T-sport 1-2 öylesine 16 JAP 34 - YouTube bugün varex'lendik öylesine video çekelim dedik önümüzde araba olmasaydı daha gidicektik :D
Printable View
T-sport 1-2 öylesine 16 JAP 34 - YouTube bugün varex'lendik öylesine video çekelim dedik önümüzde araba olmasaydı daha gidicektik :D
Galiba yanlış yazdınız Type-R olucaktı :D :D
ses cok iyi ya maasallah :)
3 e atsaydin guzel olurmus.
çok güzel maşallah aracı istanbuldanmı aldınız :)
görüntüyü görmesem bu ses typer diye varımı yoğumu basardım :D
ses süper maşallah taypar gibin :D
çok iyi miş devamını bekliyoruz .
maşallah :D
maşallah sesine kurban kazasız belasız.
Hay MaşAllah :)
İnsana T-sport aldırır :)
Ohaa harbiden typer gibi ses harika:)) Maşallah:)
Tam yerinde 3 e atmissin bence:)
Masallahh :)
vtecten önce baya bi niyetliydim t-sportlara gayet eğlenceli olduğuna eminim. maşallah aracınıza.. ses cidden k20 gibi ayırt edilemez :)
maşallah ses çok güzel olmuş :)
en iyisi yol dynosu :) denediniz mi hiç ?
maşallah bu arada ses çok başarılı :)
K20 Swap :P :) Maşallah Ses Çok İyi Kazasız Belasız !!
maşallah :) tsportlar piyasaya çıktıkça mutlu oluyorum :)
4 Tane kutsal kitabı aynı anda yırtmıs, typera dönüşmüş :D
hakketen typer ve ötesi olmuş
izledikten sonra direk ***** siteye t-sportlara baktım :) maşAllah, ses muhteşem, aracın specleri nedir, k20 de sık kesici kproyla oluyo, t-sport orj.ecu ilemi böyle
maşallah cok guzel gidiyor bir oem beyınlı typerla denenir :)
Masallah Bii direk ciger sesi geliyor iyisin iyi :D
müsait olduğum bi akşam uğrarım tanışır kaynaşırız :D
dediğiniz doğru en iyis yol dynosu :) iş'ten dolayı hiç bi arabayla deneme fırsatım olmadı ne yazık ki :D
sağolun :) stock durumda araç şuan filtre kit var bide yağ ısınma sorunu olmasın diye s2000 yağ soğutucu taktırdım sıkıntı çıkarmasın diye orjinal beyin :D
öyle bi durum olursa mutlaka denenir :)
Yağ fazla ısınıyor diye yaptırmadim ilk aldigimda yag pompasını değiştirdim yag fazla ısınmasın diye ek olarak s2000 sogutucusu taktırdım hepsi bu :)
bursada dynoya çıkmak gibi bi hata yapmayın hepsi düz dyno ölçemeyi de beceremiyo bi çoğu. Sisteme gear 4 girip 6. viteste son hız gazlayanı gördüm ben aman diyim :)
@16EC813 çarşamba günü geliyorum gürsel aga hamburgerine gazlıcam bundan sonra :D
Masallah :)
Ses çok başarılı :) Keyifli sürüşler..
çook güzel ses:) maşallahh
Varex çok uyumlu olmuş zevkle kullanın, kazasız belasız.
Görüntüyü görmesem bende typer derdim valla :D :D Masallah ses cok güzel Allah kaza bela vermesin..
Gecenlerde fsmde çiğ köfteci cengizin ordan asagıya dogru inerken gördüm :)