-
" Honda Prelude 2.2 Vti 4WS " D O H C - V T E C
-
Hay maşallah hocam efsane gerçekten :) Allah kaza bela vermesin
-
Aracınızın hatları maşallah çok güzel. Ama Civic jantları Prelude klasına uygun değil bence
-
- Teşekkür ederim arkadaşlar.
- Jantlar konusunda haklısınız. 4ws sisteminin hatrına standart bir jant seçimi yapmıştım.
-
Alıntı:
Dohctorc Nickli Üyeden Alıntı
- Teşekkür ederim arkadaşlar.
- Jantlar konusunda haklısınız. 4ws sisteminin hatrına standart bir jant seçimi yapmıştım.
duzgun araba gulu gule kullan.orjınal jantlar daha ıyı bence
-
maşallah çok güzel gözüküyor. orjinal jantları harika bu arabanın bence orjinale dönün :)
-
Maşaallah... Manuelse tadından yenmez
-
-
Alıntı:
Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah... Manuelse tadından yenmez
- Maalesef otomatik:)
- Agresif performans beklentim olmadığı için, Stock binmeye devam...;)
-
Oldukca guzel diri bi arac nazar degmesin :)
-
Türkiyeye manual olanları girmedi dedi bugün yakın bi arkadaşım. ben var dedim türkiyede. o da ısrar la yok dedi. nedir olayın gerçeği.. :)
-
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
Türkiyeye manual olanları girmedi dedi bugün yakın bi arkadaşım. ben var dedim türkiyede. o da ısrar la yok dedi. nedir olayın gerçeği.. :)
- Honda Türkiye sadece 2.2 Vti otomatik vites seçeneğini ithal etti. Manuel olanlar sonradan çevirme maalesef. Sonradan çevirme değilse de gümrükten girmedir.
-
Alıntı:
vtecturbo Nickli Üyeden Alıntı
duzgun araba gulu gule kullan.orjınal jantlar daha ıyı bence
- Teşekkür ederim. Yaklaşık 3 yıldır severek kullanıyorum. Jantlar konusunda bende sizin gibi düşünüyorum. Yeni lastik alınca yeni de jant alıp biraz görsel değişiklik istemiştim aslında. Merak etmeyin orjinal jantlarım da sorunsuz duruyor.
- Sizin Turbo manuel conversiyonu da Techturkey sayesinde öğrenmiş oldum...
-
Maşallah kazasız belasız.Çok diri ve orjinal.
Manuele convert için k20 şanzımanı uyar mı h22ye var mı bilginiz?
-
Alıntı:
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız.Çok diri ve orjinal.
Manuele convert için k20 şanzımanı uyar mı h22ye var mı bilginiz?
- Teşekkür ederim,
- Vtecturbo arkadaşımız F20Z Accord sanzımanı kullanmış. K20 serisinin uyacağını sanmıyorum.
-
Hayırlı günlerde kullanın..Resimlerden görebildiğim kadarıyla gayet temiz,diri duruyor...
-
doctor bu hastanın bişeyi yok,mermi gibi maşallah...:)
-
Maşallah ama foto boyutları ciddi büyük.
-
1 yada 2 tane fabrikasyon manuel şanzımanlı lude var TR'de, gerisi sonradan çevirme.
Kondisyonu çok iyi duruyor aracınızın, maşallah güle güle kullanın :) jant konusunda genele katılıyorum ve orjinalleri çok güzel..
-
resimler cok cok cok büyük arabayı göremedim desem yeridir maşallah aracınıza
-
Alıntı:
Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı
resimler cok cok cok büyük arabayı göremedim desem yeridir maşallah aracınıza
Haklısınız, tekrar düzenliyorum...
-
araç çok güzelmiş maşallah, muhteşem ötesi bir efsane üstelik
-
imrenilecek temizlikte allah kaza bela vermesin maşallah :)
-
Alıntı:
falken Nickli Üyeden Alıntı
araç çok güzelmiş maşallah, muhteşem ötesi bir efsane üstelik
Alıntı:
muratburunce Nickli Üyeden Alıntı
imrenilecek temizlikte allah kaza bela vermesin maşallah :)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Hepimize kazasız belasız sürüşler...:)
-
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
1 yada 2 tane fabrikasyon manuel şanzımanlı lude var TR'de, gerisi sonradan çevirme.
Kondisyonu çok iyi duruyor aracınızın, maşallah güle güle kullanın :) jant konusunda genele katılıyorum ve orjinalleri çok güzel..
Teşekkür ederim. Jant konusunda haklısınız. Yeni lastik alınca yeni de jant almıştım. Birazcık görsel değişiklik güzel oluyor aslında. 4ws sistemnin hatrına standart bir jant tercih etmiştim aslında. Orjinal jantlarımda sorunsuz duruyor zaten...
-
Mükemmel bir araç, kazasız belasız. Fazla inç büyütmeden 16" veya 17" sade bir jant, belki bir lip kusursuzluğu yakalayabilir :)
-
Alıntı:
ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmel bir araç, kazasız belasız. Fazla inç büyütmeden 16" veya 17" sade bir jant, belki bir lip kusursuzluğu yakalayabilir :)
- Teşekkür ederim. Orjinal jantları sorunsuz duruyor zaten. Orjinal jantlarına geri döneceğim yada Hybrid bir araç olmasından dolayı hafif jantları olan Honda CR-Z jantını da düşünmüyor değilim aslında...
-
Hocam bu makine mükemmel, çok temiz ve canlı duruyor, bunun gibi efsaneleri bu şekilde görmek imkansız, çok şanslısınız, Allah kaza bela vermesin...
-
Maşallah tertemiz. Evlat gibi bakılmış araca
-
maşşallah hayallerimdeki temizlik jant konusunda genele uyuyorum bozmayalım düşünceyi tek kelimeyle ok gibi iyi günlerde kullanın :icon_tup:
-
Muhteşem, muhteşem.. Kazadan, beladan uzak dursun inşallah.. Yalnız bu otomatik vitese niye burun kıvırıyor herkes çok mu hantal kalıyor? Jant konusu ise; orjinal jantları en iyi ilk 5 jantım arasındadır o kadar diyeyim.. Tekrardan maşallah..
-
Temiz bakıldığı belli oluyor yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi maşallah :) yalnız jantlar orjinal duruşa gölge düşürmüş orjinal jantlarıyla daha güzel durcağına eminim :)
-
maşallah böyle orjinall araçlar gördükçe keyif alıyorum şu aracın şöyle op orjinalini görmiyeli (jantlar hariç) uzun zaman oldu.. orjinal jantlarıda buluranız çok güzel olur.. tekrardan güle güle binin..
şanzıman hantal değil aslında o otomatik şanzımanla o araç 0 dan 100 7.5 saniyede çıkıyorki çok iyi bir değer bence... 228km hıza kadarda çıkartıyor aracı mevcut şanzıman.. gözü çok yüksekde olmayan yada araçla oynamıycak kişi için bence yeterli veriler..
-
ip gıbı tabırı bu olsa gerek masallah allah nazarlardan korusun :)
-
Maşallah çok iyi görünüyor
-
Bir maşallah ta benden olsun.
-
-
Stanley marka arka plaka aydınlatma lambalarını söktüm ve detaylı bir temizlik operasyonu yaptım.
Telefonumun şarjı bitince kirli hallerini maalesef fotograflayamadım. Emin olun hiç benzemiyorlardı.
Sıfır gibi pırıl pırıl oldular...
http://i1340.photobucket.com/albums/...e.jpg~original
http://i1340.photobucket.com/albums/...1.jpg~original
Temizlemiş olduğum plaka lambalarının dipsiz ampullerini Photon marka xenon efektli ledli olanlarıyla değiştirdim.
http://i1340.photobucket.com/albums/...c.jpg~original
http://i1340.photobucket.com/albums/...a.jpg~original
http://i1340.photobucket.com/albums/...6.jpg~original
http://i1340.photobucket.com/albums/...1.jpg~original
-
maaşallah abi bebek ya :)
-
Cok hos cok diri nazar degmesin :)