-
SumatraGelb - Metallic e36 Cabrio 06 JB 565
-
-
rengi çok iyiymiş kazasız belasız kullanın
-
Renk ve plaka olarak,şimdi ne kadar canı alınmış olsa da eski aracıma çok yakın, ankaraya geldiğinden beri beğendiğim bi araba güle güle kullan ;)
http://img594.imageshack.us/img594/8799/zqhf.jpg
-
-
maşallah hep diyodum şu bi manuel olsa diye allah kaza bela vermesin
-
makinanın maşşallahı var kadir iyi günlerde kullanırsın inşallah :)
-
Senin arabanin mi cani alinmis benimkinin mi :)
-
tesrkkurederim arkadaslar :) Bariisim biliyon cok aradim kismet bunaymis :)
-
Araç çok diri duruyor maşallah..
Bide linklerin başı ve sonuna [IMG] [/IMG] uzantıları eklersen tek tek bakmak zorunda kalmayız :)
-
maşallah JB ye çok yakışıklı duruyor.
-
Cok tesekkurederim pcye gecince eklerim :) duz vites oldu cok guzel oldu JB hakediyordu :)
-
-
FotoĞraflari dÜzenledİm Şİmdİ aÇiliyor dİrek :)
-
-
Rengine bayıldım maşallah
-
eksikler her zaman olur bence fazlalıklarından kurtul önce :)
sislerdeki xenonlar ve üzerindeki abartı jantlardan kurtulup style 30 falan bile olsa çehresi çok çok değişir.
edit: febergeye katılıyorum zkw şart
-
maşallah,
bence ön farları acilinden değiştirmelisin, önden duruşu çok fark edecektir...
-
zkw mercekli far bende düşünüyorum bunlar pek aydınlatmıyor , kafadan duruşu için far yıkama ve splinter ve grill düşüncelerim var bulabilirsem 3000 k sarı xenon takıcam sislere yoksa bi sarı folyo çekip deneyeceğim yakışmazsa sis kapağı takma gibi bir düşüncem var , jant konusunda aslında keskin kt4leri çok seviyorum arkadan çok kaslı ve agresif duruyor ama 320 için ideali 17'' motorsport veya e34 m5 jantı düşünüyorum kış geldi artık uzun bir süre yatacak o sırada parçaları toplarım gibi geliyor banada
-
maşallah kardeşim ;) zamanla herşey hallolur kazasız belasız
-
renk mükemmel arabada kitap gbi maşAllah bu arada m tampon sinyallerinide düşünün derim ben aracınıza renk katar.
-
Alıntı:
flexamin Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim ;) zamanla herşey hallolur kazasız belasız
İnşallah abi öğrenci halimizle birşeyler yapmayı planlıyoruz işte kısmetse olacak yavaş yavaş :)
Alıntı:
Atakan-A Nickli Üyeden Alıntı
renk mükemmel arabada kitap gbi maşAllah bu arada m tampon sinyallerinide düşünün derim ben aracınıza renk katar.
Bende rengini çok seviyorum Amerikan parklardan bahsediyorsunuz sanırım. Ben hiç sevmiyorum eğer onlarsa yakıştıramıyorum ama dışı için çamurluk sinyallerini vs hep aktif hale getireceğim muaynesini yaptırdıktan sonra.
-
throwing star jant ve farlar'dan sonra kusursuz olur :)
maşallah çok temiz :)
-
farklı bir renk ama hoş. Mcontour jantlarla çok orjinal gözükebilir bence. farlar konusunda hemfikir sanırım herkes.
Kazasız belasız.
-
Renk mükemmel duruyor maşallah,
Allah kaza bela vermesin.
-
Allah kaza bela vermesın jb sürekli gördüğüm bir aractı jantlar keyfiyen değişebilir bence
-
maşallah cok güzel bi araba :)
-
keskinleri sök net 2.5boy hızlansın(çok ağır jant üretiyolar..)
aslında zkw şart değil egerki orjinal hella ise farlar ?
renk muhteşem
kazasız belasız güzelgünlerde inşallah.
-
Renk cok hoş orjinal jantlarla daha guzel olur bnce :)
-
maşallah gerçekten çok hoş duruyor hep hayalim cabrio bi 3 serisi
-
Hey masallah :) Boylelerini gordukce icim kabariyor. Onceden gordugumu hatirlamiyorum bu arabayi.
Sumatragelb sadece TR'de degil global olarak cok az sparisi gecilmis bir renk. Borusan ya da Kosifler cikisli oldugunu sanmiyorum, bizim ulkemizde pek olmazdi bu renk BMW alacaklar.
Oncelikle xenonlarin sokulmesi, Jant degisimi, zkw farlar en onemlisi de M arka tampondan sonra kusursuz olur.
Bu arada Arac 3.20 mi?
-
Alıntı:
blumenberg Nickli Üyeden Alıntı
maşallah cok güzel bi araba :)
teşekkürederim eksikolma abi :)
Alıntı:
Cagrii Nickli Üyeden Alıntı
Allah kaza bela vermesın jb sürekli gördüğüm bir aractı jantlar keyfiyen değişebilir bence
Teşekkürederim bakalım kısmet.
Alıntı:
emrese Nickli Üyeden Alıntı
Renk mükemmel duruyor maşallah,
Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürederim
Alıntı:
powERS Nickli Üyeden Alıntı
farklı bir renk ama hoş. Mcontour jantlarla çok orjinal gözükebilir bence. farlar konusunda hemfikir sanırım herkes.
Kazasız belasız.
ankaraya ilk geldiği zaman mcontour varmış üzerinde
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n..._3876223_n.jpg
Alıntı:
volume81 Nickli Üyeden Alıntı
throwing star jant ve farlar'dan sonra kusursuz olur :)
maşallah çok temiz :)
farlar kolayda jantlar için güzel bi bütçe ayırmam lazım 2.500 TL CİVARI :)
Alıntı:
Mr.K Nickli Üyeden Alıntı
keskinleri sök net 2.5boy hızlansın(çok ağır jant üretiyolar..)
aslında zkw şart değil egerki orjinal hella ise farlar ?
renk muhteşem
kazasız belasız güzelgünlerde inşallah.
evet jantlar ağır arka lastiklerim 18x235x40 arkadan biraz kaslı durması beni çok etkiliyor farlarım orjinal hella celis hatta beyaz zeminli olanlarından içi siyah oldu. Farlar pek aydınlatmıyor akşamları inan önümü göremiyorum 30 -40 -50 max hızım :)
-
Alıntı:
ReßeL Nickli Üyeden Alıntı
Hey masallah :) Boylelerini gordukce icim kabariyor. Onceden gordugumu hatirlamiyorum bu arabayi.
Sumatragelb sadece TR'de degil global olarak cok az sparisi gecilmis bir renk. Borusan ya da Kosifler cikisli oldugunu sanmiyorum, bizim ulkemizde pek olmazdi bu renk BMW alacaklar.
Oncelikle xenonlarin sokulmesi, Jant degisimi, zkw farlar en onemlisi de M arka tampondan sonra kusursuz olur.
Bu arada Arac 3.20 mi?
Türkiyede dört kapısını gördüm ankarada coupesinide gördüm ama cabriosuna hiç rastlamadım araba 320 m50b20.
Arabanın dışı için kısmetse planlarım var m çıta m arka tampon ve yan marşpiyel splinter , tampon için ızgara birde far yıkama düşünüyorum. Birde yüzeysel temizlik boyası attırabilirim her ne kadar güzel dursada soluk kısımları var daha sonra aracın içine girişeceğim. xenonlara gelince bende ilk sisleri bi sarı yapma düşüncesindeyim artık bakalım deneye deneye birşeyler çıkartacağız ortaya
-
-
maaşallah renk beni bitirdi yaa çok guzel kazasız belasız
-
ulen gitcem mutantı bu renge boyatcam :D ahah çok fena bir renk gerçekten :)
-
Abii orjinal ayri bee :)))
-
Maşallah rengi çok hoş :)
-
Abi sıcak çikolata yaptım , açtım forumu , Aracın rengine bakarken çikolatalı dondurma olmuş. Çok iyi ya nazarım değmesin dibim düştü be :D
Edit ; eski jantlar çok daha güzelmiş bence. Allah kaza bela vermesin
-
Tesekkurederim mulk allahindir daha iyisi senin olsun bunun gibi eksigi cok olmasin :))