bu elemanın daha onlarca videosu var.bir adam bu kadar yiyip hala nasıl hayatta kalıyor anlamadım
not: gece gece bişeyler atıştırmanız yada kusmanız gerekebilir
https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So
Printable View
bu elemanın daha onlarca videosu var.bir adam bu kadar yiyip hala nasıl hayatta kalıyor anlamadım
not: gece gece bişeyler atıştırmanız yada kusmanız gerekebilir
https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So
Bu velet benle yemege otursa kacar gider ama kilosuna gore iyi yiyomus.Yakindir kalkp krizi gecrimesi :)
6 30 dan snra baya bı aptallasıyo ama harbıdn baya bı yıyo :D mıde falan yok bu drek bagırsaklara baglantısı var alltanda tıpası vardır kesın :)
Ben bu kadar yemeği anca iki haftada yerim :) Yakında kol çıkartır eğer sağlam spor yapmıyorsa .
çeyreğini yesem ben kalp krizi geçiririm be yuuh.
afrikadaki bi ailenin 1 senede yediğini yiyor götsüz pezevenk
makarnayla pizza olucaktı şimdi pehhhhhh
Kesin ve net hastanelik olmuştur. Allah akıl fikir versin.
üstünede bi paket sigara bekledim ama gelmedi kullanmıyo galiba :D
yemekten kafayı buldu
ne güzel geğiriyo bide :D
Yediklerini çıkartamaz umarım.Böyle israf olmaz yazık.
xx
Chn53 tokken bu cocuktan fazla yiyor ;(
çok alakasız video olmuş bunun diyetle alakası yokki
26yıldır yemek yerim böyle yiyenini görmedim.bu basınçla yürümeye devam ederse yakındır blogu patlatır
adam 5 bar +300 shot nitro ile yürüyor :)
Gercekten tebrik etmek lazim adami, biz bu yemeklerin hepsini ailecek aksam yemeginde yiyemeyiz.
Boyle bir dol israfi gormedim.
benim izlerken midem kaldırmadı, 6.dk da kapadım bu nasıl bi mide yaa :P
bu gıbılere yemek wermıyeceksın kı yedıgının ALLAHın werdıgı guzellıklerın anlamını bılsın dumbuk
bunun varya kesin midesi götüne kadar sarkmıştır
midesiz dedikleri bu olsa gerek
fake olabilirmi acaba farklı zamanlardada yiyebilir sonuçta kronometreye pause der olur biter :D
Tuvalette harikalar yaratıyordur patır patır :D
Direk fake bencede. Hatta rockstar viral reklami tam olarak.
Arkadas pizza hut'ta 27 klasik hamura buyuk pizza dilimini kenarlariyla birlikte indirebilen bir bunyem vardi gencken, ama ayni bunye kola ictigi anda 10-11 dilimi gecemezdi.
Icecekle birlikte yemek hikaye, direk yediklerin sisiyor, yiyemez oluyorsun o yuzden inandirici degil...
Biara pizzahut ta bunun gibilerden cok goruyodum adam 4pizza yiyor
Videoda kilo alıyor resmen :D
5 Big Macs Eaten in 60 Seconds (Ep.3 - 60 Second Series) - YouTube
Diğer videolarına da bakın derim :D
tüm annelerin hayali :D
7.dk acıkmaya başladım :D
18de kesilirdim buyuk klasik hamurda kolayida sonradan soda niyetine icerdim 20 yasimdayken kilomda 77civariydi cok fittim(keske mideyi buyutmeseymisiz o yaslarda).Sizin kolasiz 27 cok iyiymis :) ama bu videodaki cocuk gidici boyle devam ederse coleman yemiyor bu kadar.
O pizzanin hepsini yerim de gerisi kasar :hahaha:
buna 1 ay oruç tutturucaksın ki yemek yemenin ne demek olduğunu bilsin... bu nedir arkadaş ne pis herifmiş
Helal olsun eger fake degil, yaparım diyen yapamaz :)
Nereye sıcacak ?