Şuan Atvde ilk bölümü yayınlanıyor baş rolde Gürkan Uygun halk arasında hitap ettiğimiz memati oynuyor güzel bi diziye benziyo dizi takip etmiyodum uzun zamandır ama bu izlenilecek bi dizi gibi
Printable View
Şuan Atvde ilk bölümü yayınlanıyor baş rolde Gürkan Uygun halk arasında hitap ettiğimiz memati oynuyor güzel bi diziye benziyo dizi takip etmiyodum uzun zamandır ama bu izlenilecek bi dizi gibi
güzel başladı
Güzel başladı,
ormandaki kovalama ve çocuğun vurulma sahnesi çok kötü hazırlanmış. Sırtından yakın sayılacak mesafeden yara alıyor, ön tarafta hiç bişi yok.
Eller bağlanırken belinden bıçak çekme sahnesi zorlama olmuş biraz.
Eşinin terketme sahnesi çok garipti açıkçası, kimse o şekilde giden bi kadının arkasından bakmaz.
eleştiriler biraz acımasız oldu ama daha iyilerini yapmamız lazım artık yıl olmuş 2013 :)
ilk bölüm bazı bölümler uzadı sıktı baydı ama önümüzdeki bölümler için güzel olacağa benziyor
çok basit hatalar vardı ama düzelir ufak ufak
memati çooğ yaşlanmış amg :D
hasılat kırmasını beklemeyin diziden arkadaşlar :) benim hoşuma gitti dizi :)
vallaha tahmin ettiğimden iyiydi ilk bölüm.sıkmadı ama çocuğunun ölüm sahnesine dayanamadım filimde olsa :(
karadayının 30 bölümde yapamadığını aksyonu kaçak 1 bölümde yaptı :D Ben beğendim şahsen
gayet hızlı başladı dizi,senaryosuda güzel,
iş yapıcak ancak cocugun olum sahnesı acıklıydı...
konu tek düze başından senaryonun sonu belli ama bakalım renklenir belki ilerde..
Şiddetin Tarihçesi filmini konusunu senaryosunu bir araştırın okuyun derim. :)
tesadüf eseri denk geldi.Sonuna kadar sardı
uyuyan devi uyandırdılar :)
gürkan uygun için izlenebilir daha izleme fırsatı bulamadım ama
memati eski halinden hala izler taşıyor adam psikopat rolleri seviyi :D
Güzel başladı diZi bende izledim ..memati bu seferki çocuğunu 6 yaşına kadar korumuş..nedir bu adamın derdi
vurulma mezara girme çıkma sahnesi hoşuma gitmedi 5 dk da adam kalmaz bile ölür süpre güçlerimi var plat gibi?
aksiyon var ama dizi müzikleri o yavaşlamalar falan çok bayıyo adamı yaa
iyi iyi daha 1. 2.bölüm bu ya oturur herşey bence çok daha iyi olur
senorya fena deyil ama çok esinlenme var :) mafya babası, baba filminden cıkmış gibi konusma tarzı falan avukat kız baba filminin avukatı gibi (ailenin oğlu avukatı orada) birde özensiz çekim 10 sene önce ıphone varmıydı baktım yokdu mesela çoğaltılabilir .
Ben beğendim diziyi. Sürükleyici :)
yarısından itibaren izledim gayet sürükleyici ve güzeldi , posta koymaya devam :)
Bence kurtlar vadisini sallar bu dizi önümüzdeki bölümlerde.
kurtlarla beraber zirve de giderler gibime geliyor , reytingde acun la kafa kafaya gitmişler zirveye oturur bir iki bölüm sonra bence .
Kurtlar Vadisinin veliahtı bu dizi, yakında polatı yanına alır :p şaka bi yana cidden cok iyi ve cok sağlam geliyor, kadro mükemmel, senaryo güzel,iş yapar :D
Güzel de adamı hem vurup hem gömdüler yine de yaşıyor. Hadi vurulmayı kan kaybını anladıkta toprak altında nefes nasıl aldı bu adam?
şuanda reklamda ama senaryo fazla tutmayacak gibi geldi bana cok mantıksız sahneler oldu
Bugün ilk kez izliyorum hoşuma gitti
bugün de gayet güzel, memati reiz herzamanki gibi iilginç bi şekilde silah doldurdu :D ece cenabet gitti iyi de oldu güzel de oldu :D
Suskunlar havasında geldi bana
Ben diziyi beğendim ama açıklar var tabii
6. Bölümü nerden izleyebiliriz ? atv nin sitesine yüklenmemiş henüz.
Güzel memleketimde çekiliyor. Divriği için bir şans olsun artık.
Buldum ;
Kaçak 6.Bölüm Tek Parça - YouTube
bölümü şimdi bitirdim de. çok açı sonlanmış :D hadım etti elemanı :D ahaha