Mutlu Değerli kardeşimin eline sağlık :) iyi seyirler...
HONDA Rolling Night Turkey - YouTube
Printable View
Mutlu Değerli kardeşimin eline sağlık :) iyi seyirler...
HONDA Rolling Night Turkey - YouTube
Efsaneydi bu video ya :D Mutlu Works mü desek ne desek :D
(Bi de başka bi video daha vardı böyle uzun olan aslında ona efsane demiştim ama bu da çok iyi olmuş :D)
guzel bı derleme olmus :)
açılış videosu benden:p
Maşallah deneyen araçlara :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin cok güzel olmuş herşeyiyle :)
Videoyu izleyemiyorum cok merak ediyorum mutlu kardesimizin eline saglik
Aksam izleyecegim kismetse
İstanbuldada 34 vtec i bulusturmustuk ne guzeldi :)
Orhan güney için Vtec devri bitmiştir artık haram beygir :) 207 Rc
sabah sabah olmadı bu video hiç ya:( anılarım depreşti... aj min üzerindeki cut a 7 parça boruya 1.4 orta ve son susturcuya sağlık:) ezdirmemiş kendini:)
ulen bı kendımı goremedım haa :(
Metin başkan çok sağol, diger abileriminde ellerinden öpüyorum. Videolarınız PC'mde daima vardır. Format atıp kaybetsemde tekrardan indirir birleştirir baze telefon formatına alıp telefonda izlerim. Trenle yolcculuk yapıyorum bazen yol bitmiyor yoksa sizin roll'leriniz olmasa :D
Diger efsane video'mda bu.
Best K20 Sound Turkey - YouTube
Bunu Türkiye'deki Type-R'ları dünyaya tanıtmak amaçlı, öle olmasa bile zevk için birleştirdim.
Her araca bindim, hepside kendi alanında çok çok iyiler. Tepkime, patinaj, yüksek devirlerde motor içi savaş sonrasında egzozdan çıkan alevler :D hepsi ayrı güzel ama ben VTi'ı ilk tanıdım, vazgeçemiyorum... :D
ec vtec nerde???:D
Yanlız yazmayıda unuttum 15:10'daki araç sürücüsü kimse inanmış geçicem diye :D :D ahaha öle bi vites geçirme görmedim ben :D
Onur'dur o kesin, satarak yanlış yaptı:D
Ya her araç satılırda ne bileyim Hızlı HONDA'lar satılcak gibi degil bana göre. Dur bakalım Loading... diyeyimde alıcam bi tane neneden :D istanbulda var 1tane sedan onu gözüme kestirdim. Peder beyde dizelde ısrarcı olmasa :Deli: Alıcam bende sonra ceyoooo :heyoo:
öz oğlum Su bile var obey:D
yakışıklı çıkmamışım:(
bir ara kendimi gördüm RC ile karışmışım araya...bu arada 15. dakikada vites atışlar fenaa...:D