.................................................. ...........
Printable View
.................................................. ...........
ilk wideo eski af haliyle bilginize...
ya ben anlamadım konu neden silindi
bizimde ismimmiz geçmiş
ancak okuyamadan konu silindi iyimii
:D:hahaha::hahaha:burdan yak dewam işte:D:D:D
diğer konu ne oldu?
egzos sesi nerden gelıo :)
olurmu ama olmadı bu
cooper s er gecer
:icon_tup:
ne gittik o gün be ksk otobanı 2 dk bıttı heheheh :D
hani biz okusaydık bari 3. sayfaya kadar görebildim
106 ali eryiğit tarafından garage eryiğitte tekrardan yapıldı.
yürümesi ondandır. :D:D:D:D
görkem haklısın bu arada kişisel atışmalarda iş saçmalıyo;)gerek yok hiç...gerçi arada bizim güzelım konu gittı :)
hevesım kalmadı yazmıcam:)
O zaman kişisel olarak alınmadan şöyle bir bakın bulunduğunuz konulara .
A kişisi ve aracından başlayıp Z'ye kadar hep bir didişme var. Konu A ise , A'da kalınmalı , B'ye sataşılmamalı. Yanılıyor muyum ?
Birine sinir mi oluyorsunuz ? Derdiniz , eski mevzunuz mu var ?
Laf sokmak için konuları kullanmayın , özel msj yada msn den sıkıntınızı giderin ki böylece kaliteli güzel forumumuzu koruyabilelim :icon_tup:
Konunun kilitlenmesi yada şahısların hataları çokta önemli değil. Ben burada hakim savcı sizlerde mahkumlar değilsiniz. Suçlu değil , çözüm arıyorum.
Konu ateşlenmişken kilitleyip , gerekirse silip olayı soğutmaya çabalıyorum. Eleştirilere açığım ama 150 kiş iyazdıktan sonra 2-3 kişi göremedi diye bütünen konuyu geri koymam çokta mantıklı olmaz değil mi ?
valla arkadaşlar kimse kızmasında ben kendi yorumumu yapıyorum.
bu vıdeoda stock denilen cooper dan gelen ses ile benim denediğim kasnaklı vs. cooper s in sesi ile aynı.
dierkı vıdeolarda ben yaptım yorumu bu konu hakkında izmirde herkez bilir herkeze gerekenı soledk gıdleım ıstedınız yere baktırlım dıe kasnak varrrr kasnakkkk varrrr dıe konusna delıkanlılardan brıı bıle demedı gelın baktıralım dıe cunku kendılerıde emın deıdı sadece gecıldıklerı ıcın bahane arıyorlarda kn typon kıt var arabada cai olarak oda cok yukseltıo sesı tabıkı artık buna ınanıp ınanmak sorun oldu :D
hayır anlamadığım 106al mcsden en son baktığımda gayet güzel seviyeli bi konuydu cupralara s3lere nasıl gelmiş konu hala birilerinin bi sorunu var galiba
kasnak varmi bilmemde filtre var orasi kesin, sadece filtre ile zaten cooperS te bayagi bir sc sesi almak mumkun ;)
bence abartmayin arkadaslar,
burda kimse cooperS, 106 yi gecemez demediki ben anlamadim noluyor... vallahi ben bir 106 fanatigi olarak 106 gecse daha mutlu bile olurum atmosferik bir motorla ve daha az hp ile boyle guzel sonuclar almasi super bence (kilo'nun etkisi buyuk)
nitekim diger konudada yazdim bence cooperS, 106 nin modernlesmis halidir ;)