Srp evo vedat abi nin isteği üzerine açılmıştır konu bn yuklemesini yaptım iyi seyirler
Srp evo & uc sti - YouTube
Printable View
Srp evo vedat abi nin isteği üzerine açılmıştır konu bn yuklemesini yaptım iyi seyirler
Srp evo & uc sti - YouTube
Maşallah 2 canavarada :)
vay arkadaş srp tır parkı yapmışş
Srpye tebrıkler,Uc ye masallah yıllardır hep hızlı. Yenı bırseyler ekleyıp tahtı yıne alır bence ısmaıl abı
uc nin basıncı o kadar kısık degilmiş burdan anlaşılan
uc el degiştirdi heralde yoksa mami makinen olsa uc yi geçmek öyle basit degil
aynen uc el degıstrdı.. ismail ve mami abide degil artık.. bu videoda da basınc kısık dıye bılıyorum ama yanlıssa duzeltılır.. hem arkadasın dedıgı gıbı tır boyunu bız neden goremıyoruz?
Vedat maşaallah kardesim.Allah kazsdan beladan arızadan sıkıntıdan muhafaza etsin.
Maşallah araçlara
İkisininde basıncı açıktır bana göre kimse 1.5 bar ile yarışa gitmez
Ben 1,5 barla bakkala bile gitmem :) mesela
Masallah araclara.
Vedat abı güzel yürümüş srp
Uc gorevini basariyla tamamlamis bir aractir gecsin gecilsin onemli deil gonullerin sampiyonu uc saygilarrr
Srp ye maşallah gerçekten hızlı tebrikler vedo
Saol lütfü
Drogba gol kaçırmış çok mu :D
Srp evonun specleri öğrenebilir miyiz Vedat bey?
maşallah deneyen araçlara.
maşallah hızlı kanatlılara
sanırım srp 2.4 cc turbo nedir ? , uc de 2.5 cc turbo 35R değil mi?
ayagınıza saglık
Srp ve uc ye masallah ama Vedat abim srp baska yuruyo :D
Al bir bara bak bende 1 bar basiyorum haha :D race araba kanka race
Maşallah iki aracada uc zaten kendini kanıtlamış bir araç
maşallah vedo herzamanki gibi hızlısın...valla apo başkan rövanşta gerekeni yapacaktır bekliyoruz...
Vedat abi tebrik ediyorum. Gene rahat. Duramamisin:):)
masallah araçlara ilk basmada tutunuyor uc daha sonra fark neden o kadar acılıyor
kisinede kocaman maşallah
Arkadaslar ben APO o videoyu oraya koyduran arkadasin ne amacla koydurdugunu ben cok iyi biliyorum kendisiyle de bizzat gorusucem. He madem srp geciyo beni istedigi zaman istedigi yerde deneyelim gecerse arabayi ona vericem. O aksam denemeyi keyif icin yaptik videoyu izleyen arkadaslar anliyorsa zaten vites atislarim cok yavas cunku debriyaj kaciriyordu 1.5 bardan sonra bunu ozgune de sorabilirsiniz.
Vedat a bi kova bi kurek aldim parkta kumla oynasin diye :) :) :)
Denriyajsız subaruyu evo anca bu kadar geçer ama rövanşa çağrılıyor srp :) maşallah dostlara he bide tır Parkı'na bekçi aranıyor :) duyurulur
hızlılar gecesi olmuş, ikisine de maşallah.
İki aracada maşallah uc STİ bende değil ama o bnm hala evladım 1.5 basıçla 2. Vites 3. Viteste srp yanında böyle tutunuyorsa aferim bnm koçuma bende 1.9 basınçla denediğimiz videolarda var merak eden abilerimiz olursa özelden Atabilirim
Uc sti srp evo - YouTube
Buda o aksam debriyaj olmadigi halde srp yi gectigim video
Gerçekler ortaya çıkar :( ve evo üzülür
Fark uçak boyu olur :)
Cumartesi deneyelim hep birlikte izleyici kabul etmiyoruz. İzleyici videocu yancı kenarcı yok. Özelden görüşelim.
230 la geliyorum adam orta şeritte 60 la gidiyo arkaya kamera çekiyo. Çoluk çoğumuz var kazada neler olur fark edemiycek zihniyette ve yaşta.
orası gaz bıraktıgım yer farkındaysan burda kimseyi kandırmana gerek yok
aracının gerçek gücünü görmek isteyen olursa bana ulaşabilir :D
seans ücretlidir :D
bu konudan anlaşıyorki iddalı bir deneme olacak erdem abini aracı ile ne oluyor tam olarak srp evo ?
Masallah Srp evo'ya..