.. Huzur için güven için çalışıyor bu kadar insan..
Düşünmeden konuşmayın lütfen...
Provokasyon mu ?
Cidden ya siz polisi bilmiyorsunuz.Yada benim gerçek hayatta tanıdığım polisler başka.
Benim görevini yapana zaten lafım yok.Sonuna kadarda yanındayım.Elimden gelecek birşey varsa imkanım ölçüsünde destekde olurum.Ama elindeki hakkı kendi amacı doğrultusunda kullananlara lafım.Sonuna kadarda bu yazdıklarımın arkasındayım.
Televizyon falan demişsinizde aşağı yukarı 2-3 aydır televizyonda çıkan hiç bir habere inanmıyorum o açıdan bişey diyemiyeceğim.
Forum başlığı altında tartışma yapmak ne zamandan beri provoke adı altına giriyor onuda bilmiyorum.Siyasi görüşlere açmak istemiyorum konuyu ama son cümlenede pek inanamadım kusra bakma :)
ya abartmayın orası Altunizede girişi değil mi_? adam ogittiği noktaya emir ile gidiyor her iş çıkışında. ORaya gitmesi için Avrupa yakasına geçip Z.kuyudan geri mi dönmesini bekliyorsun :D
Kardeşim madem Polisin kendi amacı için kullandığını düşünüyorsun geri geri gittiğini düşünüyorsun neden o kadar uzaktan 1 km mesafeden görüntü almak yerine yanlarına gidip delikanlıca polis abicim neden geri gidiyorsun derdin ne? sebeb ne geri gitmene diye soraydın.. o mesafeden çekim yapmasaydın...
Uzaktan görüntü alıp laf atmak çok kolay.... çamur at izi kalsın..
konu polis olunca yapıştırın sövün anamıza avradımıza , le havle bu ne bela , sitede liseliler bitti amcalar bitti sıra gençleremi geldi.....
Sen çok yanlış gelmissin hocam yalnız.
Konuyu açanla benim nickimin arasında baya bi fark var.
Bakın beni ya yanlış anlıyorsunuz yada öyle yapmaya çalışıyorsunuz.Benim işini düzgün yapana hiç bir lafım yok yukarıdada belirttim.Ama kendi amacı ve çıkarı için kullanana hakkımı sonuna kadar haram ediyorum.
@ozkan01 genç olmamın yorum yapmama bir engeli olduğunu düşünmüyorum hala ayrıntılı şekilde yazıyorum.Fakat siz yazının sadece kullanmak istediğiniz kısmını alıp yazıyorsunuz.Tüm yazdıklarımı işini düzgün yapan polislerden tenzih ediyorum !
güzel kardeşim kapımız açık gel beraber görev yapalım misafirim ol ben sadece kendime yarayan kısmını almıyorum sivasa yolu düşen tüm arkadaşları beklerim polislere bakış açınız değişir diye....
bardağı boş kısmını görmedeki ısrarını anlamıyorum....peki ne yapalım söyle onu yapalım..her işimiz mükemmel hayat toz pembe hiç sıkıntımız yok ama ters giden şu polis olamsaydı iyiydi.ama gitmiş yapacak bişey yok..
valla ne diyim ki bu kadar yazılandan sonra.Benim yazdıklarımın bu videoyla zaten alakası yok.Orada adam babasının keyfine geri geri gitmiyor heralde.Geri geri gittiğine göre illaki bir sebebi vardır.Benim söylediklerim görevi olmayan polislerinde söylediğim şeyi yapması.Genel olarak yazdım ben bu videoyla bağlantılı değil.Olanı gösterince suçlu oluyorum.Yine pozitif yönde olanı gösterince ayırdığımı söylüyorum ve başka bir polis görevlisine bana yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum.Ama sizde bir ısrar bunu göremiyorsunuz.Ben olaylara mükemmeliyetçi yaklaşıyorum heralde..Neyse yeter bu kadarı.
Rahat bırakın şu adamları yahu.
yaşımız işimiz yaşadığımız yer..vs ne olusa olsun hepimiz otomobillere gönül vermiş ve bu camiada bulunmaktan mutlu olan insanlarız araba konuşsak daha iyi olur gereksiz kutuplaşmalar insanları birbitinden uzaklaştırır..burda elli çeşit inaç siyasi görüş vardır..herkesin inancı siyaseti kendine......ortak noktadamız da uzaklaşmamak gerekir..
Bunlarıda konuşmak gerekir tabi.Ama heralde forum ortamında bir türlü anlatılmak istenen anlatılamadığından kutuplaşmalar oluyor.Aslında dediğiniz gibi forumun dışına çıkmasakda daha iyi gibi.Ben en başından beri belirtmek istediğim şeyleri ayrı ayrı söyledim.Yaşınız benim yaşımın neredeyse 2 katı olduğundan özenle yazmaya çalıştım fakat yinede sizlere bir saygısızlık ettiysem mazur görün gençliğime sayın.Hayırlı akşamlar
başlığı görünce boğaz köprüsünden geri geri geçti sandım polis otosu yemin ederim