http://www.youtube.com/watch?v=Vf2QKghns9M
video gözükmüyor
Drift, hem de halk gününde hmm..
İyi eğlenmişsiniz ama açık konuşmak gerekirse yorumlarınız biraz abartılı geldi bana. :)
Satış temsilcisiyle deneme sürüşüne çıkmış gibi :))
Çok keyif aldım, 115hp araç için çok çok iyi :)
ne övdünüz ya bunu :D iyi hoşta yorumlar viral reklamı aratmadı.
116d nin lastikleri yılan desen hankook :D
aynı seanstaymışız pitte önünüzde kaska ugrasan beyaz tişörtlüyüm.(kırmızı 106)maşallah çok kaliteli olmuş herşey emeğinize sağlık..
Sinan sizin için keyfli olmuş orası kesin,ama çok abartmışsınız abi.
tribün alkışlarından belliydi,birazda onu fark edip sana sormuştum.tabi bu kadar olacağını tahmin bile edemedim..
Yani bu arkadaşlara Supersport araç versen sürerken herhalde nirvanaya ulaşırlar ;)
İşin şakası bu tabiki. Uzun zamandır zevkle izlediğim güzel videolardan birisidir. Direksiyonu iyiymiş :D
116D'yi gayet zevkini alarak sürmüşler. Pistte bir 116d bile eğlence zevk verip heyecan yaratıyorsa Danke Schön BMW AG
Cok keyifli olmus pistte gorduk zaten de videodan izleyince de biraz abartma var dogru :)
pistte böyle yanlamak serbest mi ? Blacklist olayı vardı ?
Serbest değil, brifinglerde her seferind anlatıyorlar yasak olduğunu ve blacklist olduğunu ama ne derece uyguluyorlar blacklist'i bilmiyorum
Ben T12 olan virajda duruyorum her halk günlerinde fotoğrafcı olarak, bir çok araç önümden geçti ama RWD olarak çok nadirdir önümden sert viraj alabilen. Keskin bir viraj çünkü düzlük sonrası, başarılarınızın devamını dilerim. :icon_tup:
Zaman ooarak kaç yaptınız
Arabanın içindeki konuşmalar olmasa izleme açısından keyifli bir video.. Ama konuşmalar o kadar yapmacık kalmış ki sanki Kosifler'den biri gelmiş demiş bunu övün.. :) Öyle bi diyaloglar var.. Direksiyon iyiymiş arkadaşın 1-2 kaçırma harici gayet güzeldi.. Maşallah..
Edit..........
Sosyal mesaj vermek gibi bir amacım yok sizleri keyifle takip ediyorum. Pist içinde olanlar hakkında bir şey söyleyemem ama And'ın direksiyona geçip trafiğe açık alanda yaptıklarınız için pek hoş değil. Yani size bir şey olmasın. :)
Videoya dönecek olursak; bir kaç gün önce yine bu segmentte beyaz bir 1,6 dizel daha test etmiştiniz. O video ne kadar kasvetliydi, bu ne kadar renkli. :) BMW farkı galiba.
Yeni videoları beklemedeyiz.
kacıs noktaları ve okadar genıs bı pıst olmasa napıcaktınız cok merak ettım acıkcası. ayrıca arabayı cıddı ovmussunuz ama aynı hp de bı manuel corsa yada clıo turevı bı otomobıl olsa bundan daha ıyı gorseller cıkartacak cok kısı var bu sıtede ornegın devran ;)
o sınıftaki tüm otomobilleri kullandık ve hiçbiri 116'nın keyfini vermedi.Bizde bunu anlattık hepsi bu...
postum olsun izlicem :D
1 evet keyifli tabi, lastiklerin durumunu merak ettimpist sonrası:D
Çok güzel bir video olmuş keyifle izledim fakat bazı yorumlar banada biraz abartı geldi :)
Ben bu ekibin bütün araç testlerini izledim, reklam yaptıklarını düşünmüyorum. Yeri geldiğinde bütün arabaları çatır çatır yerdiler. Televizyondaki otomobil programlarıyla hiç alakaları yok. Belli ki araçtan beklemedikleri tepkiler alınca biraz da işin içine adrenalin girince sonuç bu olmuş. Çok eğlenceli buluyorum abi videolarınızı, severek izliyoruz. :)
He hareketler tehlikeli mi ? Amenna ona bir yorum yapamam.